Botox Sint-Michielsgestel

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Sint-Michielsgestel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Sint-Michielsgestel in de afgelopen periode
669
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sint-Michielsgestel
€ 140,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sint-Michielsgestel
89
Vind een kliniek in de buurt van Sint-Michie...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Sint-Michielsgestel voor een Botox behandeling is € 140,40 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Sint-Michielsgestel

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Sint-Michielsgestellaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Sint-Michielsgestel

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Sint-Michielsgestel

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 31x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Sint-Michielsgestel

In de buurt van Sint-Michielsgestel zijn 54 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Sint-Michielsgestel

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Sint-Michielsgestel

In de omgeving van Sint-Michielsgestel zijn 89 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Sint-Michielsgestel is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Sint-Michielsgestel zijn 35klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Sint-Michielsgestel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Sint-Michielsgestel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Sint-Michielsgestel. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Sint-Michielsgestel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sint-Michielsgestel zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Sint-Michielsgestel goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Sint-Michielsgestel

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Sint-Michielsgestel. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 89 praktijken in de omgeving van Sint-Michielsgestel.

Lees ervaringen:

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
City Clinics Den Bosch
28 juni 2022 15:03
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is. Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station. De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak. Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en... Toon meer »
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is.
Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.
De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak.
Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en na een paar botox prikjes in mijn fronsrimpel, boven mijn wenkbrauw en in mijn nek, waar veel spanning zit, ben ik na vele omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit eindelijk van mijn dagelijkse hoofdpijn af. Ik heb ook geen migraine aanval daarna meer gehad!
En door de Botox in mijn nekspier, kan ik ook weer normaal mijn hoofd draaien, iets wat ik lange tijd niet ( pijnloos) kon doen.
Ik kan het echt iedereen aanraden, een fijne kliniek en het uitstekend resultaat! Toon minder »
BeautyByBabs
De Clinique Den Bosch
8 april 2013 16:04
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetz... Toon meer »
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetzelfde, fantastisch! Ook dokter Floor Claus werkt hier, dus mijn vriendin die altijd bij haar in Bilthoven kwam gaat voortaan ook naar Den Bosch voor de Botox en Restylane.(en binnenkort een ooglidcorrectie!) Vlak bij het station, dus met openbaar vervoer perfect te doen. Parkeren is ook geen probleem hoor! Toon minder »
jolanda van Leeuwen
De Clinique Den Bosch
22 januari 2013 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Sint-Michielsgestel

Boek je injectables behandeling in Sint-Michielsgestel

EerstelijnKliniek
3.6
EerstelijnKliniek
Sint-Michielsgestel, Schijndelseweg 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Gabriella Cosmetics Vught
Gabriella Cosmetics Vught
Vught, Dorpsstraat 52
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
6 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
4.7
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
6 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 31x geboekt

Veelgestelde vragen in Sint-Michielsgestel

Wat kost een behandeling met Botox in Sint-Michielsgestel?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Sint-Michielsgestel € 140,40. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Sint-Michielsgestel?

Binnen 15 kilometer van Sint-Michielsgestel zijn 35 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Sint-Michielsgestel op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Sint-Michielsgestel?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Sint-Michielsgestel vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Sint-Michielsgestel en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!