Botox Empe

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Empe op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Empe in de afgelopen periode
1.541
Laagste prijs per zone Botox in Empe
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Empe
€ 146,65
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Empe
59
Vergelijk klinieken in de buurt van Empe

De gemiddelde prijs in Empe voor een Botox behandeling ligt 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Empe

Schmidt Clinics
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Klijnveldermankliniek
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
8 km
Botox zone v.a.
€ 136,00
Filler per ml v.a.
€ 333,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Looy Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
11 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Botox reviews Empe

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Empe. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Empe. Bekijk ervaringen bij 59 esthetische praktijken in de buurt van Empe.

Vergelijk meningen:

Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben. Mijn man heeft i... Toon meer »
Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben.
Mijn man heeft in februari 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Looy Clinics, eerst een consult waar alles goed werd uitgelegd, de operatie is uitgevoerd door drs Anneke van Engeland en het resultaat is prachtig. Dus ook voor ooglidcorrecties moet je bij Looy Clinics zijn. Toon minder »
Mandy Pieterse
Looy Clinics Deventer
8 april 2023 06:06
Zeer prettige ontvangt bij Looy! Mijn behandeling met Botox tegen migraine werkt perfect en wordt deskundig uitgevoerd
Anique Klijnkramer
Looy Clinics Deventer
22 april 2023 11:11
Tevreden over mijn botox en filler behandeling bij Looy Clinics. Hygiënische kliniek waar lieve en kundige artsen werken, voel me altijd op mijn gemak hier. Zeker een aanrader!
4 juli 2023 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Empe

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Empe? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Empe

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Empe. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 21 klinieken binnen 15 km van Empe.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 380,00

Botox voor en na Empe

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Empe.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

38 botox artsen in Empe

In een straal van 15 km rond Empe zijn 38 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Empe

Welke 5 klinieken in de omgeving van Empe zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Empe

Een behandeling met Botox in Empe is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Empe. Binnen 15 km rond Empe zijn 21klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Empe, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Empe.

Populaire botox behandelingen in Empe

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Empe zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Empe v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Empe is momenteel € 99,00. In Empe kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 146,65. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Empe

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Empe is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Empe te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Empe.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Empe

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Empe. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Empe

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Empe die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Empe

Wat zijn de kosten van Botox in Empe?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Empe?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?