Botox Lekkerkerk

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Lekkerkerk. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Lekkerkerk:

Aantal afspraken in Lekkerkerk in de afgelopen periode
1.445
Gemiddelde prijs per zone Botox in Lekkerkerk
€ 134,60
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lekkerkerk
229
Vind een kliniek in de buurt van Lekkerkerk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Lekkerkerk is gemiddeld € 134,60 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Lekkerkerk

In Lekkerkerk kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Lekkerkerk

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Lekkerkerk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Lekkerkerk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Kliniek Dokter Robert
Schermafbeelding 2022-02-08 om 17.19.58

Kliniek Dokter Robert

Haringvliet 92A, Rotterdam
4.3
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2018

Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!

Botox specialist Lekkerkerk

In de omgeving van Lekkerkerk werken 150 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Lekkerkerk

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Lekkerkerk is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Lekkerkerk

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Lekkerkerk worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Lekkerkerk zijn 79 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Lekkerkerk. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Lekkerkerk. Welke cosmetische klinieken in Lekkerkerk worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Lekkerkerk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Lekkerkerk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Lekkerkerk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Lekkerkerk waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Lekkerkerk Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Lekkerkerk, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Lekkerkerk

Kliniek
Renace Instituut Ridderkerk

Renace Instituut Ridderkerk

4.8
Bourgondischelaan 24, Ridderkerk (5 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 325

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Cosmetology Ridderkerk
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetology Ridderkerk

5
Geerlaan 29a, Ridderkerk (7 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 330
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Jorien van de Pas

Drs. Jorien van de Pas

Cosmetology Ridderkerk (7 km) Next Cosmetic Clinics (14 km)
Functies
Basisarts
Arts
Behandelingen per jaar
1300
Prijs botox per zone
v.a. € 80
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Lekkerkerk

Wat kost een behandeling met Botox in Lekkerkerk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Lekkerkerk € 134,60. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Lekkerkerk?

Binnen 15 kilometer van Lekkerkerk zijn 79 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Lekkerkerk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Lekkerkerk?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Lekkerkerk vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Lekkerkerk en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.