Botox Houten

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Houten op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Houten in de afgelopen periode
2.628
Laagste prijs per zone Botox in Houten
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Houten
€ 151,91
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Houten
178
Vergelijk prijzen in de buurt van Houten

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Houten is gemiddeld € 151,91 per zone. Dit is 7%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 142,54) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Houten

Laurium Klinieken Houten
Laurium Klinieken Houten
Houten, Handboog 6d
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Extended Skin Houten
Extended Skin Houten
Houten, Vlierweg 12A
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Houten, Prins Bernhardweg 69
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Dokter Isabella Houten
Dokter Isabella Houten
Houten, Lange Schaft 36
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Face Clinic Nederland
Face Clinic Nederland
Nieuwegein, Drenthehaven 22B
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huid & Laser Utrecht
Huid & Laser Utrecht
Utrecht, Herculesplein 271
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Beauty Inn Nieuwegein
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
BeauClinic Nederland
BeauClinic Nederland
Nieuwegein, Wiersedreef 30
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Houten

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Houten. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 178 praktijken in de omgeving van Houten.

Lees ervaringen:

Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
De behandeling die ik heb gekregen was Botox voorhoofd rimpels. Ik ben erg blij met het resultaat van de Botox en zou deze behandeling zeker aanraden voor anderen. Ook verliep de behandeling bij Mirthe van der Putten erg prettig en zou hierdoor zeker terug komen.
10 februari 2022 09:09
De beste Botox en filler kliniek in Utrecht. Absolute specialisten, een aanrader. Met name hun voor / nazorg en professionaliteit geeft je het gevoel dat je hier in goede handen bent. Top!
Rob Reintjens
The Body Clinic Utrecht
26 maart 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Houten

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Houten? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Houten

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Houten. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 66 klinieken binnen 15 km van Houten. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Houten kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Houten.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Houten

In de buurt van Houten zijn 112 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Houten

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Houten is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Houten

In de omgeving van Houten zijn 178 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Houten is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Houten zijn 66klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Houten

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Houten zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Houten

In Houten kost één zone Botox ongeveer  € 151,91. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Houten

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Houten te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Houten.

Professionele cosmetische klinieken in Houten

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Houten worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Maison du Belle
maison-du-belle
Wordt nu
bekeken
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Onlangs 24x geboekt
profhilo-logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Houten

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Houten. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Houten goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Houten

Wat kost een behandeling met Botox in Houten?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Houten € 151,91. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Houten?

Binnen 15 kilometer van Houten zijn 66 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Houten op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox