Botox Colmschate

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Colmschate. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Colmschate in de afgelopen periode
117
Gemiddelde prijs per zone Botox in Colmschate
€ 142,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Colmschate
20
Vergelijk klinieken in Colmschate

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Colmschate 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,11).

Vergelijk Botox klinieken in Colmschate

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Colmschate. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Colmschate

Welke 3 klinieken in de omgeving van Colmschate zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Colmschate

Boek een Botox behandeling in Colmschate. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Colmschate. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Colmschate. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Colmschate.

Top 5 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Colmschate

Dit is de top-5 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Colmschate in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Colmschate is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Colmschate

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Colmschate die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Colmschate

Kliniek
CC_logo_embleem_vrijstaand
profhilo-logo

De Watersnip - Cosmetic Clinics

Hunneperweg 2B, Deventer (2 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 134
Prijs filler per ml
v.a. € 399
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
DE8EA85C-2D0E-4793-BD53-6B72F1BFD6A3

Looy Clinics Deventer

4.7
Kamperstraat 7, Deventer (3 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 240
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Colmschate

Wat zijn de kosten van Botox in Colmschate?

De prijs van een zone Botox in Colmschate is gemiddeld € 142,00. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Colmschate.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Colmschate?

In de omgeving van Colmschate zijn 20 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Colmschate en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Colmschate op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Colmschate?

Kies de beste Botox arts in Colmschate op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Colmschate te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.