Botox Ruurlo

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Ruurlo. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Ruurlo:

Aantal afspraken in Ruurlo in de afgelopen periode
106
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ruurlo
€ 143,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ruurlo
7
Vind een kliniek in de buurt van Ruurlo

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Ruurlo is gemiddeld € 143,00 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,33) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Ruurlo

In Ruurlo kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Ruurlo

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Alle Botoxklinieken in Ruurlo

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Ruurlo worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Ruurlo zijn 3 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Ruurlo. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Ruurlo. Welke cosmetische klinieken in Ruurlo worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ruurlo? Lees verder in onze kennisbank:

Botox reviews Ruurlo

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Ruurlo.

Bekijk reviews

Super tevreden met arioque , voor de botoxbehandeling eerst foto's gemaakt, 2 weken later bij de na controle ook foto's gemaakt, wat een verschil. Ik ben er zeer blij mee!! Ik kan iedereen deze kliniek van arioque aanraden
19 mei 2022 16:04
Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts. Hij denkt goed mee in wat je wensen zijn. Ik voel me er altijd in veilige handen en heb het volste vertrouwen in zijn kunnen.
Zeker een aanrader als je een botox behandeling overweegt!
12 maart 2021 11:11
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
14 maart 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Ruurlo

Boek je injectables behandeling in Ruurlo

AAYA Kliniek Lochem
AAYA Kliniek Lochem
Lochem, Koopsdijk 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Schoonheidssalon La Perle
4.9
Schoonheidssalon La Perle
Lochem, Achterstraat 14
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Be You skincare - Perfect Look
4.7
Be You skincare - Perfect Look
Lichtenvoorde, Nieuwmarkt 59a
14 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
105 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Ruurlo

Wat kost een behandeling met Botox in Ruurlo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Ruurlo € 143,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ruurlo?

Binnen 15 kilometer van Ruurlo zijn 3 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ruurlo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Ruurlo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Ruurlo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Ruurlo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.