Botox Almere

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Almere. Lees informatie en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Almere in de afgelopen periode
1.151
Gemiddelde prijs per zone Botox in Almere
€ 142,13
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Almere
90
Vergelijk klinieken in de buurt van Almere

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Almere 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,41).

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Vergelijk Botox klinieken in Almere

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Almere. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox clinics in Almere

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Almere staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Dokter André Beautyworld
Dokterandre-logo
Wordt nu
bekeken
4.6
Dokter André Beautyworld
Almere-Stad, Veluwezoom 5
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Ik behandel zoals ikzelf behandel wil worden en Less is More
Bekijk agenda
Onlangs 20x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Beauty Icon Almere
2C6DC3D6-7879-444E-8B32-6AAC9478DC99
Wordt nu
bekeken
4.7
Beauty Icon Almere
Almere-Buiten, Koppeldreef 3
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 15x geboekt
Belotero logo

Botox arts in Almere

In een straal van 15 km rond Almere zijn 56 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Almere

Welke 5 klinieken in de omgeving van Almere zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Almere

Boek een Botox behandeling in Almere. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Almere. Binnen 15 km rond Almere zijn 34klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Almere. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Almere. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Almere.

Populairste behandelingen in Almere

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Almere

De prijs van een zone Botox in Almere is gemiddeld  € 142,13. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Almere bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Almere

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Almere met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Almere regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Almere.

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Almere? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Almere

In de omgeving van Almere zijn meer dan 70 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Vergelijk alle klinieken en artsen in Almere op Injectablesbooking.nl. Zoek jij de beste Botox behandeling in Almere? Lees dan deze blog over de beste artsen en klinieken in de omgeving van Almere. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl!

botox-almere

Botox Almere prijzen

De gemiddelde prijzen van Botox behandelingen in Almere staan in de tabel. Vergelijk de prijzen van de klinieken in Almere door op bovenstaande knop te drukken.

Botox prijzen in Almere  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 142
 2 zones€ 252
 3 zones€ 359
Fronsrimpels € 142
Kraaienpootjes € 142
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 142
Wenkbrauwlift € 91
Baby Botox0,5 zone€ 91
Botox zweetoksels € 431

Het loont de moeite om regelmatig tarieven van cosmetische behandelingen in Almere te vergelijken. Bij de goedkoopste kliniek kost één zone Botox ca. € 100 per behandeling. Bij de duurste kliniek kost één zone ca. € 200 per behandeling. Klik hier om een kliniek in Almere te kiezen én direct een afspraak te maken.

Injectables Almere

Injectables is de verzamelnaam van Botox (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Almere zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij? Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken.

Botox klinieken Almere

In Nederland worden er meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit is ontzettend veel. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren '80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Als behandeling tegen scheelzien, tegen spasmes en bijvoorbeeld bij patiënten die hun ogen overmatig dichtknijpen. In Almere is Botox behoorlijk populair. Vergelijk alle klinieken die botulintoxine behandeling in Almere toepassen op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerbehandelingen in Almere

In Almere zijn naast Botox behandelingen de lipfillers en traangoot fillers (behandeling van de wallen met fillers) erg populair. Met lipfillers kunnen de liplijn of de contouren van de lippen worden verbeterd. Ook rokerslijntjes (verticale rimpeltjes op de bovenlip) en hangende mondhoeken worden daarmee gecorrigeerd. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Almere

De volgende bekende klinieken zijn in Almere gevestigd:

Echt injectables Almere
Faceland Almere
Cosmetic Clinics Almere

Almere hyaluronzuur fillers

Ook in Almere zijn de meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het is aan te raden om je goed te laten informeren met welk merk filler je wordt behandeld. Een hyaluronzuur behandeling blijft gemiddeld 6 tot 18 maanden effectief. Lees hier alle informatie over de verschillende hyaluronzuur merken.

botox-kliniek-almere

Botox kosten Almere

De Botox kosten in Almere liggen ver uit elkaar. De Botox prijzen varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Het loont de moeite om de Botox prijzen in Almere regelmatig te vergelijken. De botulinetoxine tarieven worden bepaald op basis van de locatie van de kliniek (duur pand of hoge huur), het merk botuline toxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-merken), de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. In Almere zijn bijna nooit Botox aanbiedingen, dat is niet toegestaan vanuit de beroepsvereniging.

