Botox Enschede

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Enschede. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Enschede (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Enschede in de afgelopen periode
994
Gemiddelde prijs per zone Botox in Enschede
€ 141,85
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Enschede
56
Vergelijk klinieken in de buurt van Enschede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Enschede

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Enschede worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede
Kliniek88 enschede
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Enschede

In de buurt van Enschede zijn 32 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Enschede

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Enschede is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Enschede

Een behandeling met Botox in Enschede is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Enschede. Binnen 15 km rond Enschede zijn 24klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Enschede, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Enschede.

Populaire botox behandelingen in Enschede

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Enschede zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Enschede

In Enschede kost een zone Botox gemiddeld  € 141,85. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Enschede

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Enschede te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Enschede.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Enschede? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Enschede

Cosmetische behandelingen zijn hot in Enschede. Injectables is de verzamelnaam botulinetoxine (waarvan Botox een merknaam is) en filler behandelingen. Enschede is daarmee behoorlijk goed bedeeld qua cosmetische klinieken. In Enschede is een Botox behandeling nooit ver weg. Overweeg je een Botox behandeling in Enschede te laten uitvoeren. Lees dan deze blog.

botox-enschede

Botox kliniek Enschede

Met een filler behandeling kun je een rimpel laten opvullen, verslapte huid laten opvullen of de gezichtscontour verbeteren. Denk daarbij aan een asymmetrie correctie of bijvoorbeeld lipfillers. De meeste Botox klinieken in Enschede voeren ook filler behandelingen uit. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers worden inmiddels al meer dan 15 jaar toegepast. Een behandeling blijft gemiddeld 6-18 maanden effectief. Dat is afhankelijk van het merk filler, de locatie waar het ingespoten wordt en de vaardigheid van de arts.

Prijzen Botox Enschede

Bekijk de gemiddelde prijzen van diverse Botox behandelingen in Enschede. Om de prijs per kliniek te vergelijk druk dan op bovenstaande button.

Botox prijzen in Enschede  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 135
 2 zones€ 240
 3 zones€ 341
Fronsrimpels € 135
Kraaienpootjes € 135
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 135
Wenkbrauwlift € 86
Baby Botox0,5 zone€ 86
Botox zweetoksels € 410

Het loont de moeite om de kosten van een Botox behandeling te vergelijken. In Nederland varieert de prijs van een Botox behandeling bij de diverse klinieken tussen de € 80 en € 250. Ook in Enschede is er prijsverschil bij een Botox behandeling. Voer je locatie in en ontdek wat in Enschede de actuele Botox tarieven zijn. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Gemiddelde Botox prijs Enschede

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden van Nederland. Lees hier het artikel en de positie van Enschede in 2022.

Botox Enschede ervaringen

Het is belangrijk om de reviews van de klinieken goed te bekijken. Reviews zeggen niet alles, maar je kunt er wel een gevoel bij krijgen. Ontvangt de kliniek regelmatig reviews over een langere periode? Zijn de reviews geloofwaardig? Bekijk de ervaringen van consumenten met Botox behandelingen in Enschede bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

injectables kliniek Enschede

Een Botox behandeling is de meest toegepaste rimpelbehandeling voor de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een Botox behandeling is gemiddeld 12 tot 16 weken effectief. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Enschede

Lippen opvullen Enschede

Filler Kliniek Enschede
Filler Kliniek Hengelo

-----------------------

Botox Enschede voor en na

Een voor en na foto is zelden representatief voor andere mensen. Toch is het vaak fijn om foto's te zien van behandelingen uitgevoerd door je arts. Vraag daarnaar tijdens je bezoek aan de kliniek. De volgende foto dient ter inspiratie:

botox enschede resultaat

Cosmetische kliniek Enschede

In Enschede zijn meerdere cosmetische klinieken te vinden. Zowel filiaalbedrijven als bijvoorbeeld City Clinics en Injectables Klinieken als lokale ondernemingen zoals Arc of Beauty en Zipper Clinics. Sommige schoonheidsspecialisten hebben periodiek een arts op locatie voor een botulinetoxine behandeling, anderen zijn full time beschikbaar en hebben een achtergrond in de plastische chirurgie. Ook in omliggende plaatsen zoals Haaksbergen en Hengelo zijn cosmetische klinieken te vinden. In Enschede en omgeving kun je wat cosmetiek betreft alle kanten op! 

botox-kliniek-enschede

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Enschede

Lipfillers en traangoot fillers zijn in Enschede het meest populair. Met lipfillers worden asymmetrische lippen gecorrigeerd of wordt bijvoorbeeld wat volume in de lippen gebracht. Sommige mensen hebben namelijk nauwelijks lippen van zichzelf. Traangoot fillers worden gebruikt bij mensen die wallen onder ogen hebben. Een dunne filler zorgt er dan voor dat de donkere kringen niet meer zo goed zichtbaar zijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Enschede afspraak maken

In Enschede kun je Botox en filler behandelingen boeken via Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectables consult!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Enschede

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Enschede. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Enschede goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Enschede

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Enschede. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 56 praktijken in de omgeving van Enschede.

Lees ervaringen:

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Enschede

Boek je injectables behandeling in Enschede

ILA Kliniek
ILA Kliniek
Enschede,
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Zipper Clinics Enschede
4.6
Zipper Clinics Enschede
Enschede, De Klomp 35
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 430,00
Profiel bekijken
Arc of Beauty Enschede
4.6
Arc of Beauty Enschede
Enschede, Deurningerstraat 23D
<1 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Madam Care Enschede
5
Madam Care Enschede
Enschede, Brinkstraat 57
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Enschede

Wat zijn de kosten van Botox in Enschede?

De prijs van een zone Botox in Enschede is gemiddeld € 141,85. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Enschede.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Enschede?

In de omgeving van Enschede zijn 24 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Enschede en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Enschede op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties