Botox Tilburg

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Tilburg op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Tilburg in de afgelopen periode
931
Laagste prijs per zone Botox in Tilburg
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tilburg
€ 149,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tilburg
55
Vergelijk prijzen in de buurt van Tilburg

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Tilburg is gemiddeld € 149,25 per zone. Dit is 5%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,37) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Tilburg

De Huidkliniek Tilburg
De Huidkliniek Tilburg
Tilburg, Spoorlaan 398
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Tilburg
BM Clinics Tilburg
Tilburg, Warmondstraat 116
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Signé Clinics Tilburg
Signé Clinics Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 41
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Polikliniek de Blaak Tilburg
Polikliniek de Blaak Tilburg
Tilburg, Ketelhavenstraat 39
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken
ELAN Clinics Riel
ELAN Clinics Riel
Riel, Dorpstraat 31
5 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Imagine Clinic
Imagine Clinic
Berkel-Enschot, Kerkstraat 17
6 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken
City Clinics Tilburg Broekhoven
City Clinics Tilburg Broekhoven
Tilburg, Kruisvaardersstraat 32A
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
City Clinics Tilburg Reeshof
City Clinics Tilburg Reeshof
Tilburg, Luijksgestelstraat 9
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Botox reviews Tilburg

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Tilburg. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 55 praktijken in de omgeving van Tilburg.

Lees ervaringen:

Afgelopen woensdag een intake gesprek ingepland voor fillers en Botox. Zeer goed geïnformeerd en alle vragen zijn netjes beantwoord. De behandelaar nam alle tijd en zelfs meteen de Botox geplaatst. Heb meteen een vervolg afspraak voor de fillers. Flexibele tijden voor werkers zijn mogelijk zeer fijn. Dik tevreden over het geheel, top!
18 maart 2022 12:12
Ben nu in totaal 3x geweest. (Filler voor de traangoot en Botox voor de fronsrimpel) Steeds een mooi resultaat en vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies ook!
Cindy Krijnen
BM Clinics Tilburg
10 maart 2022 11:11
Super vriendelijk ontvangst, heel beknopte uitleg, ik voelde me onmiddellijk thuis, voor het resultaat is het nog te vroeg#botox maar heb er een goed gevoel bij, ik kom zeker terug, een aanrader! 👌
Carl Symons
9 oktober 2023 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Tilburg

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Tilburg? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Tilburg

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Tilburg. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 25 klinieken binnen 15 km van Tilburg. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 190,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Tilburg kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Tilburg.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Tilburg

In de buurt van Tilburg zijn 30 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Tilburg

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Tilburg

In de omgeving van Tilburg zijn 55 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Tilburg is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Tilburg zijn 25klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Tilburg

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Tilburg zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Tilburg

In Tilburg kost één zone Botox ongeveer  € 149,25. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Tilburg

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Tilburg te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Tilburg.

Professionele cosmetische klinieken in Tilburg

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Tilburg worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Imagine Clinic
logo imagine clinic goed
Wordt nu
bekeken
Imagine Clinic
Berkel-Enschot, Kerkstraat 17
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 269,00
Profiel bekijken
Onlangs 23x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox in Tilburg

Vergelijk alle Botox klinieken in Tilburg en maak direct een afspraak. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Met een Botox behandeling worden voornamelijk fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes behandeld. In een straal van 15 kilometer rondom Tilburg zijn er meer dan 50 artsen en klinieken actief waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. In deze blog lees je hoe je een goede arts selecteert en wat de voor en nadelen zijn van een behandeling. Lees in onderstaand artikel alles over Botox in Tilburg.

Botox Tilburg

Injectables Tilburg

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Het zijn zeer goed onderzochte botulinetoxines met alle drie een hoog veiligheidsprofiel. Botulinetoxine behandelingen omvatten ongeveer 2/3 van alle injectables behandelingen. In Tilburg en direct omliggende plaatsen zijn er meer dan 15 artsen en klinieken beschikbaar die injectablesbehandelingen uitvoeren. Zo kun je kiezen uit schoonheidssalons, zoals Helma Sommer of Schoonheidscentrum Appels. Kun je kiezen voor een kliniek van een landelijke keten, zoals DermaClinic en CityClinics. Of kun je kiezen voor een plastische chirurgie kliniek zoals Kliniek Janssen uit Oisterwijk. Van Reeshof tot Stokhasselt en van Tilburg Centrum tot aan Oisterwijk; Cosmetische klinieken zijn nooit ver weg.

Injectables worden vaak beschouwd als rimpelbehandelingen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Tilburg

De populairste hyaluronzuur filler behandelingen in Tilburg zijn de lipfillers en de traangoot fillers. Traangoot fillers zijn fillers tegen wallen onder ogen of donkere kringen onder de ogen. Veel mensen kiezen voor zo een behandelingen wanneer ze er vermoeid uitzien. Lipfillers zijn zowel voor mensen die mooie volle lippen willen, als voor mensen die de lippen symmetrisch willen én voor mensen die nauwelijks lippen hebben en op deze manier ‘normale’ lippen krijgen. Lipfillers worden veelvuldig uitgevoerd in Tilburg. Fillers tegen rimpels rond de mond zijn ook erg populair.

Wat zijn fillers eigenlijk? Fillers zijn ontwikkeld om rimpels op te vullen, om dunne of verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De meeste gebruikte fillers zijn de hyaluronzuur fillers. Deze zijn ongeveer 6-18 maanden actief, afhankelijk van het merk, van de indicatie (waar je de fillers laat spuiten) en de vaardigheid van de arts.

Botox Tilburg voor en na

De volgende voor en na foto is ter inspiratie. Dit resultaat is niet behaald door een arts uit Tilburg. Vraag tijdens je bezoek aan de kliniek om voor/na foto's van eigen werk van de arts.

Botox frons tilburg

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Tilburg

Lipfillers Tilburg
Injectables Tilburg
Profhilo Tilburg

-----------------------

Botox behandeling Tilburg

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de 'mimische rimpels' niet meer zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief. Na een behandeling werkt de botulinetoxine gemiddeld na een week volledig. Het kan zijn dat de kleine prikjes zorgen voor blauwe plekjes. Dit valt vaak reuze mee, en is goed te camoufleren met make-up.

Botox ervaringen Tilburg

Het is raadzaam om de reviews van de cosmetische klinieken in Tilburg met elkaar te vergelijken. Reviews zijn niet altijd even betrouwbaar. Toch, wanneer een kliniek over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft dan krijg je daar toch een bepaald gevoel bij. Voer je locatie in en vergelijk alle kliniek reviews in Tilburg op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kliniek Tilburg

Voor injectables behandelingen in de omgeving van Tilburg kun je terecht bij enkele professionele klinieken. 
DermaClinic Tilburg
Imagine Clinic Tilburg
Janssen Kliniek Oisterwijk
BM Clinics Tilburg

Ook in Oisterwijk kun je terecht voor injectables behandelingen. Vergelijk cosmetische klinieken in Tilburg op Injectablesbooking.nl.

Beste kliniek Tilburg

Welke cosmetische kliniek in Tilburg kun je nu het beste kiezen? Daarvoor is het belangrijk om je wensen op een rij te hebben. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in de arts. Dat je het gevoel hebt dat zij/hij vaardig is en jouw wens snapt en respecteert. Daarnaast kun je de klinieken en artsen vergelijken op hun ervaring, merk filler of botulinetoxine én prijs. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken in de buurt van Tilburg. Vind fillers en Botox Tilburg op Injectablesbooking.nl

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Tilburg. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Tilburg goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Tilburg

Wat kost een behandeling met Botox in Tilburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Tilburg € 149,25. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Tilburg?

Binnen 15 kilometer van Tilburg zijn 25 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Tilburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox