Botox Emmen

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Emmen. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Emmen in de afgelopen periode
46
Gemiddelde prijs per zone Botox in Emmen
€ 150,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Emmen
13
Bekijk klinieken in Emmen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Emmen 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Vergelijk Botox klinieken in Emmen

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Emmen. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Emmen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Emmen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Emmen
Logo CT Injectablesbooking

Cosmetique Totale Emmen

Weerdingerstraat 364, Emmen
4.6
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy

Recente geboekte afspraken in de buurt van Emmen

Welke 2 klinieken in de omgeving van Emmen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Emmen

Een behandeling met Botox in Emmen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Emmen. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Emmen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Emmen?

Botox behandeling Emmen

Emmen is de grootste stad van Drenthe. In Emmen kun je bij diverse praktijken terecht voor een Botox behandeling. In Nederland worden in 2021 naar schatting meer dan 400.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Deze blog gaat over de klinieken in de omgeving van Emmen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling!

Botox Emmen

Botox Emmen

In Emmen kun je voor een Botox behandeling terecht in het Scheper Ziekenhuis, bij Cosmetique Totale Emmen, JC Kliniek en bij verschillende salons en praktijken. De achtergrond van deze aanbieders is dus divers. In het ziekenhuis kun je terecht bij de Maatschap Plastische Chirurgie. De JC Kliniek is gevestigd naast het ziekenhuis, deze kliniek wordt geleid door een Mond- Kaak- Aangezicht specialist. Cosmetique Totale is één van de grootste ketens in cosmetische behandelingen van Nederland. Onder leiding van Ludy Holst hebben zij de focus op kwaliteit. In de diverse salons komt op gezette tijden een arts voor een dagdeel. Daar kun je bijvoorbeeld 1x per maand of 1x per 6 weken terecht voor een Botox of filler behandeling in Emmen.

Injectables Emmen

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de mensen in de gemeente Emmen net zo open staan voor cosmetische behandelingen als in de rest van Nederland, dan worden er in Emmen meer dan 3000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Tot 2005 was een bezoek aan een cosmetische kliniek voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling, ook in Emmen!

Filler kliniek Emmen

In een straal van 20 kilometer rond Emmen zijn een tiental artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Onder injectables behandelingen vallen botulinetoxine en filler behandelingen, maar ook profhilo en skinboosters. In Emmen zijn cosmetische behandelingen erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Emmen

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Met botulinetoxine kunnen dus rimpels worden verwijderd, maar kan bijvoorbeeld ook hyperhidrosis (overmatig zweten) worden behandeld. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.
Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes.

Fillers Emmen & lipfillers Emmen

In Emmen kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Een populaire fillerbehandeling in Emmen is lipfillers. Daarmee kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik). Dit kan met een fijne traangoot filler, zoals Aliaxin GP, zeer subtiel. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Emmen?

De prijs van een injectablesbehandeling behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox varieert in Nederland tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Emmen te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt van Emmen op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Wat is een 3 zones behandeling?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Emmen

Kliniek
Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look
Belotero logoprofhilo-logo

Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look

Wilhelminastraat 71C, Emmen (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look (<1 km) Perfect Look Westerbork (21 km) DermaCare Assen - Perfect Look (33 km) Huidkliniek Annemiek - Perfect Look (46 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Cosmetique Totale Emmen (<1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (178 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (190 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (192 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Logo CT Injectablesbooking
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetique Totale Emmen

4.6
Weerdingerstraat 364, Emmen (<1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Ludy

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Emmen

Wat zijn de kosten van Botox in Emmen?

De prijs van een zone Botox in Emmen is gemiddeld € 150,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Emmen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Emmen?

In de omgeving van Emmen zijn 13 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Emmen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Emmen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Emmen?

Kies de beste Botox arts in Emmen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Emmen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.