Gemiddelde Botox prijs Almere

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Almere € 110,60 per behandeling (2022). Daarmee is Almere de goedkoopste stad van Nederland. Daarmee is de gemiddelde prijs in Almere ruim 40% lager dan in de duurste stad Haarlem. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Vergelijk alle klinieken in Almere op Injectablesbooking.nl

Botox Almere ervaringen

Injectablesbooking.nl heeft van alle klinieken in Nederland reviews va consumenten. Wil jij Botox ervaringen vergelijken? Voer je locatie in en bekijk reviews van alle cosmetische klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel verwijderen Almere

Met een Botox behandeling kunnen de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels worden verwijderd. Een behandeling is vaak zo gepiept, de behandeling duurt effectief slechts enkele seconden.

Lees verder:
Lipfiller Almere

Cosmetische behandeling in Almere?

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Almere in haar database. Daarin kun je prijs van Botox en fillers in Almere vergelijken, vergelijken met welke merken injectables er wordt gewerkt, wat de ervaring van de kliniek en arts is en waar de behandellocatie is. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Almere.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Almere

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Almere. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Almere

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Almere die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Voor en na foto's Almere

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Almere.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Almere

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Almere. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Almere. Bekijk ervaringen bij 90 esthetische praktijken in de buurt van Almere.

Vergelijk meningen:

Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad. Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En... Toon meer »
Afgelopen vrijdag heb ik een lip filler behandeling gehad en mijn man Botox bij dokter Dino. Een super fijne ervaring gehad.

Ik kwam hier voor het eerst voor lip fillers en wij hebben samen besproken wat de mogelijkheden waren. Hij bespreekt echt wat het beste zal zijn en wat het mooist bij je gezicht zou passen. Ook voor mijn man was het de eerste keer. En wij zijn super tevreden over het resultaat! Ook heb ik geen blauwe plekken en weinig zwellingen gehad. Ik heb wel goed gekoeld!

Ik raad dokter Dino aan als arts. Hij weet waar hij over praat en vind het echt ook echt belangrijk dat het resultaat mooi is en helemaal bij je past. Wij gaan niet meer naar een ander dit is vanaf nu onze vaste dokter! Toon minder »
L Groenen
Faceland Almere
20 maart 2022 09:09
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland. Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mi... Toon meer »
Afgelopen donderdag, nu 4 dagen geleden. Had ik mijn 1ste afspraak bij Dino Malagic, Faceland Almere. Voorheen ging ik naar een andere kliniek, maar vanwege een onprettige ervaring heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar Faceland.

Mijn afspraak bij Dino is mij echt ontzettend goed bevallen. Ik had diverse vragen over meerdere behandelingen, op al mijn vragen heeft hij duidelijk en met tekst & uitleg op een rustige manier antwoord gegeven.
Het was een zeer informatief maar toch een gezellig gesprek.
De behandeling verliep heel relaxt, ik voelde mij zeer op mijn gemak.
3 zones laten behandelen met Botox. Voorhoofd/frons/kraaienpootjes.
Nu 4 dagen later ben ik nu al echt zeer tevreden!

Eindelijk heb ik een arts gevonden waarbij een behandeling een prettige ervaring is geweest met nu al zeer goede resultaten. 😊👌
Nogmaals bedankt Dino! Toon minder »
Daniëlla Letteboer
Faceland Almere
9 mei 2022 05:05
Voor het eerst laten behandelen met botox voor mijn kraaienpootjes. Goed ontvangt, duidelijke uitleg en snel geholpen. Resultaat al na 2 dagen👍👌
Lennart Aartsen
Faceland Almere
31 mei 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Almere

Boek je injectables behandeling in Almere

Rimpelzorg Kliniek Almere Botuline
Rimpelzorg Kliniek Almere Botuline
Almere-Stad, Randstad 21 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Faceland Almere
4.5
Faceland Almere
Almere-Stad, Randstad 21 22
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 20x geboekt
Flevo Cosmetics Almere
Flevo Cosmetics Almere
Almere-Stad, Schoutstraat 126
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Cream Beauticians Almere
4.6
Cream Beauticians Almere
Almere-Stad, Grote Markt 117
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Almere

Wat zijn de kosten van Botox in Almere?

De prijs van een zone Botox in Almere is gemiddeld € 142,13. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Almere.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Almere?

In de omgeving van Almere zijn 34 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Almere en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Almere op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties