Botox Sint Niklaas

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Sint-Niklaas op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Sint-Niklaas in de afgelopen periode
909
Laagste prijs per zone Botox in Sint-Niklaas
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Sint-Niklaas
€ 134,90
Aantal artsen en klinieken binnen 25 km van Sint-Niklaas
44
Vergelijk klinieken in de buurt van Sint-Niklaas

Boek je injectables behandeling in Sint-Niklaas

Skinject Clinic
Skinject Clinic
Waasmunster, Molenstraat 20
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Dr. Lambrechts Kliniek
Dr. Lambrechts Kliniek
Bornem, Boomstraat 81
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
161 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
87 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
94 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 26x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
97 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
101 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
124 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt

Botox reviews Sint-Niklaas

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Sint-Niklaas. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 44 praktijken in de omgeving van Sint-Niklaas.

Lees ervaringen:

Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!! Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze... Toon meer »
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!!
Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze altijd open voor vragen, super fijn! Ik ben enorm tevreden!! Bedankt 🥰 Toon minder »
13 oktober 2023 12:12
Ben zeer tevreden over mijn Botox, voorhoofd en frons, dankzij jasper!
Ben elke keer, weer tevreden. en helpt je tot in de punten. Mijn favoriet! Bedankt 🙏
Wafa Elbouzidi
Faceland Antwerpen
9 november 2023 17:05
Dr. Peirsman is de beste arts die ik ooit heb gehad. Ze is oprecht, eerlijk, zegt wat ik nodig heb. Ze heeft de zachtste handen, is een perfectionist en o zo lief! Ik ga er met plezier naartoe! Ze is een meesteres in haar handelingen, mijn lippen zijn PRACHTIG. Mijn botox is nog nooit zo goed gedaan en mijn kaaklijn is PERFECT. Ze heeft me een boost gegeven!... Toon meer »
Dr. Peirsman is de beste arts die ik ooit heb gehad. Ze is oprecht, eerlijk, zegt wat ik nodig heb. Ze heeft de zachtste handen, is een perfectionist en o zo lief! Ik ga er met plezier naartoe!
Ze is een meesteres in haar handelingen, mijn lippen zijn PRACHTIG. Mijn botox is nog nooit zo goed gedaan en mijn kaaklijn is PERFECT. Ze heeft me een boost gegeven! ❤️❤️
Tot snel! Toon minder »
7 februari 2024 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Sint-Niklaas

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Sint-Niklaas? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Sint-Niklaas

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Sint-Niklaas. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Sint-Niklaas.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 250,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 375,00

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Sint-Niklaas

In de buurt van Sint-Niklaas zijn 26 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Sint-Niklaas

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Sint-Niklaas is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Sint-Niklaas

Een behandeling met Botox in Sint-Niklaas is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Sint-Niklaas. Binnen 15 km rond Sint-Niklaas zijn 18klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Sint-Niklaas, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Sint-Niklaas.

Populaire botox behandelingen in Sint-Niklaas

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Sint-Niklaas zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Sint-Niklaas v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Sint-Niklaas is momenteel € 99,00. In Sint-Niklaas kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 134,90. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Sint-Niklaas

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Sint-Niklaas is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Sint-Niklaas te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Sint-Niklaas.

botox-sint-niklaas

Lees alles over Botox behandelingen in Sint-Niklaas (Saint-Nicolasin het Frans)

Botox reviews Sint-Niklaas

Ik ben een all-round klant bij de Damkliniek. Ik vertrouw Dr. Peters al jaren voor mijn botox en skinbooster behandelingen en ik ben elke keer opnieuw super tevreden. Hij deed een paar jaren geleden bij mij ook een ooglidcorrectie en een borstvergroting waar ik heel blij mee ben. Onlangs deed ik ook bij Geraldine een laser ontharing en ook die was super: ik... Toon meer »
Ik ben een all-round klant bij de Damkliniek. Ik vertrouw Dr. Peters al jaren voor mijn botox en skinbooster behandelingen en ik ben elke keer opnieuw super tevreden. Hij deed een paar jaren geleden bij mij ook een ooglidcorrectie en een borstvergroting waar ik heel blij mee ben. Onlangs deed ik ook bij Geraldine een laser ontharing en ook die was super: ik kreeg een hele goede uitleg en de behandeling was pijnloos.
Nadat ik elders was teleurgesteld in permanente wenkbrauw-make-up creëerde Maty een super natuurlijke powder brow. Ik ga nooit meer ergens anders :).
De Damkliniek is een moderne praktijk, je kan makkelijk afspraken online maken en als je vragen hebt kan je je behandelaar steeds goed bereiken. Aanrader! Toon minder »
S. Porrovecchio
DAM Kliniek Antwerpen
15 februari 2023 12:12
Al een x aantal keer geweest voor botox behandeling, laatst door dokter Truyens. Een zeer positieve ervaring! Kijkt naar wat het beste past bij jou gezicht, wat ik persoonlijk een enorme pluspunt vind. Al bij al, helemaal tevreden. Ik kom zeker terug! :)
15 april 2024 19:07
Ben zeer tevreden over mijn Botox, voorhoofd en frons, dankzij jasper!
Ben elke keer, weer tevreden. en helpt je tot in de punten. Mijn favoriet! Bedankt 🙏
Wafa Elbouzidi
Faceland Antwerpen
9 november 2023 17:05

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Sint-Niklaas

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Sint-Niklaas. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Sint-Niklaas goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Sint-Niklaas

Wat zijn de kosten van Botox in Sint-Niklaas?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Sint-Niklaas?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?

Andere steden in de buurt