Botox Heemskerk

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Heemskerk. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Heemskerk

Boekingen binnen 15 km van Heemskerk:

Aantal afspraken in Heemskerk in de afgelopen periode
870
Gemiddelde prijs per zone Botox in Heemskerk
€ 137,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heemskerk
87
Bekijk klinieken in de buurt van Heemskerk

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 137,00 in de omgeving van Heemskerk. Dat is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,46).

Fronsrimpel behandeling in Heemskerk

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Heemskerk kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Heemskerk

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Heemskerk. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Heemskerk

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Heemskerk staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Heemskerk

In een straal van 15 km rond Heemskerk zijn 52 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Heemskerk

Welke 5 klinieken in de omgeving van Heemskerk zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Heemskerk

Boek een Botox behandeling in Heemskerk. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Heemskerk. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Heemskerk. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Heemskerk.

Populairste behandelingen in Heemskerk

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Heemskerk

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Heemskerk. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Heemskerk

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Heemskerk die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Heemskerk

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Heemskerk. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Heemskerk. Bekijk ervaringen bij 87 esthetische praktijken in de buurt van Heemskerk.

Vergelijk meningen:

Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Heemskerk

Boek je injectables behandeling in Heemskerk

SKINiQ
5
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Taste of Beauty
4.6
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Blooming Plastische Chirurgie
3.1
Blooming Plastische Chirurgie
Haarlem, Vondelweg 999
10 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Drs. Cathelijne de Lint
Drs. Cathelijne de Lint
Heiloo, Kerkelaan 8
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Heemskerk

Wat zijn de kosten van Botox in Heemskerk?

De prijs van een zone Botox in Heemskerk is gemiddeld € 137,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Heemskerk.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Heemskerk?

In de omgeving van Heemskerk zijn 35 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Heemskerk en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Heemskerk op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Heemskerk?

Kies de beste Botox arts in Heemskerk op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Heemskerk te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.