Botox Hengelo

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hengelo. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Hengelo:

Aantal afspraken in Hengelo in de afgelopen periode
1.104
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hengelo
€ 140,10
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hengelo
63
Vind een botox kliniek in de buurt van Henge...

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hengelo is gemiddeld € 140,10 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,22) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hengelo

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Hengelo

De volgende klinieken in de buurt van Hengelo worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede
K88-3
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Botox specialist Hengelo

In de omgeving van Hengelo werken 34 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hengelo

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hengelo is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Hengelo

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Hengelo worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Hengelo zijn 29 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hengelo

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hengelo zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Hengelo

In Hengelo kost één zone Botox ongeveer  € 140,10. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Hengelo. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Hengelo.

Botox aanbiedingen in Hengelo

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Hengelo te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hengelo hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hengelo?Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetische klinieken kunt vergelijken én kunt boeken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Hengelo zijn in kaart gebracht. Hengelo is een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Er wonen al meer dan 80.000 mensen in de “metaalstad”. Inwoners van Hengelo hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld injectables zijn in trek. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Behandelingen met botulinetoxine worden sinds de jaren ’90 veelvuldig toegepast. Inmiddels worden er in Nederland meer dan 600.000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Lees hier alles over Botox Hengelo!

Botox Hengelo

Prijs Botox Hengelo

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine wordt als medische behandeling veelvuldig toegepast tegen overmatige spierspanning. Bijvoorbeeld bij spasmes of tics. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

De Botox kosten in Hengelo verschillen tussen de €87  en €200 .  Het levert jou wat op om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Hengelo

Er zijn steeds meer klinieken en artsen die botox behandelingen uitvoeren in Hengelo. 

Het loont de moeite om de behandelingen in Hengelo regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone Botox in Hengelo. Via deze website kun je de klinieken vergelijken en direct een afspraak maken in de agenda.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Hengelo

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. In Hengelo zijn botulinetoxine behandelingen erg populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine volledig uitgewerkt. 

Botox Kliniek Hengelo

In een straal van 15 kilometers van Hengelo vind u 28 cosmetisch artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Lipfillers Hengelo

Lipfillers zijn razend populair. Met lipfillers kunnen lippen worden opgevuld. Lipfillers worden ook toegepast door 40-plussers. Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume namelijk af. Met lipfillers kan dit weer gecorrigeerd worden. Het opvullen van lippen wordt al meer dan 20 jaar gedaan. Sinds 2015 heeft dit een enorme vlucht genomen, in dat jaar bekende Kyle Jenner op haar social media kanalen dat zij haar lippen laat opvullen. Bij de meeste cosmetische klinieken in de omgeving van Hengelo kun je ook terecht voor een fillerbehandeling.

Injectables in Hengelo

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Hengelo. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meest transparante overzicht te publiceren. 

Boek je injectables behandeling in Hengelo op Injectablesbooking.nl!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hengelo

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hengelo. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hengelo waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hengelo Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hengelo, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Hengelo

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hengelo.

Bekijk reviews

Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
21 mei 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Hengelo

Boek je injectables behandeling in Hengelo

Fienouk @ Assink Pure Identity
4.6
Fienouk @ Assink Pure Identity
Hengelo, Enschedesestraat 36
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Clinique Dokter Don Hengelo
3.8
Clinique Dokter Don Hengelo
Hengelo, Demmersweg 136
2 km
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Villa Vital
4.8
Villa Vital
Hengelo, Kristenbosweg 41
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
5
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
Borne, H.J.S. Taylorlaan 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hengelo

Wat kost een behandeling met Botox in Hengelo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hengelo € 140,10. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hengelo?

Binnen 15 kilometer van Hengelo zijn 29 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hengelo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox