Botox Hoevelaken

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoevelaken. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Hoevelaken:

Aantal afspraken in Hoevelaken in de afgelopen periode
714
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoevelaken
€ 130,48
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoevelaken
68
Vind een botox kliniek in de buurt van Hoeve...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hoevelaken is gemiddeld € 130,48 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoevelaken

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Hoevelaken

De volgende klinieken in de buurt van Hoevelaken worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Wordt nu
bekeken
4.5
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 355,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Hoevelaken

In de omgeving van Hoevelaken werken 37 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoevelaken

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hoevelaken is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hoevelaken

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hoevelaken worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hoevelaken zijn 31 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hoevelaken

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoevelaken zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hoevelaken

In Hoevelaken kost één zone Botox ongeveer  € 130,48. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hoevelaken. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hoevelaken.

Botox aanbiedingen in Hoevelaken

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hoevelaken te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoevelaken hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoevelaken?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hoevelaken

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hoevelaken. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hoevelaken waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hoevelaken Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hoevelaken, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Hoevelaken

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hoevelaken.

Bekijk reviews

Super service! Heb in mijn frons Botox en daardoor is mijn hoofdpijn met 80% minder. Ga zo door!
25 oktober 2019 10:10
Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
Amir Tehrani
Tulip Clinic
15 oktober 2022 11:11
Ik ben hier vaker geweest voor botox behandeling en ben geel erg tevreden over het resultaat. Ik ga nooit ergens anders! Professioneel en lief arts en persooneel.
15 oktober 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoevelaken

Boek je injectables behandeling in Hoevelaken

Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
4.5
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
3 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 355,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Happy Fillers
Happy Fillers
Leusden, Larikslaan 2
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
4.4
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Clinic for Beauty Amersfoort
4.4
Clinic for Beauty Amersfoort
Amersfoort, Kamp 46
5 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hoevelaken

Wat kost een behandeling met Botox in Hoevelaken?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hoevelaken € 130,48. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hoevelaken?

Binnen 15 kilometer van Hoevelaken zijn 31 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hoevelaken op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox