Botox Emmen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Emmen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Emmen in de afgelopen periode
425
Laagste prijs per zone Botox in Emmen
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Emmen
€ 149,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Emmen
17
Vergelijk klinieken in de buurt van Emmen

De gemiddelde prijs in Emmen voor een Botox behandeling ligt 4% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Emmen

Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Emmen, Wilhelminastraat 71C
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Emmen
City Clinics Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 364
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 22x geboekt
Smartpuls Emmen
Smartpuls Emmen
Emmen, Weerdingerstraat 42B
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
JC Kliniek Emmen
JC Kliniek Emmen
Emmen, Boermarkeweg 44C
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Dr. Navadeh Clinic
Dr. Navadeh Clinic
Emmen, Oude Meerdijk 54
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dream Fillers
Dream Fillers
Geleen, Rijksweg Zuid 117
215 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Dream Fillers maakt al je esthetische dromen waar!
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 24x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
128 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
128 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 6x geboekt

Botox reviews Emmen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Emmen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 17 praktijken in de omgeving van Emmen.

Lees ervaringen:

Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen 👌🏻👌🏻👌🏻
George Brands
Smartpuls Emmen
14 maart 2024 15:03
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met... Toon meer »
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met de arts wordt bepaald hoe de Botox behandeling plaatsvindt. In de loop van de tijd merk ik dat de migraineaanvallen minder heftig zijn en korter van duur. Aangezien al mijn vorige behandelingen door verschillende neurologen nauwelijks effect hadden, ben ik heel erg tevreden en blij met dit resultaat. Toon minder »
ellie de Wit
JC Kliniek Emmen
23 mei 2022 11:11
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn! Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox... Toon meer »
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn!

Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox leek me niet echt mijn ding. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en geweldig geholpen door dr Contini! Een enthousiaste arts met passie voor zijn vak. Hij stelde me gerust maar vertelde ook waar ik rekening mee moest houden; de klachten kunnen in het begin toenemen en het kan zijn dat je wat meer kracht moet zetten om goed te kunnen kauwen. Dat klopt inderdaad, maar dat is peanuts vergeleken met de voordelen. De hoofdpijn zet niet meer door en geen zere kaken en gevoelige tanden meer. Bovendien slaap ik beter en is de pijn in mijn nek heel erg afgenomen. Blijkt dat het in mijn geval ook nog wordt vergoed door mijn zorgverzekering ( uiteraard wel eigen risico betalen als je dat nog hebt staan). Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Toon minder »
Petra Sijbom
JC Kliniek Emmen
24 oktober 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Emmen

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Emmen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Emmen

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Emmen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 6 klinieken binnen 15 km van Emmen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 298,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Emmen

In de buurt van Emmen zijn 11 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Emmen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Emmen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Emmen

Een behandeling met Botox in Emmen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Emmen. Binnen 15 km rond Emmen zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Emmen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Emmen.

Populaire botox behandelingen in Emmen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Emmen zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Emmen v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Emmen is momenteel € 99,00. In Emmen kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 149,86. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Emmen

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Emmen is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Emmen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Emmen.

Botox behandeling Emmen

Emmen is de grootste stad van Drenthe. In Emmen kun je bij diverse praktijken terecht voor een Botox behandeling. In Nederland worden in 2021 naar schatting meer dan 400.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Deze blog gaat over de klinieken in de omgeving van Emmen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling!

Botox Emmen

Botox Emmen

In Emmen kun je voor een Botox behandeling terecht in het Scheper Ziekenhuis, bij Cosmetique Totale Emmen, JC Kliniek en bij verschillende salons en praktijken. De achtergrond van deze aanbieders is dus divers. In het ziekenhuis kun je terecht bij de Maatschap Plastische Chirurgie. De JC Kliniek is gevestigd naast het ziekenhuis, deze kliniek wordt geleid door een Mond- Kaak- Aangezicht specialist. Cosmetique Totale is één van de grootste ketens in cosmetische behandelingen van Nederland. Onder leiding van Ludy Holst hebben zij de focus op kwaliteit. In de diverse salons komt op gezette tijden een arts voor een dagdeel. Daar kun je bijvoorbeeld 1x per maand of 1x per 6 weken terecht voor een Botox of filler behandeling in Emmen.

Injectables Emmen

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de mensen in de gemeente Emmen net zo open staan voor cosmetische behandelingen als in de rest van Nederland, dan worden er in Emmen meer dan 3000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Tot 2005 was een bezoek aan een cosmetische kliniek voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling, ook in Emmen!

Filler kliniek Emmen

In een straal van 20 kilometer rond Emmen zijn een tiental artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Onder injectables behandelingen vallen botulinetoxine en filler behandelingen, maar ook profhilo en skinboosters. In Emmen zijn cosmetische behandelingen erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Emmen

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Met botulinetoxine kunnen dus rimpels worden verwijderd, maar kan bijvoorbeeld ook hyperhidrosis (overmatig zweten) worden behandeld. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.
Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes.

Fillers Emmen & lipfillers Emmen

In Emmen kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Een populaire fillerbehandeling in Emmen is lipfillers. Daarmee kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik). Dit kan met een fijne traangoot filler, zoals Aliaxin GP, zeer subtiel. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Emmen?

De prijs van een injectablesbehandeling behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox varieert in Nederland tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Emmen te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt van Emmen op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Wat is een 3 zones behandeling?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 3 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Emmen

Dit zijn 3 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Emmen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Emmen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Emmen

Wat zijn de kosten van Botox in Emmen?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Emmen?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?