Botox Sint-Michielsgestel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Sint-Michielsgestel in de afgelopen periode
1.479
Laagste prijs per zone Botox in Sint-Michielsgestel
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sint-Michielsgestel
€ 138,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Sint-Michielsgestel
104
Vergelijk klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 138,67 in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Dat is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 142,55).

Boek je injectables behandeling in Sint-Michielsgestel

EerstelijnKliniek
EerstelijnKliniek
Sint-Michielsgestel, Schijndelseweg 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Gabriella Cosmetics Vught
Gabriella Cosmetics Vught
Vught, Dorpsstraat 52
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
MediSpa Vught
MediSpa Vught
Vught, Taalstraat 64
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Mackenzie Kliniek
Mackenzie Kliniek
Schijndel, Steeg 6
6 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
6 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 32x geboekt
De Clinique Den Bosch
De Clinique Den Bosch
's-Hertogenbosch, Luijbenstraat 3
7 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
De Huidkliniek Den Bosch
De Huidkliniek Den Bosch
's-Hertogenbosch, Stationsweg 12
7 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Faceland Den Bosch
Faceland Den Bosch
's-Hertogenbosch, Stationsweg 17
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Sint-Michielsgestel

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Sint-Michielsgestel. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Sint-Michielsgestel. Bekijk ervaringen bij 104 esthetische praktijken in de buurt van Sint-Michielsgestel.

Vergelijk meningen:

Al enkele jaren doe ik hier om de 3 maanden mijn botox in Den Bosch. Altijd erg tevreden met het resultaat. De locatie is perfect, de ruimte is rustig en je wordt altijd vriendelijk ontvangen.
Frederieke van de Ven
Ivy clinics Den Bosch
5 november 2023 09:09
Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
City Clinics Den Bosch
28 juni 2022 15:03
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63 voor mijn botox-behandeling. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk, en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. De arts die mijn behandeling uitvoerde, was zeer bedreven en zorgde voor een comfortabele en vrijwel pijnloze procedure. Ik ben erg blij met d... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Clinic63 voor mijn botox-behandeling. Het personeel was uiterst professioneel en vriendelijk, en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. De arts die mijn behandeling uitvoerde, was zeer bedreven en zorgde voor een comfortabele en vrijwel pijnloze procedure. Ik ben erg blij met de resultaten - subtiel en natuurlijk, precies zoals ik hoopte. De hygiëne en algehele sfeer van de kliniek waren uitstekend. Clinic63 krijgt van mij een volledige aanbeveling voor hun uitstekende service en deskundigheid in botox-behandelingen. Ik zou hier zeker terug gaan voor een volgende afspraak. Toon minder »
Nordin van Bergeijk
Clinic63 Den Bosch
25 augustus 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Sint-Michielsgestel

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sint-Michielsgestel? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Sint-Michielsgestel

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Sint-Michielsgestel. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 40 klinieken binnen 15 km van Sint-Michielsgestel.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 178,00
3 zones€ 267,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Voor en na foto's Sint-Michielsgestel

De meeste mensen vergelijken klinieken op basis van voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van Botox behandelingen bij cosmetische klinieken in Sint-Michielsgestel.

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

64 botox artsen in Sint-Michielsgestel

In een straal van 15 km rond Sint-Michielsgestel zijn 64 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Sint-Michielsgestel

Welke 5 klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Sint-Michielsgestel

Boek een Botox behandeling in Sint-Michielsgestel. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel. Binnen 15 km rond Sint-Michielsgestel zijn 40klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Sint-Michielsgestel. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Sint-Michielsgestel. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Sint-Michielsgestel.

Populairste behandelingen in Sint-Michielsgestel

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De gemiddelde prijs voor een botoxbehandeling in Sint-Michielsgestel

De prijs van een zone Botox in Sint-Michielsgestel is gemiddeld  € 138,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Sint-Michielsgestel bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Sint-Michielsgestel

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Sint-Michielsgestel met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Sint-Michielsgestel regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Sint-Michielsgestel.

Uitgelichte botox clinics in Sint-Michielsgestel

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Sint-Michielsgestel staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Ivy clinics Den Bosch
ivy-clinics
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Vughterstraat 171
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Onlangs 32x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sint-Michielsgestel. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Sint-Michielsgestel

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Sint-Michielsgestel die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Sint-Michielsgestel

Wat zijn de kosten van Botox in Sint-Michielsgestel?

De prijs van een zone Botox in Sint-Michielsgestel is gemiddeld € 138,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Sint-Michielsgestel.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sint-Michielsgestel?

In de omgeving van Sint-Michielsgestel zijn 40 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Sint-Michielsgestel en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Sint-Michielsgestel op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

De 5 grootste nadelen van Botox zijn:Er wordt te weinig btx gebruikt >werkt niet optimaalEr wordt te veel btx gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijkEen ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele wekenDe huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruikJe bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico Tip. Kies voor een ervaren cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen in Nederland en Vlaanderen.Check hier alle nadelen, risico's en complicaties