Botox Tilburg

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Tilburg. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Tilburg in de afgelopen periode
1.005
Gemiddelde prijs per zone Botox in Tilburg
€ 139,38
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tilburg
48
Bekijk klinieken in Tilburg

De gemiddelde prijs in Tilburg voor een Botox behandeling per zone ligt 11% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Tilburg

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Tilburg

Bij welke 4 cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Tilburg

Een behandeling met Botox in Tilburg is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Tilburg. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Tilburg. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Tilburg?

Botox in Tilburg

Vergelijk alle Botox klinieken in Tilburg en maak direct een afspraak. Klik hier

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Met een Botox behandeling worden voornamelijk fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes behandeld. In een straal van 15 kilometer rondom Tilburg zijn er meer dan 50 artsen en klinieken actief waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. In deze blog lees je hoe je een goede arts selecteert en wat de voor en nadelen zijn van een behandeling. Lees in onderstaand artikel alles over Botox in Tilburg.

Botox Tilburg

Botox kosten Tilburg

De gemiddelde prijs van Botox is gemiddeld iets lager dan gemiddeld in Nederland. Toch liggen de tarieven behoorlijk uit elkaar bij de diverse klinieken. Het is raadzaam om regelmatig de aanbiedingen en acties van alle klinieken in Tilburg met elkaar te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Injectables Tilburg

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Het zijn zeer goed onderzochte botulinetoxines met alle drie een hoog veiligheidsprofiel. Botulinetoxine behandelingen omvatten ongeveer 2/3 van alle injectables behandelingen. In Tilburg en direct omliggende plaatsen zijn er meer dan 15 artsen en klinieken beschikbaar die injectablesbehandelingen uitvoeren. Zo kun je kiezen uit schoonheidssalons, zoals Helma Sommer of Schoonheidscentrum Appels. Kun je kiezen voor een kliniek van een landelijke keten, zoals DermaClinic en CityClinics. Of kun je kiezen voor een plastische chirurgie kliniek zoals Kliniek Janssen uit Oisterwijk. Van Reeshof tot Stokhasselt en van Tilburg Centrum tot aan Oisterwijk; Cosmetische klinieken zijn nooit ver weg.

Injectables worden vaak beschouwd als rimpelbehandelingen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Tilburg

De populairste hyaluronzuur filler behandelingen in Tilburg zijn de lipfillers en de traangoot fillers. Traangoot fillers zijn fillers tegen wallen onder ogen of donkere kringen onder de ogen. Veel mensen kiezen voor zo een behandelingen wanneer ze er vermoeid uitzien. Lipfillers zijn zowel voor mensen die mooie volle lippen willen, als voor mensen die de lippen symmetrisch willen én voor mensen die nauwelijks lippen hebben en op deze manier ‘normale’ lippen krijgen. Lipfillers worden veelvuldig uitgevoerd in Tilburg. Fillers tegen rimpels rond de mond zijn ook erg populair.

Wat zijn fillers eigenlijk? Fillers zijn ontwikkeld om rimpels op te vullen, om dunne of verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De meeste gebruikte fillers zijn de hyaluronzuur fillers. Deze zijn ongeveer 6-18 maanden actief, afhankelijk van het merk, van de indicatie (waar je de fillers laat spuiten) en de vaardigheid van de arts.

Botox Tilburg voor en na

De volgende voor en na foto is ter inspiratie. Dit resultaat is niet behaald door een arts uit Tilburg. Vraag tijdens je bezoek aan de kliniek om voor/na foto's van eigen werk van de arts.

Botox Tilburg

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Tilburg

Lipfillers Tilburg
Injectables Tilburg
Profhilo Tilburg

-----------------------

Botox behandeling Tilburg

Een Botox behandeling zorgt ervoor dat de 'mimische rimpels' niet meer zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling met botulinetoxine is gemiddeld 12-16 weken effectief. Na een behandeling werkt de botulinetoxine gemiddeld na een week volledig. Het kan zijn dat de kleine prikjes zorgen voor blauwe plekjes. Dit valt vaak reuze mee, en is goed te camoufleren met make-up.

Botox ervaringen Tilburg

Het is raadzaam om de reviews van de cosmetische klinieken in Tilburg met elkaar te vergelijken. Reviews zijn niet altijd even betrouwbaar. Toch, wanneer een kliniek over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft dan krijg je daar toch een bepaald gevoel bij. Voer je locatie in en vergelijk alle kliniek reviews in Tilburg op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kliniek Tilburg

Voor injectables behandelingen in de omgeving van Tilburg kun je terecht bij enkele professionele klinieken. 
DermaClinic Tilburg
Imagine Clinic Tilburg
Janssen Kliniek Oisterwijk
BM Clinics Tilburg

Ook in Oisterwijk kun je terecht voor injectables behandelingen. Zoek de beste kliniek bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Beste kliniek Tilburg

Welke cosmetische kliniek in Tilburg kun je nu het beste kiezen? Daarvoor is het belangrijk om je wensen op een rij te hebben. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt in de arts. Dat je het gevoel hebt dat zij/hij vaardig is en jouw wens snapt en respecteert. Daarnaast kun je de klinieken en artsen vergelijken op hun ervaring, merk filler of botulinetoxine én prijs. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken in de buurt van Tilburg. Vind fillers en Botox Tilburg op Injectablesbooking.nl

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Tilburg

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Tilburg:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Tilburg berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Tilburg

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Tilburg die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Tilburg

Arts
Christa Stojkovic

Drs. Christa Stojkovic

Schoonheidscentrum Appels (<1 km) Giselene Medisch en Cosmetisch Instituut (9 km) Qunique (19 km) Beautystudio Boldy (22 km)
+ 5 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Elle Vissers

Drs. Elle Vissers

Schoonheidssalon Be Pure (1 km) Helma Sommer (4 km) Purity beautycentre (29 km) ik! skin and more (33 km)
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker

Bey Clinics Utrecht (58 km) Hofkliniek (73 km) Bey Clinics Den Haag (77 km) Lumière Aesthetics (106 km)
+ 1 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 330
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Dermaclinic botox
Belotero logo

DermaClinic Tilburg

4.6
Spoorlaan 398, Tilburg (2 km)
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Tilburg

Wat kost een behandeling met Botox in Tilburg?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Tilburg € 139,38. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Tilburg?

In Tilburg zijn 48 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Tilburg op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Tilburg?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Tilburg vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Tilburg en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.