Botox Brummen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Brummen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Brummen in de afgelopen periode
313
Laagste prijs per zone Botox in Brummen
€ 100,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Brummen
€ 138,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Brummen
12
Vergelijk klinieken in de buurt van Brummen

De gemiddelde prijs in de omgeving van Brummen voor een Botox behandeling is € 138,50 per zone. Dit is 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 143,81).

Boek je injectables behandeling in Brummen

Klijnveldermankliniek
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
<1 km
Botox zone v.a.
€ 136,00
Filler per ml v.a.
€ 333,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
6 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Schmidt Clinics
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
87 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 35x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
70 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
89 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
92 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 12x geboekt

Botox reviews Brummen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Brummen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 12 praktijken in de omgeving van Brummen.

Lees ervaringen:

Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben. Mijn man heeft i... Toon meer »
Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben.
Mijn man heeft in februari 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Looy Clinics, eerst een consult waar alles goed werd uitgelegd, de operatie is uitgevoerd door drs Anneke van Engeland en het resultaat is prachtig. Dus ook voor ooglidcorrecties moet je bij Looy Clinics zijn. Toon minder »
Mandy Pieterse
Looy Clinics Deventer
8 april 2023 06:06
Zeer prettige ontvangt bij Looy! Mijn behandeling met Botox tegen migraine werkt perfect en wordt deskundig uitgevoerd
Anique Klijnkramer
Looy Clinics Deventer
22 april 2023 11:11
Tevreden over mijn botox en filler behandeling bij Looy Clinics. Hygiënische kliniek waar lieve en kundige artsen werken, voel me altijd op mijn gemak hier. Zeker een aanrader!
21 Nailstudio
Looy Clinics Deventer
4 juli 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Brummen

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Brummen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Brummen

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Brummen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 6 klinieken binnen 15 km van Brummen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 100,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 327,00
Fronsrimpels1 zone€ 100,00
Kraaienpootjes1 zone€ 100,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 100,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na Brummen

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Brummen.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Brummen

In de buurt van Brummen zijn 6 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Brummen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Brummen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Brummen

Een behandeling met Botox in Brummen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Brummen. Binnen 15 km rond Brummen zijn 6klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Brummen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Brummen.

Populaire botox behandelingen in Brummen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Brummen zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Brummen v.a € 100,00

De laagste prijs per zone Botox in Brummen is momenteel € 100,00. In Brummen kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 138,50. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Brummen

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Brummen is momenteel € 100,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Brummen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Brummen.

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Brummen

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Brummen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Brummen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Brummen

Wat zijn de kosten van Botox in Brummen?

De laagste prijs voor een zone Botox in Brummen is op dit moment € 100,00.Bij alle cosmetische klinieken in Brummen is de prijs voor 1 zone gemiddeld € 138,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Brummen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Brummen?

In de omgeving van Brummen zijn 6 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Brummen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Brummen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox (Vistabel) is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties