Botox Deventer

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Deventer op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Deventer in de afgelopen periode
1.399
Laagste prijs per zone Botox in Deventer
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Deventer
€ 146,35
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Deventer
53
Vergelijk klinieken in de buurt van Deventer

De gemiddelde prijs in Deventer voor een Botox behandeling ligt 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 143,64).

Boek je injectables behandeling in Deventer

Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Cosmetic Clinic Deventer
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
LVH Clinics Deventer
LVH Clinics Deventer
Deventer, Binnensingel 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Looy Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
2 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Schmidt Clinics
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 

Botox reviews Deventer

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Deventer. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 53 praktijken in de omgeving van Deventer.

Lees ervaringen:

Bij Cosmetic Clinic in Deventer heb ik me laten behandelen tegen zweten. In een prettige omgeving werd duidelijk uitgelegd hoe botox en de behandeling werken. Al na enkele dagen was het zweten volledig over :-)
13 mei 2022 08:08
Ohhhh ik ben zeeer tevreden over mijn behandelingen bij Cosmetic Clinic Deventer! De meiden geven super goed advies voor én na de behandeling. De behandeling met Botox was ook helemaal pijnloos en het resultaat is nu na 4 maanden nog steeds goed te zien! Binnenkort weer een vervolg afspraak maken :-) xx
15 december 2022 17:05
Ik heb Cosmetic Clinic bezocht voor een botoxinjextie van de wenkbrauwfrons. Zeer tevreden over het resultaat. Ik heb de dames van de kliniek als zeer professioneel en vriendelijk ervaren. Er wordt veel tijd genomen om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Van tevoren een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen. Dit vind ik erg zorgvuldig, daarmee word... Toon meer »
Ik heb Cosmetic Clinic bezocht voor een botoxinjextie van de wenkbrauwfrons. Zeer tevreden over het resultaat. Ik heb de dames van de kliniek als zeer professioneel en vriendelijk ervaren. Er wordt veel tijd genomen om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Van tevoren een uitgebreide vragenlijst in moeten vullen. Dit vind ik erg zorgvuldig, daarmee worden gezondheidsrisico's zoveel geprobeerd te beperken. Toon minder »
13 maart 2023 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Deventer

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Deventer? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Deventer

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Deventer. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 18 klinieken binnen 15 km van Deventer.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 60,00
Baby Botox0,5 zone€ 60,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 380,00

Botox voor en na Deventer

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Deventer.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Deventer

In de buurt van Deventer zijn 35 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Deventer

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Deventer is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Deventer

Een behandeling met Botox in Deventer is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Deventer. Binnen 15 km rond Deventer zijn 18klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Deventer, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Deventer.

Populaire botox behandelingen in Deventer

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Deventer zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Deventer v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Deventer is momenteel € 99,00. In Deventer kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 146,35. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Deventer

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Deventer is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Deventer te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Deventer.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Deventer

Deventer is de op 2 na grootste stad van Overijssel. Sinds enige tijd heeft de gemeente Deventer ook meer dan 100.000 inwoners. In Deventer kun je op verschillende locaties terecht voor een Botox behandeling. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Deventer is een Botox behandeling niet ver weg. Een Botox behandeling behoort ook in Zutphen, Eerbeek, Brummen en Twello tot de mogelijkheden. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In dit artikel lees je tips en tricks om een goede cosmetische kliniek te kiezen in de omgeving van Deventer.

Botox Deventer

Botox kliniek Deventer

Deventer behoort samen met Zutphen en Apeldoorn tot de steden driehoek. De maatschap plastische chirurgie die deze drie steden voorziet van reconstructieve en esthetische chirurgie heet dan ook ‘Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek’. Onder andere plastisch chirurg Karine Oostrom heeft zeer veel ervaring met injectables. Zij houdt o.a. praktijk in de ziekenhuizen in Deventer en Zutphen

Injectables in Deventer

In Deventer kun je in verschillende klinieken en praktijken terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2023 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Dit betekent dat er per jaar naar schatting ca 5.000 injectables behandelingen in Deventer worden uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Medische en cosmetische botulinetoxine

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Maar ook het subtiel liften van de wenkbrauwen komt zeer vaak voor. Daar krijg je een toegankelijke uitstraling van. De botulinetoxine kan die rimpels verwijderen, mits de rimpels nog niet permanent in de huid zijn gesleten. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. De kans op complicaties is klein, toch is het verstandig erover geinformeerd te zijn.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Filler Kliniek Deventer

Bekende klinieken in de omgeving van Deventer zijn:
Cosmetic Clinic Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer

Filler behandeling in Deventer

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire behandeling in Deventer is lippen opvullen. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ mooi uitzien. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels op de bovenlip en fillers als neuscorrectie. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox Deventer

Botox Deventer prijzen

De kosten van filler en Botox behandelingen verschillen flink in Nederland. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk regelmatig cosmetische klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Deventer

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Deventer. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Deventer goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Deventer

Wat zijn de kosten van Botox in Deventer?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Deventer?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?