Botox Krommenie

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk Botox klinieken in Krommenie. Lees echte reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking voor de beste keuze.

Aantal afspraken in Krommenie in de afgelopen periode
2.500
Laagste prijs per zone Botox in Krommenie
€ 80,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Krommenie
€ 136,66
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Krommenie
81
Vergelijk prijzen in de buurt van Krommenie

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Krommenie is gemiddeld € 136,66 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Krommenie

Body Unlimited Zaandam
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Elina Beauty Clinic
Elina Beauty Clinic
Zaandam, Oostzijde 15
8 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cotton Clinic Zaandam
Cotton Clinic Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Taste of Beauty
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
10 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
MediDerma
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
11 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 

Botox reviews Krommenie

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Krommenie.

Bekijk reviews

Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Súper blij! Heb al vaker Botox gehad maar deze keer bij SKINiQ prachtig resultaat! En Saskia is een schat!
Ninaaa aaa
SKINiQ
1 mei 2024 12:12
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
25 april 2022 11:11
Wat een ervaring!!! Bevlogen en enthousiast , kan niet anders zeggen. Blij met advies, ga ik zeker opvolgen. Ook blij met resultaat van botox.
Aline Moerman
Sobeauty Alkmaar
14 november 2022 16:04
Heel mooi resultaat van botox en fillers. Heel precies! Zeer tevreden!
Senita Mlaco
Sobeauty Alkmaar
5 februari 2023 09:09
Botox gedaan van voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes. Ik ben erg blij met het resultaat en de behandeling is zorgvuldig gedaan. Mooie salon!
Silvia Dekker
Sobeauty Alkmaar
7 april 2023 10:10
Een afspraak bij Sobeauty kijk ik altijd naar uit.. Was eerder heel erg sceptish over botox en fillers maar het was nergens voor nodig. Hier krijg je eerlijk advies en de juiste behandelling. Ben super blij met de resultaten. Wie twijfelt raad ik met klem een afspraak te maken!
Sule Yildirim
Sobeauty Alkmaar
2 mei 2023 14:02
Ik heb botox laten zetten en 0,5 lipfiller en ben er echt zeer tevreden over. Een zeer aardige dame met verstand van haar vak. Echt een aanrader!
Melissa Steinvoorte
Sobeauty Alkmaar
15 juli 2023 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Vorige week Botox 3 zones gehad en filler in de lip. Afspraak liep keurig op tijd! Professioneel behandeld. De juiste uitleg gehad en er werd echt tijd voor genomen! Heb vaker mijn lippen laten doen maar, dit is de eerste keer dat ik echt tevreden ben met het resultaat.5 sterren voor de behandeling de arts en de locatie
Mariska Gerrits
The Swan Beauty Center
2 juni 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Krommenie

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Krommenie?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Krommenie

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Krommenie. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 36 klinieken binnen 15 km van Krommenie. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 80,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 80,00
Kraaienpootjes1 zone€ 80,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 80,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Voor en na Botox in Krommenie

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Krommenie.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Krommenie

In de omgeving van Krommenie werken 45 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Krommenie

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Krommenie is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Krommenie

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Krommenie worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Krommenie zijn 36 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Krommenie

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Krommenie zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Krommenie

In Krommenie is de laagste prijs voor één zone Botox: € 80,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Krommenie kost gemiddeld € 136,66.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Krommenie. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Krommenie.

Botox deals in Krommenie

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Krommenie is momenteel € 80,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Krommenie te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Krommenie

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Krommenie. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Krommenie waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Krommenie Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Krommenie, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Krommenie

Wat kost een behandeling met Botox in Krommenie?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Krommenie?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?