Botox Roden

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Roden op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Roden in de afgelopen periode
1.809
Laagste prijs per zone Botox in Roden
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Roden
€ 158,71
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Roden
75
Vergelijk klinieken in de buurt van Roden

De gemiddelde prijs in Roden voor een Botox behandeling ligt 10% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Roden

Dutchinjectables Groningen - Leek
Dutchinjectables Groningen - Leek
Leek, Hoge Traan 18
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Skin Medic Eelderwolde
Skin Medic Eelderwolde
Eelderwolde, Ter Borchlaan 40
9 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
MB & H Kliniek Paterswolde
MB & H Kliniek Paterswolde
Paterswolde, Hoofdweg 155b
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
AesthetiSie
AesthetiSie
Paterswolde, Hoofdweg 282
9 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Looking Young
Looking Young
Groningen, M.L. Kingstraat 93
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Clinic Noord Groningen
Clinic Noord Groningen
Groningen, Protonstraat 6h
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Perfect Silhouette Injectables Groningen
Perfect Silhouette Injectables Groningen
Groningen, Verlengde Hereweg 88
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 595,00
Profiel bekijken
SKIN Kliniek Groningen
SKIN Kliniek Groningen
Groningen, Westerkade 17
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Botox reviews Roden

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Roden. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 75 praktijken in de omgeving van Roden.

Lees ervaringen:

Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Dokter Etahir is buitengewoon goed in zijn werk (ik heb botoxbehandelingen gehad)!
De dame voor de intake is erg vriendelijk en gastvrij!
9 februari 2022 08:08
De beste en meest professionele botox- en fillerskliniek waar ik ben geweest in Groningen. Geweldige service en prijs ook. Warm aanbevolen.
Ivana Atanasovska
Looking Young
2 november 2023 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Roden

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Roden? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Roden

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Roden. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 33 klinieken binnen 15 km van Roden.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 269,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Roden

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Roden.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Roden

In de buurt van Roden zijn 42 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Roden

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Roden is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Roden

Een behandeling met Botox in Roden is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Roden. Binnen 15 km rond Roden zijn 33klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Roden, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Roden.

Populaire botox behandelingen in Roden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Roden zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Roden v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Roden is momenteel € 99,00. In Roden kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 158,71. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Roden

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Roden is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Roden te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Roden.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Roden

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Roden. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Roden goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Roden

Wat zijn de kosten van Botox in Roden?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Roden?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?