Botox Deventer

Zit je te denken aan een botox behandeling? Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Deventer. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Boekingen binnen 15 km van Deventer:

Aantal afspraken in Deventer in de afgelopen periode
496
Gemiddelde prijs per zone Botox in Deventer
€ 142,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Deventer
35
Bekijk botox klinieken in de buurt van Deven...

De gemiddelde prijs in Deventer voor een Botox behandeling ligt 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,22).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Deventer

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Deventer

In een straal van 15 km rond Deventer zijn 21 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Deventer

Welke 5 klinieken in de omgeving van Deventer zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Deventer

Een behandeling met Botox in Deventer is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Deventer. Binnen 15 km rond Deventer zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Deventer, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Deventer.

Populaire botox behandelingen in Deventer

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Deventer zijn:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lippen
 5. Kaakspier
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Nefertitilift
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Deventer

In Deventer kost een zone Botox gemiddeld  € 142,40. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Deventer

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Deventer te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Deventer.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Deventer? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Deventer

Deventer is de op 2 na grootste stad van Overijssel. Sinds enige tijd heeft de gemeente Deventer ook meer dan 100.000 inwoners. In Deventer kun je op verschillende locaties terecht voor een Botox behandeling. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Deventer is een Botox behandeling niet ver weg. Een Botox behandeling behoort ook in Zutphen, Eerbeek, Brummen en Twello tot de mogelijkheden. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In dit artikel lees je tips en tricks om een goede cosmetische kliniek te kiezen in de omgeving van Deventer.

Botox Deventer

Botox kliniek Deventer

Deventer behoort samen met Zutphen en Apeldoorn tot de steden driehoek. De maatschap plastische chirurgie die deze drie steden voorziet van reconstructieve en esthetische chirurgie heet dan ook ‘Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek’. Onder andere plastisch chirurg Karine Oostrom heeft zeer veel ervaring met injectables. Zij houdt o.a. praktijk in de ziekenhuizen in Deventer en Zutphen

Injectables in Deventer

In Deventer kun je in verschillende klinieken en praktijken terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2023 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Dit betekent dat er per jaar naar schatting ca 5.000 injectables behandelingen in Deventer worden uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Medische en cosmetische botulinetoxine

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Maar ook het subtiel liften van de wenkbrauwen komt zeer vaak voor. Daar krijg je een toegankelijke uitstraling van. De botulinetoxine kan die rimpels verwijderen, mits de rimpels nog niet permanent in de huid zijn gesleten. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. De kans op complicaties is klein, toch is het verstandig erover geinformeerd te zijn.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Filler Kliniek Deventer

Bekende klinieken in de omgeving van Deventer zijn:
Cosmetic Clinic Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer

Filler behandeling in Deventer

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire behandeling in Deventer is lippen opvullen. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ mooi uitzien. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels op de bovenlip en fillers als neuscorrectie. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox Deventer

Botox Deventer prijzen

De kosten van filler en Botox behandelingen verschillen flink in Nederland. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk regelmatig cosmetische klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Deventer

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Deventer. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Deventer

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Deventer die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Deventer

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Deventer. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Deventer. Bekijk ervaringen bij 35 esthetische praktijken in de buurt van Deventer.

Vergelijk meningen:

Bij Cosmetic Clinic in Deventer heb ik me laten behandelen tegen zweten. In een prettige omgeving werd duidelijk uitgelegd hoe botox en de behandeling werken. Al na enkele dagen was het zweten volledig over :-)
Matthias Sander
Cosmetic Clinic Deventer
13 mei 2022 08:08
Ohhhh ik ben zeeer tevreden over mijn behandelingen bij Cosmetic Clinic Deventer! De meiden geven super goed advies voor én na de behandeling. De behandeling met Botox was ook helemaal pijnloos en het resultaat is nu na 4 maanden nog steeds goed te zien! Binnenkort weer een vervolg afspraak maken :-) xx
15 december 2022 17:05
Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben. Mijn man heeft i... Toon meer »
Ben zo blij met het resultaat van mijn PMU Brows, fillers en mijn wimpers, om de 2 weken laat ik ze bijvullen zodat het er altijd mooi uit ziet. De arts die 2x per maand komt voor Botox is ook erg vriendelijk en professioneel. Via de Beauty Room ook bij Hairstudio Lola terecht gekomen voor mijn haar extensions waar ik ook heel blij mee ben.
Mijn man heeft in februari 2023 een ooglidcorrectie laten doen bij Looy Clinics, eerst een consult waar alles goed werd uitgelegd, de operatie is uitgevoerd door drs Anneke van Engeland en het resultaat is prachtig. Dus ook voor ooglidcorrecties moet je bij Looy Clinics zijn. Toon minder »
Mandy Pieterse
Looy Clinics Deventer
8 april 2023 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Deventer

Boek je injectables behandeling in Deventer

Schoonheidssalon Loëlle
4.1
Schoonheidssalon Loëlle
Deventer, Bokkingshang 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetic Clinic Deventer
5
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Looy Clinics Deventer
4.6
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Deventer

Wat zijn de kosten van Botox in Deventer?

De prijs van een zone Botox in Deventer is gemiddeld € 142,40. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Deventer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Deventer?

In de omgeving van Deventer zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Deventer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties