Botox Tilburg

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Tilburg. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Tilburg (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Tilburg in de afgelopen periode
858
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tilburg
€ 143,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tilburg
46
Vind een kliniek in de buurt van Tilburg

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Tilburg

In de buurt van Tilburg zijn 25 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Tilburg

Bij welke 4 cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Tilburg

In de omgeving van Tilburg zijn 46 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Tilburg is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Tilburg zijn 21klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Tilburg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Tilburg wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Tilburg. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Tilburg

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Tilburg zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Botox in Tilburg

Vergelijk alle Botox klinieken in Tilburg en maak direct een afspraak. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Met een Botox behandeling worden voornamelijk fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes behandeld. In een straal van 15 kilometer rondom Tilburg zijn er meer dan 50 artsen en klinieken actief waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. In deze blog lees je hoe je een goede arts selecteert en wat de voor en nadelen zijn van een behandeling. Lees in onderstaand artikel alles over Botox in Tilburg.

Botox Tilburg

Botox kosten Tilburg

De gemiddelde prijs van Botox is gemiddeld iets lager dan gemiddeld in Nederland. Toch liggen de tarieven behoorlijk uit elkaar bij de diverse klinieken. Het is raadzaam om regelmatig de aanbiedingen en acties van alle klinieken in Tilburg met elkaar te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Injectables Tilburg

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Het zijn zeer goed onderzochte botulinetoxines met alle drie een hoog veiligheidsprofiel. Botulinetoxine behandelingen omvatten ongeveer 2/3 van alle injectables behandelingen. In Tilburg en direct omliggende plaatsen zijn er meer dan 15 artsen en klinieken beschikbaar die injectablesbehandelingen uitvoeren. Zo kun je kiezen uit schoonheidssalons, zoals Helma Sommer of Schoonheidscentrum Appels. Kun je kiezen voor een kliniek van een landelijke keten, zoals DermaClinic en CityClinics. Of kun je kiezen voor een plastische chirurgie kliniek zoals Kliniek Janssen uit Oisterwijk. Van Reeshof tot Stokhasselt en van Tilburg Centrum tot aan Oisterwijk; Cosmetische klinieken zijn nooit ver weg.

Injectables worden vaak beschouwd als rimpelbehandelingen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Tilburg

De populairste hyaluronzuur filler behandelingen in Tilburg zijn de lipfillers en de traangoot fillers. Traangoot fillers zijn fillers tegen wallen onder ogen of donkere kringen onder de ogen. Veel mensen kiezen voor zo een behandelingen wanneer ze er vermoeid uitzien. Lipfillers zijn zowel voor mensen die mooie volle lippen willen, als voor mensen die de lippen symmetrisch willen én voor mensen die nauwelijks lippen hebben en op deze manier ‘normale’ lippen krijgen. Lipfillers worden veelvuldig uitgevoerd in Tilburg. Fillers tegen rimpels rond de mond zijn ook erg populair.

Wat zijn fillers eigenlijk? Fillers zijn ontwikkeld om rimpels op te vullen, om dunne of verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De meeste gebruikte fillers zijn de hyaluronzuur fillers. Deze zijn ongeveer 6-18 maanden actief, afhankelijk van het merk, van de indicatie (waar je de fillers laat spuiten) en de vaardigheid van de arts.

Botox Tilburg voor en na

De volgende voor en na foto is ter inspiratie. Dit resultaat is niet behaald door een arts uit Tilburg. Vraag tijdens je bezoek aan de kliniek om voor/na foto's van eigen werk van de arts.

Botox frons tilburg

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Tilburg

Lipfillers Tilburg
Injectables Tilburg
Profhilo Tilburg

-----------------------

Botox behandeling Tilburg

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de 'mimische rimpels' niet meer zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief. Na een behandeling werkt de botulinetoxine gemiddeld na een week volledig. Het kan zijn dat de kleine prikjes zorgen voor blauwe plekjes. Dit valt vaak reuze mee, en is goed te camoufleren met make-up.

Botox ervaringen Tilburg

Het is raadzaam om de reviews van de cosmetische klinieken in Tilburg met elkaar te vergelijken. Reviews zijn niet altijd even betrouwbaar. Toch, wanneer een kliniek over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft dan krijg je daar toch een bepaald gevoel bij. Voer je locatie in en vergelijk alle kliniek reviews in Tilburg op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kliniek Tilburg

Voor injectables behandelingen in de omgeving van Tilburg kun je terecht bij enkele professionele klinieken. 
DermaClinic Tilburg
Imagine Clinic Tilburg
Janssen Kliniek Oisterwijk
BM Clinics Tilburg

Ook in Oisterwijk kun je terecht voor injectables behandelingen. Zoek de beste kliniek bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Beste kliniek Tilburg

Welke cosmetische kliniek in Tilburg kun je nu het beste kiezen? Daarvoor is het belangrijk om je wensen op een rij te hebben. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in de arts. Dat je het gevoel hebt dat zij/hij vaardig is en jouw wens snapt en respecteert. Daarnaast kun je de klinieken en artsen vergelijken op hun ervaring, merk filler of botulinetoxine én prijs. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken in de buurt van Tilburg. Vind fillers en Botox Tilburg op Injectablesbooking.nl

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Tilburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Tilburg goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Tilburg

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Tilburg. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 46 praktijken in de omgeving van Tilburg.

Lees ervaringen:

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Tilburg

Boek je injectables behandeling in Tilburg

DermaClinic Tilburg
4.2
DermaClinic Tilburg
Tilburg, Spoorlaan 398
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
BM Clinics Tilburg
4.9
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Polikliniek de Blaak Tilburg
3.7
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
4 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Tilburg

Wat kost een behandeling met Botox in Tilburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Tilburg € 143,81. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Tilburg?

Binnen 15 kilometer van Tilburg zijn 21 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Tilburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Tilburg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Tilburg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Tilburg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!