Botox behandeling in Bergen

Bekijk en vergelijk prijzen van Botox klinieken in Bergen (NH), lees echte consumenten reviews en zie voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Bergen (NH) in de afgelopen periode
2.525
Laagste prijs per zone Botox in Bergen (NH)
€ 80,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Bergen (NH)
€ 157,27
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bergen (NH)
61
Vergelijk klinieken in de buurt van Bergen (NH)

De gemiddelde prijs in Bergen (NH) voor een Botox behandeling ligt 9% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Bergen

Face Institute Bergen
Face Institute Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Schmidt Cosmedic Bergen
Schmidt Cosmedic Bergen
Bergen, Dokter van Peltlaan 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bergen Cosmetics
Bergen Cosmetics
Bergen, Stationsstraat 11
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauté Clinique
Beauté Clinique
Bergen, Oosterweg 15
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
ProfhiloRestylane
Bekijk agenda
 
Dynamic Beautycentrum
Dynamic Beautycentrum
Alkmaar, Kees Boekestraat 2
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Qyoutis Alkmaar
Qyoutis Alkmaar
Alkmaar, Comeniusstraat 3
3 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
4 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRestylane
Bekijk agenda
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alkmaar
City Clinics Alkmaar
Alkmaar, Kennemerstraatweg 83
5 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 22x geboekt

Botox reviews Bergen (NH)

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Bergen (NH). Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Bergen (NH). Bekijk ervaringen bij 61 esthetische praktijken in de buurt van Bergen (NH).

Vergelijk meningen:

Eerlijk en duidelijk advies. Dr. Schmidt werkt zeer professioneel met een natuurlijk eind resultaat. Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij haar van Botox en fillers.
8 december 2022 19:07
Gisteren een Botox behandeling in mijn fronsrimpel ondergaan. De eerste twee prikken moest ik even aan wennen, was een beetje gevoelig. Restant van de prikken was een fluitje van een cent. Rik die de behandeling uitvoerde stelt je op je gemak en is een kundige arts. Nu maar afwachten wat het resultaat om ongeveer twee weken zal zijn.
28 januari 2024 04:04
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
25 april 2022 11:11
Wat een ervaring!!! Bevlogen en enthousiast , kan niet anders zeggen. Blij met advies, ga ik zeker opvolgen. Ook blij met resultaat van botox.
Aline Moerman
Sobeauty Alkmaar
14 november 2022 16:04
Heel mooi resultaat van botox en fillers. Heel precies! Zeer tevreden!
Senita Mlaco
Sobeauty Alkmaar
5 februari 2023 09:09
Botox gedaan van voorhoofdsrimpel en kraaienpootjes. Ik ben erg blij met het resultaat en de behandeling is zorgvuldig gedaan. Mooie salon!
Silvia Dekker
Sobeauty Alkmaar
7 april 2023 10:10
Een afspraak bij Sobeauty kijk ik altijd naar uit.. Was eerder heel erg sceptish over botox en fillers maar het was nergens voor nodig. Hier krijg je eerlijk advies en de juiste behandelling. Ben super blij met de resultaten. Wie twijfelt raad ik met klem een afspraak te maken!
Sule Yildirim
Sobeauty Alkmaar
2 mei 2023 14:02
Ik heb botox laten zetten en 0,5 lipfiller en ben er echt zeer tevreden over. Een zeer aardige dame met verstand van haar vak. Echt een aanrader!
Melissa Steinvoorte
Sobeauty Alkmaar
15 juli 2023 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Vorige week Botox 3 zones gehad en filler in de lip. Afspraak liep keurig op tijd! Professioneel behandeld. De juiste uitleg gehad en er werd echt tijd voor genomen! Heb vaker mijn lippen laten doen maar, dit is de eerste keer dat ik echt tevreden ben met het resultaat.5 sterren voor de behandeling de arts en de locatie
Mariska Gerrits
The Swan Beauty Center
2 juni 2023 11:11
Vorige week hier geweest voor een 2,5 zone botox behandeling.
Vooraf al vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en werden vragen goed beantwoord. Het ziet er allemaal netjes, verzorgd en professioneel. Het personeel ook ontzettend vriendelijk, kundige arts en een top resultaat. Erg blij mee.
Jacqueline Schuit
The Swan Beauty Center
3 juni 2023 19:07
De beste kliniek in omstreken! Ik ben er bij veel geweest maar hier zijn alle behandelingen zowel cosmedische als huid van top niveau. Ik ben gestart hier met huidverbetering, me huid is super egaal geworden. Tegenwoordig kom ik ook voor botox en filler, prachtig resultaat ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Daarnaast werken ze met A kwaliteit apparatuur... Toon meer »
De beste kliniek in omstreken! Ik ben er bij veel geweest maar hier zijn alle behandelingen zowel cosmedische als huid van top niveau. Ik ben gestart hier met huidverbetering, me huid is super egaal geworden. Tegenwoordig kom ik ook voor botox en filler, prachtig resultaat ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Daarnaast werken ze met A kwaliteit apparatuur en producten voor een goede prijs. Toon minder »
Denise van den Berg
The Swan Beauty Center
11 oktober 2023 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Bergen (NH)

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Bergen (NH)? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Bergen (NH)

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Bergen (NH). Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 26 klinieken binnen 15 km van Bergen (NH).

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 80,00
2 zones€ 160,00
3 zones€ 240,00
Fronsrimpels1 zone€ 80,00
Kraaienpootjes1 zone€ 80,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 80,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Bergen (NH)

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Bergen (NH).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

35 botox artsen in Bergen (NH)

In een straal van 15 km rond Bergen (NH) zijn 35 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Bergen (NH)

Welke 5 klinieken in de omgeving van Bergen (NH) zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Bergen (NH)

Een behandeling met Botox in Bergen (NH) is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Bergen (NH). Binnen 15 km rond Bergen (NH) zijn 26klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Bergen (NH), inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Bergen (NH).

Populaire botox behandelingen in Bergen (NH)

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Bergen (NH) zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Bergen (NH) v.a € 80,00

De laagste prijs per zone Botox in Bergen (NH) is momenteel € 80,00. In Bergen (NH) kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 157,27. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Bergen (NH)

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Bergen (NH) is momenteel € 80,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Bergen (NH) te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Bergen (NH).

Beste Botox klinieken in Bergen (NH)

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Bergen (NH) worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Waterland kliniek Alkmaar
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Bekijk agenda
Onlangs 12x geboekt
ProfhiloRestylane

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Bergen (NH)

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Bergen (NH). In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Bergen (NH)

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Bergen (NH) die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Bergen (NH)

Wat zijn de kosten van Botox in Bergen (NH)?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Bergen (NH)?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?