Botox Waalwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Bekijk en vergelijk prijzen van Botox klinieken in Waalwijk, lees echte consumenten reviews en zie voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Waalwijk in de afgelopen periode
1.418
Laagste prijs per zone Botox in Waalwijk
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Waalwijk
€ 152,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Waalwijk
76
Vergelijk klinieken in de buurt van Waalwijk

De gemiddelde prijs in Waalwijk voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Waalwijk

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Tilburg
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Onze visie: klantvriendelijk, eerlijkheid en veilig!
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 16x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Tilburg
Liquid Beauty Tilburg
Tilburg, Oegstgeeststraat 221
14 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
ProfhiloRestylaneStylage
Onlangs 2x geboekt
By Babet Waalwijk
By Babet Waalwijk
Waalwijk, Grotestraat 70
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Jonishi Cosmed
Jonishi Cosmed
Sprang-Capelle, Raadhuisplein 38
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Alizonne Vlijmen
Alizonne Vlijmen
Vlijmen, Wolput 39
10 km
Botox zone v.a.
€ 235,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
ATS Kliniek Vlijmen
ATS Kliniek Vlijmen
Vlijmen, Wolput 30
10 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Hey Clinics Vlijmen
Hey Clinics Vlijmen
Vlijmen, Wolput 30
10 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Tilburg Reeshof
City Clinics Tilburg Reeshof
Tilburg, Luijksgestelstraat 9
12 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 6x geboekt

Botox reviews Waalwijk

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Waalwijk. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Waalwijk. Bekijk ervaringen bij 76 esthetische praktijken in de buurt van Waalwijk.

Vergelijk meningen:

Vandaag een Botox behandeling gehad voor kraaienpootjes en voorhoofd!
Zeer professionele lieve aardige medewerkers! Ik gebruik bloedverdunners en tot heden nog steeds geen blauwe plekken !! Het resultaat is er nog niet maar zeker ook daneen review wat terug komt! Tot nu toe zeker vervolg afspraak. Bedankt dames!
8 december 2023 19:07
Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Ik kom nu al een langere tijd bij Imagine clinic en ik ben echt heel erg te spreken over deze kliniek. Ik kom voor de botox in m'n voorhoofd en heb hier ook mijn lippen laten doen. Ik ben echt zooo ontzettend blij met mijn lippen! Zo mooi en natuurlijk gedaan! Precies zoals ik het wilde. Daarnaast deed het geen enkele pijn. Pascal is een hele vriendelijk man... Toon meer »
Ik kom nu al een langere tijd bij Imagine clinic en ik ben echt heel erg te spreken over deze kliniek. Ik kom voor de botox in m'n voorhoofd en heb hier ook mijn lippen laten doen. Ik ben echt zooo ontzettend blij met mijn lippen! Zo mooi en natuurlijk gedaan! Precies zoals ik het wilde. Daarnaast deed het geen enkele pijn. Pascal is een hele vriendelijk man waar ik het goed mee kan vinden. Ik raad iedereen deze kliniek aan. Toon minder »
21 december 2023 16:04
Super fijne ervaring met deze kliniek en arts. Kundig, vriendelijk en denkt mee. Zeer tevreden over het resultaat (botox voorhoofd)!
Noortje Heijs
Imagine Clinic
28 december 2023 15:03
Erg klantvriendelijk, neemt de tijd en zorgt altijd voor een erg goed en mooi resultaat. Hiervoor bij 4 verschillende klinieken geweest, waarbij de Botox binnen 1 maand weg was. Gelukkig is dit bij Pascal absoluut niet het geval.
Zella de Vreugd
Imagine Clinic
24 januari 2024 13:01
Aardige assistent en lieve arts. Mijn vrouw is goed geholpen. En ik voor mijn botox. Ik kom naar alle vestigingen, wanneer deze arts werkt en altijd maken ze tijd voor ons.
10 mei 2022 22:10
Mijn eerste keer filler en botox, super vriendelijk ontvangen door assistente Asja. Dr Saya wist mij goed gerust te stellen aangezien ik lichtelijk naald angst heb. Kortom, een aanrader voor iedereen!
22 april 2024 13:01
Nadat ik eerst een vrij slechte ervaring heb gehad bij een grote concurrent ben ik vandaag hier geweest voor een aantal zones Botox en fillers in de wangen (ivm afvallen) wat een verschil! Werd warm ontvangen, werd alles goed uitgelegd want mijn eerste keer fillers en zo kozen we voor de zone van de wangen. Ik zal de volgende keer ook de jukbeenderen kiezen,... Toon meer »
Nadat ik eerst een vrij slechte ervaring heb gehad bij een grote concurrent ben ik vandaag hier geweest voor een aantal zones Botox en fillers in de wangen (ivm afvallen) wat een verschil! Werd warm ontvangen, werd alles goed uitgelegd want mijn eerste keer fillers en zo kozen we voor de zone van de wangen. Ik zal de volgende keer ook de jukbeenderen kiezen, maar vind dit voor een eerste keer voldoende. De pijn waarvoor ik door bekenden bang was gemaakt bleef uit. Ja, spuiten zijn niet lekker, maar je ligt niet tegen het plafond. Tot de volgende keer. Ik zou roselle aanraden ivm de vriendelijkheid en geduld. Toon minder »
28 juni 2024 13:01
Super vriendelijk ontvangst, heel beknopte uitleg, ik voelde me onmiddellijk thuis, voor het resultaat is het nog te vroeg#botox maar heb er een goed gevoel bij, ik kom zeker terug, een aanrader! 👌
Carl Symons
9 oktober 2023 15:03
Langs deze weg wil ik zeggen dat Thomas Ramakers mij bijzonder goed en vriendelijk heeft behandeld m.b.t botox injecties en een hele goede uitleg gaf over deze behandeling, zeker een aanrader, nogmaals dank Thomas gr Willeke Versteeg
Peter Versteeg
Faceland Den Bosch
29 september 2023 16:04
Behandelaar Anouk Teunissen heeft mij geholpen voor een behandeling botox en lipfiller. Ze stelde me gerust en luisterde naar mijn wensen. Super tevreden met het resultaat, bedankt!
juliet struyck
Faceland Den Bosch
15 november 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Waalwijk

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Waalwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Waalwijk

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Waalwijk. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 28 klinieken binnen 15 km van Waalwijk.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 180,00
3 zones€ 265,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Waalwijk

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Waalwijk.

Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

48 botox artsen in Waalwijk

In een straal van 15 km rond Waalwijk zijn 48 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Waalwijk

Welke 5 klinieken in de omgeving van Waalwijk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Waalwijk

Een behandeling met Botox in Waalwijk is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Waalwijk. Binnen 15 km rond Waalwijk zijn 28klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Waalwijk, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Waalwijk.

Populaire botox behandelingen in Waalwijk

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Waalwijk zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Waalwijk v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Waalwijk is momenteel € 99,00. In Waalwijk kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 152,57. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Waalwijk

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Waalwijk is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Waalwijk te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Waalwijk.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Waalwijk

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Waalwijk. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Waalwijk

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Waalwijk die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Waalwijk

Wat zijn de kosten van Botox in Waalwijk?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Waalwijk?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?