Botox Nieuw-Vennep

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Nieuw-Vennep:

Aantal afspraken in Nieuw-Vennep in de afgelopen periode
935
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuw-Vennep
€ 125,52
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuw-Vennep
156
Vind een kliniek in de buurt van Nieuw-Venne...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Nieuw-Vennep is gemiddeld € 125,52 per zone. Dit is 10% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Nieuw-Vennep

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Nieuw-Vennep

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Hoofddorp
8E8FC262-73EC-4EF7-88FB-AC2412B8557D
Wordt nu
bekeken
5
Dream Clinics Hoofddorp
Hoofddorp
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Botox specialist Nieuw-Vennep

In de omgeving van Nieuw-Vennep werken 94 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Nieuw-Vennep

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Nieuw-Vennep is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Nieuw-Vennep

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Nieuw-Vennep worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Nieuw-Vennep zijn 62 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Nieuw-Vennep. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Nieuw-Vennep. Welke cosmetische klinieken in Nieuw-Vennep worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Nieuw-Vennep? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Nieuw-Vennep. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Nieuw-Vennep waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Nieuw-Vennep Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Nieuw-Vennep, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Nieuw-Vennep

Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Derm Medic Hillegom
4.9
Derm Medic Hillegom
Hillegom
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Doctor Face
Doctor Face
Hoofddorp
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Beauty Center Hoofddorp
Beauty Center Hoofddorp
Hoofddorp
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Veelgestelde vragen in Nieuw-Vennep

Wat kost een behandeling met Botox in Nieuw-Vennep?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Nieuw-Vennep € 125,52. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Nieuw-Vennep?

Binnen 15 kilometer van Nieuw-Vennep zijn 62 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Nieuw-Vennep op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Nieuw-Vennep?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Nieuw-Vennep vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Nieuw-Vennep en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.