Botox Fijnaart

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Bekijk en vergelijk prijzen van Botox klinieken in Fijnaart, lees echte consumenten reviews en zie voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Fijnaart in de afgelopen periode
519
Laagste prijs per zone Botox in Fijnaart
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Fijnaart
€ 155,43
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Fijnaart
16
Vergelijk klinieken in de buurt van Fijnaart

De gemiddelde prijs in Fijnaart voor een Botox behandeling ligt 8% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Fijnaart

Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Natuurlijk en Mooi | Esthetische Kliniek
Fijnaart, Nieuwe Dorpsweg 1A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Clinic C Zevenbergen
Clinic C Zevenbergen
Zevenbergen, Pastoor van Kessellaan 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
City Health
City Health
Roosendaal, Parklaan 69
10 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Plastische Chirurgie Roosendaal
Plastische Chirurgie Roosendaal
Roosendaal, Boerhaavelaan 25
12 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Huidspot Rucphen
Huidspot Rucphen
Rucphen, Raadhuisstraat 17
13 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 520,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek Anna Sint Willebrord
Kliniek Anna Sint Willebrord
Sint Willebrord, Krommestraat 48
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
104 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
31 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Fijnaart

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Fijnaart. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Fijnaart. Bekijk ervaringen bij 16 esthetische praktijken in de buurt van Fijnaart.

Vergelijk meningen:

Botox in de kaakspieren gekregen wegens jarenlang hoofdpijn door kaakklemmen. Ik heb geen hoofdpijn meer gehad en heb geen pijnstillers meer hoeven gebruiken. Dat is sinds mijn kindertijd niet meer gebeurt. Ik ben dus zeer tevreden en intens dankbaar.
7 oktober 2022 16:04
Ik ben in barendrecht al een paar keer geweest voor behandeling van botox en filler en profhilo door Merel en ik ben uiterst tevreden door de vakkundigheid en profesionaliteit waarmee ik geholpen ben en heb ook volledig vertrouwen in de behandelaar Merel .. ze begrijpt altijd precies wat ik wil …en voel me erg op mijn gemak daardoor… bedankt!!
Bianca Brouwers
Faceland Barendrecht
23 juli 2022 18:06
2 weken geleden in Barendrecht geweest voor mijn 1e botox behandeling.
Resultaat was na een paar dagen zichtbaar en ik ben er super blij mee!
Volgende week de touch-up.
Cynthia de Jong
Faceland Barendrecht
11 augustus 2022 15:03
In de week voor Kerst had ik mijn eerste afpraak bij cosmetisch arts Karina Rahimi van de Facelandkliniek in Barendrecht voor twee zones botox. Bij een 'nieuwe' arts is het altijd weer even afwachten hoe het uitpakt, want mijn wenkbrauwen zijn behoorlijk a-symmetrisch en dan is het best even zoeken hoe de botox het beste kan worden ingespoten. Karina luiste... Toon meer »
In de week voor Kerst had ik mijn eerste afpraak bij cosmetisch arts Karina Rahimi van de Facelandkliniek in Barendrecht voor twee zones botox. Bij een 'nieuwe' arts is het altijd weer even afwachten hoe het uitpakt, want mijn wenkbrauwen zijn behoorlijk a-symmetrisch en dan is het best even zoeken hoe de botox het beste kan worden ingespoten. Karina luisterde goed naar mijn verhaal en besloot wat minder te doseren en bij de nacontrole (vandaag) waar nodig te corrigeren. In de dagen na de eerste behandeling was ik al heel blij met het resultaat, en na vandaag wordt het mooier dan ooit tevoren. @ Karina, je bent een zeer kundige arts en je ziet me over een maand of vier zeker weer terug!

Met vriendelijke groet,
Daniëlle Toon minder »
Danielle Disser
Faceland Barendrecht
17 januari 2024 20:08
Fronsrimpel met botox gedaan. Heel vriendelijk en alles duidelijk uitgelegd.
Vriendelijk personeel, ik kom zeker nog een keer.
Gr carola
carola de zeeuw
Faceland Barendrecht
5 april 2024 08:08
Ik ben ontzettend tevreden met de diensten van Dr. Habib. Hij is een zeer bekwame cosmetisch dermatoloog die altijd naar mijn wensen luistert en streeft naar een natuurlijk resultaat. Ik vertrouw hem volledig met mijn fillers en botox behandelingen. Ik zou Dr. Habib sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professional op dit gebied. U bent bij... Toon meer »
Ik ben ontzettend tevreden met de diensten van Dr. Habib. Hij is een zeer bekwame cosmetisch dermatoloog die altijd naar mijn wensen luistert en streeft naar een natuurlijk resultaat. Ik vertrouw hem volledig met mijn fillers en botox behandelingen. Ik zou Dr. Habib sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professional op dit gebied.
U bent bij hem in goede handen Toon minder »
Nicky Notmeijer
Dr. Habib Kliniek
26 mei 2024 06:06
Als je goed en eerlijk advies wilt mbt Botox kan ik iedereen Dr. Oz aanbevelen ik ben hier nu voor de 2e keer geweest en ben nog nooit zo goed geholpen. Beter en langer resultaat ten opzichte van de andere klinieken waar ik ben geweest en daarbij zijn het gewoon ontzettend lieve en vriendelijke mensen.
6 november 2023 18:06
Het is echt mooi gedaan bedankt nogmaals ik zie de resultaat vandaag helemaal. Ik zal altijd bij jou weer terecht komen voor botox. Echt top!
Seda Donmez
Aesthetic Glow
19 december 2021 17:05
Ik heb hier mijn eerste botox behandeling gehad. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak, erg kundig en goed ingelicht. Ik ben super blij met het resultaat!
12 november 2022 11:11
Ik ben zeer tevreden, ze heeft frons fillers en botox gedaan. Van tevoren heb ik goed uitleg gehad. Niemand heeft gemerkt dat ik het gedaan heb. Zeker aan te raden.
Aysun Baykal
Aesthetic Glow
7 april 2024 10:10
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Weet super fijn geholpen. Ik kom hier al jaren voor botox en nu ook een keer filters geprobeerd. Altijd persoonlijk contact. Online reserveren. En als er iets is kan je altijd terug voor een controle. Zo nu ook even gedaan waarbij ze je altijd serieus nemen en goed naar je luisteren maar ook een eerlijk advies geven.
Josefien Dusseljee
BeautyFillers
18 juni 2024 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Fijnaart

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Fijnaart? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Fijnaart

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Fijnaart. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 7 klinieken binnen 15 km van Fijnaart.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 275,00
3 zones€ 380,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 490,00

Botox voor en na Fijnaart

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Fijnaart.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

9 botox artsen in Fijnaart

In een straal van 15 km rond Fijnaart zijn 9 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Fijnaart

Welke 5 klinieken in de omgeving van Fijnaart zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Fijnaart

Een behandeling met Botox in Fijnaart is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Fijnaart. Binnen 15 km rond Fijnaart zijn 7klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Fijnaart, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Fijnaart.

Populaire botox behandelingen in Fijnaart

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Fijnaart zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Fijnaart v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Fijnaart is momenteel € 99,00. In Fijnaart kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 155,43. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Fijnaart

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Fijnaart is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Fijnaart te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Fijnaart.

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Fijnaart

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Fijnaart. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Fijnaart

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Fijnaart die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Fijnaart

Wat zijn de kosten van Botox in Fijnaart?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Fijnaart?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?

Andere steden in de buurt