Botox Deventer

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Deventer. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Deventer in de afgelopen periode
202
Gemiddelde prijs per zone Botox in Deventer
€ 140,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Deventer
29
Vergelijk klinieken in Deventer

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Deventer 11% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Deventer

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Deventer. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Deventer

Welke 3 klinieken in de omgeving van Deventer zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Deventer

Boek een Botox behandeling in Deventer. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Deventer. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Deventer. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Deventer.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Deventer

Deventer is de op 2 na grootste stad van Overijssel. Sinds enige tijd heeft de gemeente Deventer ook meer dan 100.000 inwoners. In Deventer kun je op verschillende locaties terecht voor een Botox behandeling. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Deventer is een Botox behandeling niet ver weg. Een Botox behandeling behoort ook in Zutphen, Eerbeek, Brummen en Twello tot de mogelijkheden. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In dit artikel lees je tips en tricks om een goede cosmetische kliniek te kiezen in de omgeving van Deventer.

Botox Deventer

Botox kliniek Deventer

Deventer behoort samen met Zutphen en Apeldoorn tot de steden driehoek. De maatschap plastische chirurgie die deze drie steden voorziet van reconstructieve en esthetische chirurgie heet dan ook ‘Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek’. Onder andere plastisch chirurg Karine Oostrom heeft zeer veel ervaring met injectables. Zij houdt o.a. praktijk in de ziekenhuizen in Deventer en Zutphen

Injectables in Deventer

In Deventer kun je in verschillende klinieken en praktijken terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2023 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Dit betekent dat er per jaar naar schatting ca 5.000 injectables behandelingen in Deventer worden uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Medische en cosmetische botulinetoxine

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Maar ook het subtiel liften van de wenkbrauwen komt zeer vaak voor. Daar krijg je een toegankelijke uitstraling van. De botulinetoxine kan die rimpels verwijderen, mits de rimpels nog niet permanent in de huid zijn gesleten. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. De kans op complicaties is klein, toch is het verstandig erover geinformeerd te zijn.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Filler Kliniek Deventer

Bekende klinieken in de omgeving van Deventer zijn:
Cosmetic Clinic Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer

Filler behandeling in Deventer

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire behandeling in Deventer is lippen opvullen. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ mooi uitzien. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels op de bovenlip en fillers als neuscorrectie. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox Deventer

Botox Deventer prijzen

De kosten van filler en Botox behandelingen verschillen flink in Nederland. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk regelmatig cosmetische klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 7 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Deventer

Dit is de top-7 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Deventer in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Deventer is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Deventer

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Deventer die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Deventer

Kliniek
Schoonheidssalon Loëlle
Belotero logo

Schoonheidssalon Loëlle

4.2
Bokkingshang 1, Deventer (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
3357D4D6-ACCE-46F2-8715-7B8F729A4144
Belotero logoprofhilo-logo

Derma Medical Clinics Deventer

Nieuwstraat 33A, Deventer (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Cosmetic Clinic Deventer

Cosmetic Clinic Deventer

5
Hoge Rij 1, Deventer (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Deventer

Wat zijn de kosten van Botox in Deventer?

De prijs van een zone Botox in Deventer is gemiddeld € 140,07. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Deventer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Deventer?

In de omgeving van Deventer zijn 29 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Deventer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Deventer?

Kies de beste Botox arts in Deventer op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Deventer te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.