Botox Dieren

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dieren. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Dieren:

Aantal afspraken in Dieren in de afgelopen periode
716
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dieren
€ 138,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dieren
69
Vind een kliniek in de buurt van Dieren

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Dieren is gemiddeld € 138,74 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Dieren

In Dieren kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Dieren

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Dieren

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Dieren worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1, Westervoort
5
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2008

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Botox specialist Dieren

In de omgeving van Dieren werken 47 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Dieren

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Dieren is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Dieren

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Dieren worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Dieren zijn 22 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Dieren. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Dieren. Welke cosmetische klinieken in Dieren worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Dieren? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Dieren

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Dieren. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Dieren waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Dieren Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Dieren, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Dieren

Kliniek
Klijnveldermankliniek

Klijnveldermankliniek

5
Marktplein 11, Brummen (6 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Jeanette Klijn Velderman

Drs. Jeanette Klijn Velderman

Klijnveldermankliniek (6 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof

2.6
Coldenhovenseweg 8A, Eerbeek (7 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Hans van Kerkhof

Drs. Hans van Kerkhof

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof (7 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Dieren

Wat kost een behandeling met Botox in Dieren?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dieren € 138,74. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dieren?

Binnen 15 kilometer van Dieren zijn 22 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dieren op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dieren?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dieren vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dieren en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.