Botox Tegelen

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Tegelen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Tegelen:

Aantal afspraken in Tegelen in de afgelopen periode
168
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tegelen
€ 145,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tegelen
22
Vind een kliniek in de buurt van Tegelen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Tegelen is gemiddeld € 145,00 per zone. Dit is 4%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Tegelen

In Tegelenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Tegelen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox specialist Tegelen

In de omgeving van Tegelen werken 12 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Tegelen

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Tegelen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Tegelen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Tegelen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Tegelen zijn 10 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Tegelen. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Tegelen. Welke cosmetische klinieken in Tegelen worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Tegelen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 4 cosmetische klinieken in de buurt van Tegelen

Bekijk 4 injectables klinieken in de omgeving van Tegelen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Tegelen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Tegelen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Tegelen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Tegelen

BeautoxBar
5
BeautoxBar
Venlo
3 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Rverse Clinique Venlo
4.8
Rverse Clinique Venlo
Venlo
3 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 
Medic Skincare
5
Medic Skincare
Venlo
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
5
Jozijna Cosmedisch Centrum Horst
Horst
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt

Veelgestelde vragen in Tegelen

Wat kost een behandeling met Botox in Tegelen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Tegelen € 145,00. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Tegelen?

Binnen 15 kilometer van Tegelen zijn 10 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Tegelen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Tegelen?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Tegelen vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Tegelen en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.