Botox Antwerpen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Antwerpen. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Antwerpen.

Aantal afspraken in Antwerpen in de afgelopen periode
857
Laagste prijs per zone Botox in Antwerpen
€ 100,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Antwerpen
€ 140,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Antwerpen
47
Vergelijk prijzen in de buurt van Antwerpen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Antwerpen is gemiddeld € 140,36 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 138,56) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Antwerpen

Skincare by Nathalie
Skincare by Nathalie
Antwerpen, Paul Smekensplein 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
J & L Clinic
J & L Clinic
Antwerpen, Frankrijklei 37
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
House of Bratz Antwerpen
House of Bratz Antwerpen
Antwerpen, Amerikalei
2 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Doctor Contour Clinic
Doctor Contour Clinic
Antwerpen, Amerikalei 154
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skinne Klinik
Skinne Klinik
Antwerpen, Hardenvoort 3
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skin on a mission Antwerpen
Skin on a mission Antwerpen
Antwerpen, Léon Stynenstraat 70
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Carpe Clinic Antwerpen
Carpe Clinic Antwerpen
Antwerpen, Jos Smolderenstraat 46b
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
DAM Kliniek Antwerpen
DAM Kliniek Antwerpen
Antwerpen, Viaduct-Dam 92
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken

Botox reviews Antwerpen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Antwerpen.

Bekijk reviews

Ben zeer tevreden over mijn Botox, voorhoofd en frons, dankzij jasper!
Ben elke keer, weer tevreden. en helpt je tot in de punten. Mijn favoriet! Bedankt 🙏
Wafa Elbouzidi
Faceland Antwerpen
9 november 2023 17:05
Dr. Peirsman is de beste arts die ik ooit heb gehad. Ze is oprecht, eerlijk, zegt wat ik nodig heb. Ze heeft de zachtste handen, is een perfectionist en o zo lief! Ik ga er met plezier naartoe! Ze is een meesteres in haar handelingen, mijn lippen zijn PRACHTIG. Mijn botox is nog nooit zo goed gedaan en mijn kaaklijn is PERFECT. Ze heeft me een boost gegeven!... Toon meer »
Dr. Peirsman is de beste arts die ik ooit heb gehad. Ze is oprecht, eerlijk, zegt wat ik nodig heb. Ze heeft de zachtste handen, is een perfectionist en o zo lief! Ik ga er met plezier naartoe!
Ze is een meesteres in haar handelingen, mijn lippen zijn PRACHTIG. Mijn botox is nog nooit zo goed gedaan en mijn kaaklijn is PERFECT. Ze heeft me een boost gegeven! ❤️❤️
Tot snel! Toon minder »
7 februari 2024 15:03
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!! Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze... Toon meer »
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!!
Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze altijd open voor vragen, super fijn! Ik ben enorm tevreden!! Bedankt 🥰 Toon minder »
Babs Van gils
House of Bratz Antwerpen
13 oktober 2023 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Antwerpen

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Antwerpen?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Antwerpen

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Antwerpen. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 20 klinieken binnen 15 km van Antwerpen. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 100,00
2 zones€ 199,00
3 zones€ 250,00
Fronsrimpels1 zone€ 100,00
Kraaienpootjes1 zone€ 100,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 100,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 375,00

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Antwerpen

In de omgeving van Antwerpen werken 27 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Antwerpen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Antwerpen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Antwerpen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Antwerpen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Antwerpen zijn 20 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Antwerpen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Antwerpen zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Antwerpen

In Antwerpen is de laagste prijs voor één zone Botox: € 100,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Antwerpen kost gemiddeld € 140,36.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Antwerpen. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Antwerpen.

Botox deals in Antwerpen

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Antwerpen is momenteel € 100,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Antwerpen te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Antwerpen. Lees alle informatie over Botox en filler behandelingen in Antwerpen en maak direct een afspraak!

Behandeling informatie

Prijs
v.a. € 90
Behandeltijd
15 minuten
Resultaat
3-4 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Botox behandeling in Antwerpen

Boek een Botox behandeling in Antwerpen. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Antwerpen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Antwerpen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Antwerpen.

botox-antwerpen

Wat is een Botox behandeling?

De meeste mensen laten een Botox behandeling uitvoeren om dynamische rimpels te verwijderen of voorkomen. Voorbeelden van dynamische rimpels zijn fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Dankzij een behandeling worden deze rimpels 3-4 maanden niet geactiveerd. Daarna worden de rimpels weer actief en kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen.

Botox is een merknaam. Andere door de FDA goedgekeurde merken botulinetoxine merken zijn Azzalure en Bocouture. Het is raadzaam om met de arts af te stemmen één van deze merken te gebruiken. Sinds de jaren ’90 worden Botox behandelingen met een cosmetische doelstelling veelvuldig uitgevoerd. 

Wat is een filler behandeling?

Een fillerbehandeling is een behandeling waarbij rimpels of een plooi worden opgevuld met een huidvuller. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de huid af. Met een filler kan het volume terug op peil worden gebracht.

Daarnaast worden fillers toegepast om de gezichtscontour te verbeteren. Denk hierbij aan lipfillers, fillers tegen wallen onder ogen (traangoot fillers) en fillers voor een strakkere kaaklijn.

