Botox Klazienaveen

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Klazienaveen. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Klazienaveen

Boekingen binnen 15 km van Klazienaveen:

Aantal afspraken in Klazienaveen in de afgelopen periode
105
Gemiddelde prijs per zone Botox in Klazienaveen
€ 153,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Klazienaveen
15
Bekijk klinieken in de buurt van Klazienavee...

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Klazienaveen 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Klazienaveen

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Klazienaveenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Klazienaveen

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Klazienaveen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Klazienaveen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Klazienaveen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Emmen
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.6
Cosmetique Totale Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 364
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Klazienaveen

In een straal van 15 km rond Klazienaveen zijn 9 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Klazienaveen

Welke 2 klinieken in de omgeving van Klazienaveen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Klazienaveen

Boek een Botox behandeling in Klazienaveen. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Klazienaveen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Klazienaveen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Klazienaveen.

Populairste behandelingen in Klazienaveen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Klazienaveen

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Klazienaveen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Klazienaveen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Klazienaveen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Klazienaveen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Klazienaveen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Klazienaveen. Bekijk ervaringen bij 15 esthetische praktijken in de buurt van Klazienaveen.

Vergelijk meningen:

In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met... Toon meer »
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met de arts wordt bepaald hoe de Botox behandeling plaatsvindt. In de loop van de tijd merk ik dat de migraineaanvallen minder heftig zijn en korter van duur. Aangezien al mijn vorige behandelingen door verschillende neurologen nauwelijks effect hadden, ben ik heel erg tevreden en blij met dit resultaat. Toon minder »
ellie de Wit
JC Kliniek Emmen
23 mei 2022 11:11
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn! Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox... Toon meer »
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn!

Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox leek me niet echt mijn ding. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en geweldig geholpen door dr Contini! Een enthousiaste arts met passie voor zijn vak. Hij stelde me gerust maar vertelde ook waar ik rekening mee moest houden; de klachten kunnen in het begin toenemen en het kan zijn dat je wat meer kracht moet zetten om goed te kunnen kauwen. Dat klopt inderdaad, maar dat is peanuts vergeleken met de voordelen. De hoofdpijn zet niet meer door en geen zere kaken en gevoelige tanden meer. Bovendien slaap ik beter en is de pijn in mijn nek heel erg afgenomen. Blijkt dat het in mijn geval ook nog wordt vergoed door mijn zorgverzekering ( uiteraard wel eigen risico betalen als je dat nog hebt staan). Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Toon minder »
Petra Sijbom
JC Kliniek Emmen
24 oktober 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Klazienaveen

Boek je injectables behandeling in Klazienaveen

Dr. Navadeh Clinic
5
Dr. Navadeh Clinic
Emmen, Oude Meerdijk 54
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
JC Kliniek Emmen
4.3
JC Kliniek Emmen
Emmen, Boermarkeweg 44C
8 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Emmen
4.6
Cosmetique Totale Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 364
10 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt

Veelgestelde vragen in Klazienaveen

Wat zijn de kosten van Botox in Klazienaveen?

De prijs van een zone Botox in Klazienaveen is gemiddeld € 153,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Klazienaveen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Klazienaveen?

In de omgeving van Klazienaveen zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Klazienaveen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Klazienaveen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Klazienaveen?

Kies de beste Botox arts in Klazienaveen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Klazienaveen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.