Botox Almere

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Almere. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Almere in de afgelopen periode
324
Gemiddelde prijs per zone Botox in Almere
€ 150,87
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Almere
84
Bekijk klinieken in Almere

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Almere 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Almere

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Almere. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Almere

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Almere staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Rimpelzorg Almere
BRK-4 RE (1)

Rimpelzorg Almere

Randstad 21 5, Almere-Stad
4.6
Behandelingen per jaar
5000
Kliniek opgericht
2012

Injectable clinic in Almere

Recente geboekte afspraken in de buurt van Almere

Welke 5 klinieken in de omgeving van Almere zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Almere

Een behandeling met Botox in Almere is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Almere. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Almere. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Almere?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Almere

In de omgeving van Almere zijn meer dan 70 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Vergelijk alle klinieken en artsen in Almere op Injectablesbooking.nl. Zoek jij de beste Botox behandeling in Almere? Lees dan deze blog over de beste artsen en klinieken in de omgeving van Almere. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl!

Botox Almere

Botox Almere prijzen

Het loont de moeite om regelmatig tarieven van cosmetische behandelingen in Almere te vergelijken. Bij de goedkoopste kliniek kost één zone Botox ca. € 100 per behandeling. Bij de duurste kliniek kost één zone ca. € 200 per behandeling. Klik hier om een kliniek in Almere te kiezen én direct een afspraak te maken.

Injectables Almere

Injectables is de verzamelnaam van Botox (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Almere zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij? Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken.

Botox Almere

In Nederland worden er meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit is ontzettend veel. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren '80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Als behandeling tegen scheelzien, tegen spasmes en bijvoorbeeld bij patiënten die hun ogen overmatig dichtknijpen. In Almere is Botox behoorlijk populair. Vergelijk alle klinieken die botulintoxine behandeling in Almere toepassen op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerbehandelingen in Almere

In Almere zijn naast Botox behandelingen de lipfillers en traangoot fillers (behandeling van de wallen met fillers) erg populair. Met lipfillers kunnen de liplijn of de contouren van de lippen worden verbeterd. Ook rokerslijntjes (verticale rimpeltjes op de bovenlip) en hangende mondhoeken worden daarmee gecorrigeerd. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Almere

De volgende bekende klinieken zijn in Almere gevestigd:

Echt injectables Almere
Faceland Almere
Cosmetic Clinics Almere

Almere hyaluronzuur fillers

Ook in Almere zijn de meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het is aan te raden om je goed te laten informeren met welk merk filler je wordt behandeld. Een hyaluronzuur behandeling blijft gemiddeld 6 tot 18 maanden effectief. Lees hier alle informatie over de verschillende hyaluronzuur merken.

Botox Almere

Botox kosten Almere

De Botox kosten in Almere liggen ver uit elkaar. De Botox prijzen varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Het loont de moeite om de Botox prijzen in Almere regelmatig te vergelijken. De botulinetoxine tarieven worden bepaald op basis van de locatie van de kliniek (duur pand of hoge huur), het merk botuline toxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-merken), de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. In Almere zijn bijna nooit Botox aanbiedingen, dat is niet toegestaan vanuit de beroepsvereniging.

Gemiddelde Botox prijs Almere

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Almere € 110,60 per behandeling (2022). Daarmee is Almere de goedkoopste stad van Nederland. Daarmee is de gemiddelde prijs in Almere ruim 40% lager dan in de duurste stad Haarlem. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Vergelijk alle klinieken in Almere op Injectablesbooking.nl

Botox Almere ervaringen

Injectablesbooking.nl heeft van alle klinieken in Nederland reviews va consumenten. Wil jij Botox ervaringen vergelijken? Voer je locatie in en bekijk reviews van alle cosmetische klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel verwijderen Almere

Met een Botox behandeling kunnen de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels worden verwijderd. Een behandeling is vaak zo gepiept, de behandeling duurt effectief slechts enkele seconden.

Lees verder:
Lipfiller Almere

Cosmetische behandeling in Almere?

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Almere in haar database. Daarin kun je prijs van Botox en fillers in Almere vergelijken, vergelijken met welke merken injectables er wordt gewerkt, wat de ervaring van de kliniek en arts is en waar de behandellocatie is. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Almere.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Almere

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Almere in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Almere is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Almere

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Almere die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Almere

Kliniek
BRK-4 RE (1)
Belotero logoprofhilo-logo

Rimpelzorg Almere

4.6
Randstad 21 5, Almere-Stad (<1 km)
Behandelingen per jaar
5000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 250

Injectable clinic in Almere

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Farhad Sediqi

Drs. Farhad Sediqi

Rimpelzorg Almere (<1 km)
Functies
Basisarts
Arts
Behandelingen per jaar
5000
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Faceland Almere
Belotero logoprofhilo-logo

Faceland Almere

4.4
Randstad 21 22, Almere-Stad (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Almere

Wat zijn de kosten van Botox in Almere?

De prijs van een zone Botox in Almere is gemiddeld € 150,87. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Almere.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Almere?

In de omgeving van Almere zijn 84 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Almere en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Almere op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Almere?

Kies de beste Botox arts in Almere op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Almere te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.