Er zijn ook fillers die de intentie hebben om het collageen en de elastine in de huid te herstellen. Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor elasticiteit van de huid. Ook deze eiwitten die van nature in de huid zitten nemen af naarmate we ouder worden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Antwerpen

De volgende gerenommeerde klinieken zijn in Antwerpen beschikbaar voor consultatie

 1. Faceland Antwerpen
 2. House of Bratz Antwerpen
 3. Skin on a mission Antwerpen
 4. Carpe Clinic Antwerpen
 5. Enhance Clinic Antwerpen

Botox kosten Antwerpen

De prijs van een zone Botox in Antwerpen is gemiddeld € 135,74 Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Antwerpen bij alle klinieken tussen de € 90 en € 190 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. Op deze website kun je lezen welke artsen in Antwerpen zich bezighouden met cosmetische behandelingen. Vergelijk ook alle tarieven en maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze.

botox-praktijk-antwerpen

Populairste behandelingen in Antwerpen

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. De volgende 10 cosmetische behandelingen met botulinetoxine zijn het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Botox ervaringen in Antwerpen

Reviews van andere consumenten zijn waardevol. Lees ervaringen van andere mensen. Zijn zij tevreden over hun Botox behandeling in Antwerpen? Bij welke arts zijn zij geweest? Wat kon er eventueel beter? Lees Botox reviews van alle klinieken:

Vul je adres in en bekijk meer reviews

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Antwerpen voor en na

Veel mensen gaan op zoek naar resultaten van cosmetische behandelingen. Het is echter lastig om jouw gezicht met het gezicht van anderen te vergelijken. Iedereen is uniek. Botox voor en na foto’s dienen meer om een indicatie te geven van de mogelijkheden van een behandeling. 

botox-antwerpen-resultaat

Random voorbeeld van een resultaat na een Botox voorhoofd behandeling.

Botox Antwerpen

Voorbeeld resultaat na een Botox kraaienpootjes behandeling.

Lipfiller Antwerpen

Een lipfiller is één van de meest voorkomende cosmetische behandelingen. Met een lipfiller kun je de lippen opvullen. Waarom zijn lipbehandelingen in de omgeving van Antwerpen populair?

 1. Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume af
 2. Dankzij een lipfiller kun je het lipvolume van weleer terugkrijgen
 3. Rimpels rond de mond kunnen worden gemaskeerd met een lip filler
 4. Jongeren hebben volle lippen als schoonheidsideaal

In de omgeving van Antwerpen zijn tientallen artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een lipbehandeling met fillers. Vergelijk alle lipfiller klinieken in de omgeving van Antwerpen op deze website.

Traangoot filler

Een traangoot filler wordt toegepast tegen een vermoeide blik. Vaak verschijnt de vermoeide blik als je helemaal niet vermoeid bent. Dat komt doordat de huid onder je ogen (in de 'traangoten') te dun is. In de volksmond noemt men dat 'wallen onder ogen'.  

Wallen onder ogen kunnen worden behandeld met een traangoot behandeling. Er wordt dan een dunne filler secuur in de huid verdeelt. Een behandeling is gemiddeld 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur filler opgenomen door het lichaam. Je kunt er dan voor kiezen om de behandeling te herhalen, als je dat wilt. 

Vergelijk alle traangoot filler klinieken in de omgeving van Antwerpen op Injectablesbooking.

Cosmetische kliniek Antwerpen

In Antwerpen kun je bij tientallen cosmetische klinieken terecht. Naast Botox behandelingen kun je ook kiezen voor een filler behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die regelmatig positieve reviews ontvangt en waar een ervaren team van ervaren artsen werkt. 

Bij veel cosmetische klinieken kun je een vrijblijvend consult boeken. Tijdens dat consult kun je alle vragen stellen over de gewenste behandeling. Wanneer je geen goed gevoel hebt over de kliniek en over de arts is een behandeling af te raden.

lipfiller antwerpen

Botox nadelen

Botox (botulinetoxine) wordt al bijna 40 jaar toegepast in de medische wereld. Eerst tegen scheelzien en een trillend ooglid. De overactieve spiertjes worden door de botulinetoxine ontspannen. Sindsdien wordt botulinetoxine in hogere dosering gebruikt tegen spasmes. Dat zijn ongecontroleerde spierspanningen, die ontspannen dankzij de botulinetoxine. 

In de cosmetische wereld worden lagere dosering botulinetoxine toegepast. De grootste risico's van cosmetische botulinetoxine behandelingen zijn:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Hangend ooglid (trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (nep gezicht)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar.

De meeste mensen zijn erg tevreden na een behandeling. Daardoor groeit het aantal behandelingen zo snel. Wanneer je echt niet tevreden bent over het resultaat kun je ervoor kiezen om het nooit meer te doen. Dan is het niks voor jou.

Lees verder: 
Botox complicaties

Fillers gezicht nadelen

De nadelen en risico's van een fillerbehandeling in het gezicht zijn wel groter dan bij een botulinetoxine behandeling. Een fillerbehandeling vergt veel meer vaardigheid van de esthetisch arts dan een botulinetoxine behandeling.

Met fillers is de kans op complicaties ook groter. Zo bestaat de kans dat er een infectie of allergische reactie optreed. Daarnaast zijn er nog de zeer zeldzame heftige complicaties waarbij een filler in een bloedvat wordt gespoten. Deze nadelen en risico's kunnen grotendeels worden uitgesloten door te kiezen voor een ervaren en gekwalificeerde esthetisch arts, die werkt met absolute A-Merk fillers zoals Belotero, Juvéderm, Restylane of Aliaxin. 

Lees verder:
Wat zijn de risico's van een filler behandeling?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Antwerpen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Antwerpen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Antwerpen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Antwerpen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Antwerpen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Antwerpen

Wat kost een behandeling met Botox in Antwerpen?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Antwerpen is op dit moment € 100,00.De gemiddelde prijs in Antwerpen is momenteel € 140,36. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Antwerpen?

Binnen 15 kilometer van Antwerpen zijn 20 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Antwerpen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox