Botox Hengelo

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Hengelo. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Hengelo in de afgelopen periode
635
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hengelo
€ 174,88
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hengelo
51
Boek een kliniek in Hengelo

De gemiddelde prijs in Hengelo voor een Botox behandeling ligt 12% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hengelo

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hengelo

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Hengelo is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Hengelo

In de omgeving van Hengelo zijn 51 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hengelo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Hengelo wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Hengelo. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetische klinieken kunt vergelijken én kunt boeken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Hengelo zijn in kaart gebracht. Hengelo is een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Er wonen al meer dan 80.000 mensen in de “metaalstad”. Inwoners van Hengelo hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld injectables zijn in trek. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Behandelingen met botulinetoxine worden sinds de jaren ’90 veelvuldig toegepast. Inmiddels worden er in Nederland meer dan 600.000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Lees hier alles over Botox Hengelo!

Botox Hengelo

Prijs Botox Hengelo

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine wordt als medische behandeling veelvuldig toegepast tegen overmatige spierspanning. Bijvoorbeeld bij spasmes of tics. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

De Botox kosten in Hengelo verschillen tussen de €87  en €200 .  Het levert jou wat op om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Hengelo

Er zijn steeds meer klinieken en artsen die botox behandelingen uitvoeren in Hengelo. 

Het loont de moeite om de behandelingen in Hengelo regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone Botox in Hengelo. Via deze website kun je de klinieken vergelijken en direct een afspraak maken in de agenda.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Hengelo

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. In Hengelo zijn botulinetoxine behandelingen erg populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine volledig uitgewerkt. 

Botox Kliniek Hengelo

In een straal van 15 kilometers van Hengelo vind u 28 cosmetisch artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Lipfillers Hengelo

Lipfillers zijn razend populair. Met lipfillers kunnen lippen worden opgevuld. Lipfillers worden ook toegepast door 40-plussers. Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume namelijk af. Met lipfillers kan dit weer gecorrigeerd worden. Het opvullen van lippen wordt al meer dan 20 jaar gedaan. Sinds 2015 heeft dit een enorme vlucht genomen, in dat jaar bekende Kyle Jenner op haar social media kanalen dat zij haar lippen laat opvullen. Bij de meeste cosmetische klinieken in de omgeving van Hengelo kun je ook terecht voor een fillerbehandeling.

Injectables in Hengelo

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Hengelo. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meest transparante overzicht te publiceren. 

Boek je injectables behandeling in Hengelo op Injectablesbooking.nl!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Hengelo

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Hengelo:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Hengelo berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Hengelo

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Hengelo die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Hengelo

Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Totally Good Looking (<1 km) Mooi Salon Haaksbergen (14 km) Clinic63 Velp (64 km) Martine Hulscher (80 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Fienouk-logo
profhilo-logo

Assink Pure Identity - Fienouk

4.6
Enschedesestraat 36, Hengelo (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Assink Pure Identity - Fienouk (<1 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (4 km) Velvet Monkey - Fienouk (13 km) Beauty Mooi Zo - Fienouk (37 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hengelo

Wat kost een behandeling met Botox in Hengelo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Hengelo € 174,88. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hengelo?

In Hengelo zijn 51 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Hengelo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Hengelo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Hengelo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Hengelo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.