Botox Uden

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Uden. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Uden:

Aantal afspraken in Uden in de afgelopen periode
328
Gemiddelde prijs per zone Botox in Uden
€ 148,18
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Uden
29
Vind een kliniek in de buurt van Uden

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Uden is gemiddeld € 148,18 per zone. Dit is 6%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,81) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Uden

In Udenkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Uden

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Uden

In de omgeving van Uden zijn 29 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Uden is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Uden zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Uden. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Uden wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Uden. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Uden

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Uden zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 6 cosmetische klinieken in de buurt van Uden

Bekijk 6 injectables klinieken in de omgeving van Uden. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Uden waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Uden Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Uden, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Uden

Pure Clinics Uden
Pure Clinics Uden
Uden
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
SkinFix
4.8
SkinFix
Volkel
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Annelies Aarts Medispa
4.9
Annelies Aarts Medispa
Vorstenbosch
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 
ELAN Clinics Veghel
ELAN Clinics Veghel
Veghel
7 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 405,00
Profiel bekijken
bsure-filler-test
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen in Uden

Wat kost een behandeling met Botox in Uden?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Uden € 148,18. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Uden?

Binnen 15 kilometer van Uden zijn 12 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Uden op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Uden?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Uden vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Uden en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.