Botox De Meern

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van De Meern op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in De Meern in de afgelopen periode
3.261
Laagste prijs per zone Botox in De Meern
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in De Meern
€ 146,65
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Meern
188
Vergelijk klinieken in de buurt van De Meern

De gemiddelde prijs per zone Botox is in De Meern 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in De Meern

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
15 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Mijn Botoxdokter
Mijn Botoxdokter
De Meern, Zandweg 139
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken
Marebrug Cosmetische Kliniek
Marebrug Cosmetische Kliniek
De Meern, Zandweg 139
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Utrecht Leidsche Rijn
City Clinics Utrecht Leidsche Rijn
Utrecht, Vogelvlinderweg 56
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Huidverbetering: Profhilo behandeling van €275 vóór €199😍🥂
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 3x geboekt
SKN2 Utrecht
SKN2 Utrecht
Utrecht, Grauwaartsingel 476
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
3 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Profhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 22x geboekt
Xander Bakker Plastic Surgery Leidse Rijn
Xander Bakker Plastic Surgery Leidse Rijn
Utrecht, Soestwetering 12A
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews De Meern

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in De Meern. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in De Meern. Bekijk ervaringen bij 188 esthetische praktijken in de buurt van De Meern.

Vergelijk meningen:

Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug kom... Toon meer »
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug komen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat over 2 weken. Maar so far so good! Toon minder »
Zdenka Nieuwenhuizen
De Gezichtskliniek - Utrecht
25 maart 2024 11:11
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
24 maart 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in De Meern

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in De Meern? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in De Meern

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van De Meern. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 64 klinieken binnen 15 km van De Meern.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 135,00
3 zones€ 165,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 45,00
Baby Botox0,5 zone€ 45,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Voor en na foto's De Meern

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in De Meern.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

124 botox artsen in De Meern

In een straal van 15 km rond De Meern zijn 124 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van De Meern

Welke 5 klinieken in de omgeving van De Meern zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in De Meern

Boek een Botox behandeling in De Meern. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van De Meern. Binnen 15 km rond De Meern zijn 64klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in De Meern. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in De Meern. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van De Meern.

Populairste behandelingen in De Meern

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in De Meern v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in De Meern is momenteel € 75,00. In De Meern kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 146,65. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in De Meern bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in De Meern

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in De Meern is momenteel € 75,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in De Meern regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in De Meern.

Uitgelichte botox clinics in De Meern

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van De Meern staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Aever Clinics Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aever Clinics Utrecht
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Utrecht
Utrecht, Boven Vredenburgpassage 7
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 142,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
Onlangs 9x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
YourFACE Clinics - Woerden
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Onlangs 8x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Utrecht
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 22x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van De Meern

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van De Meern. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen De Meern

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van De Meern die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in De Meern

Wat zijn de kosten van Botox in De Meern?

Wat is de beste kliniek voor Botox in De Meern?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?