Botox Emmen

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Emmen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Emmen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Emmen in de afgelopen periode
105
Gemiddelde prijs per zone Botox in Emmen
€ 153,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Emmen
15
Bekijk klinieken in de buurt van Emmen

De gemiddelde prijs in Emmen voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Fronsrimpel behandeling in Emmen

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Emmen kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Emmen

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Emmen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Emmen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Emmen
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.6
Cosmetique Totale Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 364
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Emmen

In de buurt van Emmen zijn 9 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Emmen

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Emmen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Emmen

Een behandeling met Botox in Emmen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Emmen. Binnen 15 km rond Emmen zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Emmen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Emmen?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Emmen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox behandeling Emmen

Emmen is de grootste stad van Drenthe. In Emmen kun je bij diverse praktijken terecht voor een Botox behandeling. In Nederland worden in 2021 naar schatting meer dan 400.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Deze blog gaat over de klinieken in de omgeving van Emmen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling!

Botox Emmen

Botox Emmen

In Emmen kun je voor een Botox behandeling terecht in het Scheper Ziekenhuis, bij Cosmetique Totale Emmen, JC Kliniek en bij verschillende salons en praktijken. De achtergrond van deze aanbieders is dus divers. In het ziekenhuis kun je terecht bij de Maatschap Plastische Chirurgie. De JC Kliniek is gevestigd naast het ziekenhuis, deze kliniek wordt geleid door een Mond- Kaak- Aangezicht specialist. Cosmetique Totale is één van de grootste ketens in cosmetische behandelingen van Nederland. Onder leiding van Ludy Holst hebben zij de focus op kwaliteit. In de diverse salons komt op gezette tijden een arts voor een dagdeel. Daar kun je bijvoorbeeld 1x per maand of 1x per 6 weken terecht voor een Botox of filler behandeling in Emmen.

Injectables Emmen

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de mensen in de gemeente Emmen net zo open staan voor cosmetische behandelingen als in de rest van Nederland, dan worden er in Emmen meer dan 3000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Tot 2005 was een bezoek aan een cosmetische kliniek voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling, ook in Emmen!

Filler kliniek Emmen

In een straal van 20 kilometer rond Emmen zijn een tiental artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Onder injectables behandelingen vallen botulinetoxine en filler behandelingen, maar ook profhilo en skinboosters. In Emmen zijn cosmetische behandelingen erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Emmen

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Met botulinetoxine kunnen dus rimpels worden verwijderd, maar kan bijvoorbeeld ook hyperhidrosis (overmatig zweten) worden behandeld. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.
Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes.

Fillers Emmen & lipfillers Emmen

In Emmen kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Een populaire fillerbehandeling in Emmen is lipfillers. Daarmee kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik). Dit kan met een fijne traangoot filler, zoals Aliaxin GP, zeer subtiel. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Emmen?

De prijs van een injectablesbehandeling behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox varieert in Nederland tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Emmen te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt van Emmen op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Wat is een 3 zones behandeling?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 2 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Emmen

Dit zijn 2 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Emmen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Emmen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Emmen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Emmen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 15 praktijken in de omgeving van Emmen.

Lees ervaringen:

In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met... Toon meer »
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met de arts wordt bepaald hoe de Botox behandeling plaatsvindt. In de loop van de tijd merk ik dat de migraineaanvallen minder heftig zijn en korter van duur. Aangezien al mijn vorige behandelingen door verschillende neurologen nauwelijks effect hadden, ben ik heel erg tevreden en blij met dit resultaat. Toon minder »
ellie de Wit
JC Kliniek Emmen
23 mei 2022 11:11
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn! Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox... Toon meer »
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn!

Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox leek me niet echt mijn ding. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en geweldig geholpen door dr Contini! Een enthousiaste arts met passie voor zijn vak. Hij stelde me gerust maar vertelde ook waar ik rekening mee moest houden; de klachten kunnen in het begin toenemen en het kan zijn dat je wat meer kracht moet zetten om goed te kunnen kauwen. Dat klopt inderdaad, maar dat is peanuts vergeleken met de voordelen. De hoofdpijn zet niet meer door en geen zere kaken en gevoelige tanden meer. Bovendien slaap ik beter en is de pijn in mijn nek heel erg afgenomen. Blijkt dat het in mijn geval ook nog wordt vergoed door mijn zorgverzekering ( uiteraard wel eigen risico betalen als je dat nog hebt staan). Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Toon minder »
Petra Sijbom
JC Kliniek Emmen
24 oktober 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Emmen

Boek je injectables behandeling in Emmen

Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Cosmetique Totale Emmen
4.6
Cosmetique Totale Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 364
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 42B
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
JC Kliniek Emmen
4.3
JC Kliniek Emmen
Emmen, Boermarkeweg 44C
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Emmen

Wat zijn de kosten van Botox in Emmen?

De prijs van een zone Botox in Emmen is gemiddeld € 153,57. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Emmen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Emmen?

In de omgeving van Emmen zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Emmen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Emmen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Emmen?

Kies de beste Botox arts in Emmen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Emmen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!