Botox Nieuw-Vennep

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Nieuw-Vennep. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep.

Aantal afspraken in Nieuw-Vennep in de afgelopen periode
2.567
Laagste prijs per zone Botox in Nieuw-Vennep
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuw-Vennep
€ 148,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Vennep
168
Vergelijk prijzen in de buurt van Nieuw-Vennep

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nieuw-Vennep is gemiddeld € 148,33 per zone. Dit is 3%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 144,42) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Nieuw-Vennep

Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Derm Medic Hillegom
Derm Medic Hillegom
Hillegom, Garbialaan 2B
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dream Clinics Hoofddorp
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp, Markenburg 147
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Dokter Den
Dokter Den
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Dutch Clinic Hoofddorp
Dutch Clinic Hoofddorp
Hoofddorp, Hoofdweg 848A
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Mooir Hoofddorp
Mooir Hoofddorp
Hoofddorp, Westerschelde 47
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Balance in Beauty
Balance in Beauty
Hoofddorp, Burgemeester van Stamplein 292
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken

Botox reviews Nieuw-Vennep

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Nieuw-Vennep.

Bekijk reviews

Super tevreden!
Eindlijk een echte specialist en een echt proffessional!
Doctor weet goed wat hij doet en is concreet. Zonder onnodige praatjes en overtuigingen over zijn werk. Gewoon goed gedaan werk!
Afgelopen jaar heb ik 1x lippen opgevuld en 2x frons botox gedaan.
Ik kom nog zeker terug.
P.S. Foto's voor en 5 mnd na behandeling.
25 mei 2021 22:10
Goed geadviseerd voor alle behandelingen. Ik heb mijn frons en kraaienpootjes laten doen met botox en neuslippenplooi met een filler middele een veilige methode: de canule techniek. Fijn geholpen en blij met het resultaat.
Justina Van Zetten
Dream Clinics Hoofddorp
19 februari 2020 11:11
Ik ben heel tevreden met het resultaat! ik heb een natuurlijk resultaat en hij zegt eerlijk wat wel en niet kan. Ik heb zowel een botox als een filler behandeling gehad. De botox behandeling (frons) heeft mij ook geholpen tegen de hoofdpijn!
17 januari 2020 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuw-Vennep

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuw-Vennep? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Nieuw-Vennep

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Nieuw-Vennep. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 62 klinieken binnen 15 km van Nieuw-Vennep. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 175,00
3 zones€ 259,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 49,00
Baby Botox0,5 zone€ 49,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Nieuw-Vennep kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Nieuw-Vennep.

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Nieuw-Vennep

In de omgeving van Nieuw-Vennep werken 106 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuw-Vennep

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nieuw-Vennep is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Nieuw-Vennep

In de omgeving van Nieuw-Vennep zijn 168 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Nieuw-Vennep is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Nieuw-Vennep zijn 62klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Nieuw-Vennep

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Nieuw-Vennep zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Nieuw-Vennep v.a € 99,00

In Nieuw-Vennep kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 148,33. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 99,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Nieuw-Vennep

De laagste prijs per zone Botox in Nieuw-Vennep is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Nieuw-Vennep te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Nieuw-Vennep.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nieuw-Vennep Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nieuw-Vennep, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Nieuw-Vennep

Wat kost een behandeling met Botox in Nieuw-Vennep?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nieuw-Vennep?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?