Botox Oldenzaal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vind de beste Botox klinieken in Oldenzaal. Vergelijk prijzen, lees echte reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Oldenzaal in de afgelopen periode
2.004
Laagste prijs per zone Botox in Oldenzaal
€ 89,50
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oldenzaal
€ 144,21
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oldenzaal
67
Vergelijk klinieken in de buurt van Oldenzaal

Boek je injectables behandeling in Oldenzaal

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Face Experts Hengelo
Face Experts Hengelo
Hengelo, Wilderinksstraat 5-7
12 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Michaela Moorman
Michaela Moorman
Oldenzaal, Wilhelminastraat 37
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Twente
Kliniek Twente
Oldenzaal, Dokter Poelsstraat 63B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dermatwente
Dermatwente
Oldenzaal, Dokter Poelsstraat 63B
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Fienouk @ Meamo Skin Boutique
Fienouk @ Meamo Skin Boutique
Saasveld, Gravenallee 6A
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Villa Vital
Villa Vital
Hengelo, Kristenbosweg 41
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Clinique Dokter Don Enschede
Clinique Dokter Don Enschede
Enschede, Hengelosestraat 725
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Enschede
Velthuis kliniek Enschede
Enschede, Capitool 7
10 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 20x geboekt

Botox reviews Oldenzaal

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Oldenzaal. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Oldenzaal. Bekijk ervaringen bij 67 esthetische praktijken in de buurt van Oldenzaal.

Vergelijk meningen:

Ik kom hier nu al sinds 2021 voor een Botox behandeling (frons voorhoofd). Tot heden ben ik altijd nog tevreden over de behandeling. Duidelijke uitleg van de arts en met eventuele vragen achteraf altijd een snelle reactie.
27 juli 2023 16:04
Zeer bekwame arts dr elnaz zeker een aanrader. Botox en fillers zitten prettig! Weet wat ze doet.

Dankjewel ik kom zeker terug
13 juli 2024 11:11
Onlangs een botox behandeling ondergaan voor mijn fronsrimpels. De behandeling ging vlot, was zeer professioneel en ik ben erg tevreden over het resultaat. Zal zeker in de toekomst nog terugkomen!
17 juli 2024 10:10
Meerdere keren bij dokter Elnaz botox laten zetten. Naast dat ze een hele warme en prettige persoonlijkheid heeft, is ze een kei in haar vakgebied. Ze stelt je gerust, je voelt je direct op je gemak omdat ze je goed meeneemt in de voor en nadelen van elke behandeling. Ze werkt met precisie en behoud je natuurlijk schoonheid, iets wat ik erg belangrijk vind.... Toon meer »
Meerdere keren bij dokter Elnaz botox laten zetten. Naast dat ze een hele warme en prettige persoonlijkheid heeft, is ze een kei in haar vakgebied. Ze stelt je gerust, je voelt je direct op je gemak omdat ze je goed meeneemt in de voor en nadelen van elke behandeling. Ze werkt met precisie en behoud je natuurlijk schoonheid, iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast checkt ze na afloop altijd even of alles naar wens is en mocht je zorgen hebben of vragen is ze altijd bereid die te beantwoorden. Ik ga nergens anders meer heen en ben mega blij dat ik Elnaz via via heb leren kennen. Toon minder »
16 juli 2024 14:02
Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Fijne service en vakkundig personeel. Hoofdpijn klachten zijn verholpen d.m.v. een botox behandeling, ik kom zeker vaker! 😊
1 november 2023 21:09
Zeer tevreden botox en viller laten plaatsen door L. Franke goed advies en heel vriendelijk en hele mooie resultaten heel blij mee en vooral met L. Franke
27 november 2023 06:06
Goede ervaring , ik heb een fijne ervaring gehad bij het zetten van Botox bij deze kliniek . Aardige arts en luisterde goed .Het is nu bijna twee weken geleden en het resultaat is heel mooi geworden. Bedankt!
8 mei 2024 13:01
Bij Face experts heb ik een botox behandeling gehad. Laura heeft mij geholpen en ik heb bijna niets gevoeld van de injecties! Echt heel fijn!!!
22 april 2024 12:12
Bekijk meer Botox ervaringen in Oldenzaal

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oldenzaal? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Oldenzaal

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Oldenzaal. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 27 klinieken binnen 15 km van Oldenzaal.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,50
2 zones€ 170,00
3 zones€ 240,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,50
Kraaienpootjes1 zone€ 89,50
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,50
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 365,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

40 botox artsen in Oldenzaal

In een straal van 15 km rond Oldenzaal zijn 40 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Oldenzaal

Welke 5 klinieken in de omgeving van Oldenzaal zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Oldenzaal

Boek een Botox behandeling in Oldenzaal. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Oldenzaal. Binnen 15 km rond Oldenzaal zijn 27klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Oldenzaal. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oldenzaal. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oldenzaal.

Populairste behandelingen in Oldenzaal

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Oldenzaal v.a € 89,50

De laagste prijs per zone Botox in Oldenzaal is momenteel € 89,50. In Oldenzaal kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 144,21. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Oldenzaal bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Oldenzaal

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Oldenzaal is momenteel € 89,50. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Oldenzaal regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Oldenzaal.

Uitgelichte botox clinics in Oldenzaal

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Oldenzaal staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek88 Enschede
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Onlangs 12x geboekt
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Velthuis kliniek Enschede - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Enschede
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Enschede
Enschede, Capitool 7
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 20x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oldenzaal

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Oldenzaal. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Oldenzaal

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Oldenzaal die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Oldenzaal

Wat zijn de kosten van Botox in Oldenzaal?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oldenzaal?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?