Botox Zutphen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Zutphen. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Zutphen.

Aantal afspraken in Zutphen in de afgelopen periode
1.017
Laagste prijs per zone Botox in Zutphen
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zutphen
€ 140,53
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zutphen
37
Vergelijk prijzen in de buurt van Zutphen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zutphen is gemiddeld € 140,53 per zone. Dit is 2% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Zutphen

Schmidt Clinics
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Klijnveldermankliniek
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 136,00
Filler per ml v.a.
€ 333,00
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
10 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
De Watersnip - Cosmetic Clinics
De Watersnip - Cosmetic Clinics
Deventer, Hunneperweg 2B
12 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Looy Clinics Deventer
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
12 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
13 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 

Botox reviews Zutphen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Zutphen.

Bekijk reviews

Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn... Toon meer »
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn! voelt toch beter dan dat ze je juist naar meer proberen te praten).

Na de eerste behandeling veranderde de migraine al behoorlijk. Van ongeveer 2 aanvallen per maand die 1 of 2 dagen aanhielden ging ik naar 1 aanval per maand van 4 uur (al waren die 4 uur wel heel erg heftig). Nu sinds de tweede behandeling nog geen aanval meer gehad. Wel 'de aanloop' ernaar toe, maar het zet tot dusver niet door. Hopelijk blijft dit! Toon minder »
1 augustus 2023 07:07
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik... Toon meer »
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik ook echt super dat dat duidelijk werd aangegeven ze kijken of je ook echt in aanmerking komt. Ook vertelde ze me dat de prikjes wel gevoelig kunnen zijn. Maar de kundigheid was echt uitstekend omdat ik het nauwelijks gevoeld heb.
Al met al, ik kom hier zeker terug!
Liefs Esther Toon minder »
26 juni 2023 11:11
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door r... Toon meer »
Zelf heb ik in de cosmetische branche gewerkt en heb de afgelopen 7 jaar diverse botox en filler behandelingen gehad bij diverse artsen. Bij Nicolette voel ik me op mijn gemak en begrepen. Ze kent de beperkingen en mogelijkheden van de behandelingen en daarom kan ik rekenen op eerlijk advies. Daarnaast vind ik het sterk dat Nicolette up to date blijft door relevante (na-)scholingen te volgen om de kwaliteit van de behandelingen in de kliniek te waarborgen. Toon minder »
30 december 2023 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Zutphen

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zutphen? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Zutphen

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Zutphen. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 15 klinieken binnen 15 km van Zutphen. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 185,00
3 zones€ 300,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 380,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Zutphen kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Zutphen.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Zutphen

In de omgeving van Zutphen werken 22 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zutphen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Zutphen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Zutphen

In de omgeving van Zutphen zijn 37 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zutphen is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zutphen zijn 15klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zutphen

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Zutphen zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Zutphen v.a € 90,00

In Zutphen kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 140,53. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Zutphen

De laagste prijs per zone Botox in Zutphen is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Zutphen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Zutphen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Zutphen

In Zutphen zijn meerdere locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Injectables is de verzamelnaam van Botox en filler behandelingen. Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zutphen. Maak direct een afspraak!

Botox Zutphen

Filler kliniek Zutphen

Met een fillerbehandeling kun je rimpels laten opvullen, of de contour van het gezicht verbeteren. Denk daarbij aan het opvullen van donkere kringen onder de ogen, het verbeteren van jukbeenderen, lippen of kaaklijn.

Lippen opvullen Zutphen

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire behandeling in Zutphen is lippen opvullen. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ mooi uitzien. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels op de bovenlip en fillers als neuscorrectie. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Volle lippen dankzij een lip flip

Een lipflip is een behandeling waardoor de lippen iets naar buiten kantelen. Daardoor lijken ze optisch voller. Het effect houdt gemiddeld 12-16 weken aan. Lees hier alles over een lip flip.

Botox prijzen Zutphen

De kosten van filler en Botox behandelingen verschillen flink in de omgeving van Zutphen. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zutphen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zutphen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Zutphen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Zutphen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Zutphen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Zutphen

Wat kost een behandeling met Botox in Zutphen?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zutphen?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?