Botox Maarssen

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Maarssen. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Maarssen

Boekingen binnen 15 km van Maarssen:

Aantal afspraken in Maarssen in de afgelopen periode
1.399
Gemiddelde prijs per zone Botox in Maarssen
€ 153,32
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maarssen
175
Bekijk klinieken in de buurt van Maarssen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Maarssen 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Kraaienpootjes verwijderen in Maarssen

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Maarssenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Maarssen

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Maarssen. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Maarssen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Maarssen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo

Botox arts in Maarssen

In een straal van 15 km rond Maarssen zijn 113 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Maarssen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Maarssen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Maarssen

Een behandeling met Botox in Maarssen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Maarssen. Binnen 15 km rond Maarssen zijn 62klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Maarssen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Maarssen?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Maarssen? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Maarssen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Maarssen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Maarssen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Maarssen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Maarssen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Maarssen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 175 praktijken in de omgeving van Maarssen.

Lees ervaringen:

Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
Faceland Utrecht
24 maart 2022 17:05
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
Faceland Utrecht
14 april 2022 06:06
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
11 december 2022 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Maarssen

Boek je injectables behandeling in Maarssen

Shape Aesthetics
Shape Aesthetics
Maarssen, J. Homan van der Heideplein 36
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek
3.5
Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek
Maarssen, J. Hofman van der Heideplein 36
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
FaceKliniek
FaceKliniek
Maarssen, Fazantenkamp 502
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt

Veelgestelde vragen in Maarssen

Wat zijn de kosten van Botox in Maarssen?

De prijs van een zone Botox in Maarssen is gemiddeld € 153,32. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Maarssen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Maarssen?

In de omgeving van Maarssen zijn 62 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Maarssen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Maarssen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Maarssen?

Kies de beste Botox arts in Maarssen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Maarssen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.