Botox Empe

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Empe. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Empe

Boekingen binnen 15 km van Empe:

Aantal afspraken in Empe in de afgelopen periode
370
Gemiddelde prijs per zone Botox in Empe
€ 141,72
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Empe
37
Bekijk klinieken in de buurt van Empe

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 141,72 in de omgeving van Empe. Dat is 2% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,48).

Fronsrimpel behandeling in Empe

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Empe kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Empe

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Empe. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Empe

In een straal van 15 km rond Empe zijn 20 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Empe

Welke 3 klinieken in de omgeving van Empe zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Empe

Een behandeling met Botox in Empe is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Empe. Binnen 15 km rond Empe zijn 17klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Empe. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Empe?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Empe? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Empe

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Empe. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Empe

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Empe die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Empe

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Empe. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Empe. Bekijk ervaringen bij 37 esthetische praktijken in de buurt van Empe.

Vergelijk meningen:

Bij Cosmetic Clinic in Deventer heb ik me laten behandelen tegen zweten. In een prettige omgeving werd duidelijk uitgelegd hoe botox en de behandeling werken. Al na enkele dagen was het zweten volledig over :-)
Matthias Sander
Cosmetic Clinic Deventer
13 mei 2022 08:08
Ohhhh ik ben zeeer tevreden over mijn behandelingen bij Cosmetic Clinic Deventer! De meiden geven super goed advies voor én na de behandeling. De behandeling met Botox was ook helemaal pijnloos en het resultaat is nu na 4 maanden nog steeds goed te zien! Binnenkort weer een vervolg afspraak maken :-) xx
15 december 2022 17:05
Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Empe

Boek je injectables behandeling in Empe

Schmidt Clinics
3
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
2.6
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
8 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Klijnveldermankliniek
5
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Empe

Wat zijn de kosten van Botox in Empe?

De prijs van een zone Botox in Empe is gemiddeld € 141,72. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Empe.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Empe?

In de omgeving van Empe zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Empe en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Empe op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Empe?

Kies de beste Botox arts in Empe op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Empe te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.