Vind jouw Botox behandeling in Tilburg

14-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Op zoek naar een filler of Botox behandeling in Tilburg? Dan ben je niet de enige! In Tilburg en haar directe omgeving zijn veel artsen en klinieken te vinden die Botox behandelingen uitvoeren. In Nederland worden in 2020 ca 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Indien Tilburg representatief is voor de rest van Nederland, dan maken de mensen in de gemeente Tilburg gezamenlijk gebruik van ruim 7.600 injectables behandelingen! Ben je benieuwd waar jij voor je botulinetoxine of fillers bij jou in de buurt naar toe kan? Lees dan deze informatieve blog over fillers en Botox Tilburg.

Vind jouw Botox behandeling in Tilburg

Injectables Tilburg

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Het zijn zeer goed onderzochte botulinetoxines met alle drie een hoog veiligheidsprofiel. Botulinetoxine behandelingen omvatten ongeveer 2/3 van alle injectables behandelingen. In Tilburg en direct omliggende plaatsen zijn er meer dan 15 artsen en klinieken beschikbaar die injectablesbehandelingen uitvoeren. Zo kun je kiezen uit schoonheidssalons, zoals Helma Sommer of Schoonheidscentrum Appels. Kun je kiezen voor een kliniek van een landelijke keten, zoals DermaClinic en CityClinics. Of kun je kiezen voor een plastische chirurgie kliniek zoals Kliniek Janssen uit Oisterwijk. Van Reeshof tot Stokhasselt en van Tilburg Centrum tot aan Oisterwijk; Cosmetische klinieken zijn nooit ver weg.

Injectables worden vaak beschouwd als rimpelbehandelingen.

Lipfillers Tilburg

De populairste hyaluronzuur filler behandelingen in Tilburg zijn de lipfillers en de traangoot fillers. Traangoot fillers zijn fillers tegen wallen onder ogen of donkere kringen onder de ogen. Veel mensen kiezen voor zo een behandelingen wanneer ze er vermoeid uitzien. Lipfillers zijn zowel voor mensen die mooie volle lippen willen, als voor mensen die de lippen symmetrisch willen én voor mensen die nauwelijks lippen hebben en op deze manier ‘normale’ lippen krijgen. Lipfillers worden veelvuldig uitgevoerd in Tilburg. Fillers tegen rimpels rond de mond zijn ook erg populair.

Wat zijn fillers eigenlijk? Fillers zijn ontwikkeld om rimpels op te vullen, om dunne of verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De meeste gebruikte fillers zijn de hyaluronzuur fillers. Deze zijn ongeveer 6-18 maanden actief, afhankelijk van het merk, van de indicatie (waar je de fillers laat spuiten) en de vaardigheid van de arts.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Tilburg

Lipfillers Tilburg
Injectables Tilburg
Profhilo Tilburg

-----------------------

Botox behandeling Tilburg

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de 'mimische rimpels' niet meer zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief. Na een behandeling werkt de botulinetoxine gemiddeld na een week volledig. Het kan zijn dat de kleine prikjes zorgen voor blauwe plekjes. Dit valt vaak reuze mee, en is goed te camoufleren met make-up.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Tilburg

In Tilburg lopen de kosten van een Botox behandeling erg uiteen. De prijs varieert tussen de € 90 en € 220 per zone Botox. Over het algemeen zijn traditionele botulinetoxine behandelingen in 3 zones te verdelen (kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels). Zijn er wel eens Botox aanbiedingen in Tilburg of andere prijs acties? De geronmmeerde klinieken in Tilburg hebben meestal geen actietarieven. Wanneer je goedkope Botox zoekt in Tilburg is het aan te raden om regelmatig Injectablesbooking.nl te checken.

Kliniek Tilburg

Voor injectables behandelingen in de omgeving van Tilburg kun je terecht bij enkele professionele klinieken. 
DermaClinic Tilburg
Imagine Clinic Tilburg
Janssen Kliniek Oisterwijk
BM Clinics Tilburg

Ook in Oisterwijk kun je terecht voor injectables behandelingen. Zoek de beste kliniek bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Beste kliniek Tilburg

Welke cosmetische kliniek in Tilburg kun je nu het beste kiezen? Daarvoor is het belangrijk om je wensen op een rij te hebben. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in de arts. Dat je het gevoel hebt dat zij/hij vaardig is en jouw wens snapt en respecteert. Daarnaast kun je de klinieken en artsen vergelijken op hun ervaring, merk filler of botulinetoxine én prijs. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken in de buurt van Tilburg. Vind fillers en Botox Tilburg op Injectablesbooking.nl

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Breda
Gorinchem
Eindhoven
Roosendaal
Den Bosch

Boek je injectables behandeling in Tilburg

Kliniek
Schoonheidscentrum Appels

Schoonheidscentrum Appels

4.9
Westermarkt 26, Tilburg (<1 km)
Kliniek opgericht
2016
Kliniek bekijken
Arts
Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic

Schoonheidscentrum Appels (<1 km) Giselene Medisch en Cosmetisch Instituut (9 km) Qunique (19 km) Beautystudio Boldy (22 km)
+ 4 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Schoonheidssalon Be Pure

Schoonheidssalon Be Pure

4.7
Professor Gimbrèrelaan 45, Tilburg (1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijken
Arts
Elle Vissers

Drs. Elle Vissers

Schoonheidssalon Be Pure (1 km) Helma Sommer (4 km) Purity beautycentre (29 km) ik! skin and more (33 km)
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling