Botox Arnhem

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Arnhem op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Arnhem in de afgelopen periode
2.427
Laagste prijs per zone Botox in Arnhem
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Arnhem
€ 140,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Arnhem
120
Vergelijk klinieken in de buurt van Arnhem

De gemiddelde prijs in de omgeving van Arnhem voor een Botox behandeling is € 140,79 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Frankrijkstraat 143
13 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 9x geboekt
Huidinstituut Stralend Arnhem
Huidinstituut Stralend Arnhem
Arnhem, Rijnkade 34A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Clinic for Beauty
Clinic for Beauty
Arnhem, Jansbuitensingel 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Arnhem
BM Clinics Arnhem
Arnhem, Pels Rijckenstraat 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Onze visie: klantvriendelijk, eerlijkheid en veilig!
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 6x geboekt
De Huidkliniek Arnhem
De Huidkliniek Arnhem
Arnhem, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Roots Clinic Arnhem
Roots Clinic Arnhem
Arnhem, Velperbuitensingel 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Kliniek dokter Stojkovic
Kliniek dokter Stojkovic
Arnhem, Van Lawick van Pabststraat 87
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Get Spoiled Arnhem
Get Spoiled Arnhem
Arnhem, Van Lawick van Pabststraat 87
1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Botox reviews Arnhem

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Arnhem. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 120 praktijken in de omgeving van Arnhem.

Lees ervaringen:

13 oktober daar geweest voor Russian lips en Botox. Ge-wel-dig! Zo goed geholpen en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Dr. Kim luistert heel goed naar je wensen, is heel professioneel en is heel lief. Ik raad deze kliniek zeker aan! De prijzen zijn ook goed!
29 oktober 2021 10:10
Mijn behandelingen heb ik bij dr. Aresh Al Salman, super blij mee! Hij kijkt en adviseert wat de beste opties zijn om het resultaat te krijgen wat je graag wilt zien. Super blij met mijn lippen, mooi en natuurlijk maakt echt jaren jonger. En Botox ook super, langdurig resultaat.
Olivera Kosanovic
Faceland Arnhem
26 oktober 2023 12:12
Ik heb hiervoor botox laten doen voor faceslimming/knarsen door Nicole Oonk, hele sympathieke lieve vrouw die me op m'n gemak liet voelen. Toen ik vandaag langs ging voor m'n eerste keer filler was ik zenuwachtig maar toen zij me kwam ophalen was ik super gerustgesteld. Ze bespreekt elk detail vooraf incl. de prijs en vervolgstappen. Tijdens de procedure ver... Toon meer »
Ik heb hiervoor botox laten doen voor faceslimming/knarsen door Nicole Oonk, hele sympathieke lieve vrouw die me op m'n gemak liet voelen. Toen ik vandaag langs ging voor m'n eerste keer filler was ik zenuwachtig maar toen zij me kwam ophalen was ik super gerustgesteld. Ze bespreekt elk detail vooraf incl. de prijs en vervolgstappen. Tijdens de procedure verteld ze wat ze doet en vraagt ze altijd of het goed gaat en of je pijn ervaart. Ben heel blij met het resultaat! 😃 Toon minder »
18 januari 2024 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Arnhem

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Arnhem? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Arnhem

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Arnhem. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 39 klinieken binnen 15 km van Arnhem.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 270,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 59,00
Baby Botox0,5 zone€ 59,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 325,00

Botox voor en na Arnhem

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Arnhem.

Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Van Dijk Clinic
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

81 botox artsen in Arnhem

In een straal van 15 km rond Arnhem zijn 81 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Arnhem

Welke 5 klinieken in de omgeving van Arnhem zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Arnhem

Een behandeling met Botox in Arnhem is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Arnhem. Binnen 15 km rond Arnhem zijn 39klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Arnhem, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Arnhem.

Populaire botox behandelingen in Arnhem

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Arnhem zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Arnhem v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Arnhem is momenteel € 90,00. In Arnhem kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 140,79. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Arnhem

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Arnhem is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Arnhem te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Arnhem.

Beste Botox klinieken in Arnhem

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Arnhem worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
City Clinics Arnhem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Arnhem
Wordt nu
bekeken
City Clinics Arnhem
Arnhem, Bakenbergseweg 72
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Onlangs 19x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Velthuis kliniek Velp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Velp
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 11x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Ivy clinics Westervoort - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Ivy clinics Westervoort
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Onlangs 50x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Arnhem

Cosmetische behandelingen zijn populair tegenwoordig. Jaarlijks worden er in Nederland ca. 600.000 behandelingen met botox, fillers of skinboosters uitgevoerd. Ook in Arnhem, Velp, Duiven, Westervoort, Zevenaar en Oosterbeek zijn cosmetische klinieken gevestigd. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten van een behandeling én hoe je een goede kliniek selecteert. Wil je alles weten over injectables behandelingen in Arnhem? Lees onderstaand artikel over Botox Arnhem!

botox-arnhem

Filler behandeling Arnhem

Filler behandelingen zijn anders dan Botox behandelingen. Bij Botox behandelingen worden rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels zoals voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden er effectief mee uitgeschakeld voor gemiddeld 12-16 weken. Met een filler behandeling kunnen rimpels worden opgevuld en kan de contour worden verbeterd. Bijvoorbeeld als de huid verslapt op de wangen, de kaaklijn of de jukbeenderen. In Arnhem kun je bij diverse ervaren cosmetisch artsen terecht voor fillers. Het is raadzaam om de kwaliteit van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief. Klik hier voor meer informatie over fillers in Arnhem!

Botox kliniek Arnhem

De volgende gerenommeerde klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Arnhem:
DermaClinic Arnhem
Ivy Clinics Westervoort
Huidinstituut Stralend
City Clinics Arnhem
Madam Care Westervoort

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem ervaringen

Lees de reviews van consumenten bij Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie of een adres in en bekijk wat andere mensen vinden van de kliniek. Lees de reviews van injectables Arnhem en kies de kliniek die bij jou past. 

Injectables Arnhem

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met fillers en botox. Een cosmetische behandeling is in Arnhem wel voor handen. Er zijn meer dan 20 cosmetische klinieken of cosmetisch artsen praktijkhoudend binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem centrum. Hoe selecteer je een goede arts of kliniek? Op Injectablesbooking.nl kun je de artsen en klinieken vergelijken op het merk injectable, op de ervaring als cosmetisch arts en op de tarieven. Omdat de markt sterk groeit en erg in beweging is, loont het de moeite om dit ieder half jaar een keer te doen. De prijs van één zone botulinetoxine varieert in Arnhem en haar omgeving al tussen de € 80 en € 200, per behandeling!

Filler kliniek Arnhem

Fillers worden inmiddels meer dan 20 jaar gebruikt in Nederland. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Alle A-merk fillers worden na verloop van tijd opgelost door het lichaam, de meeste tussen de 6-18 maanden. Daardoor hebben fillers een hoog veiligheidsprofiel. Voor de complete lijst met A-merk fillers, klik hier.

In Arnhem kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hangende mondhoeken, neus behandeling, rokerslijntjes, wallen onder de ogen (ook wel donkere kringen genoemd), lipfillers en het opvullen van rimpels zijn de meest voorkomende filler behandelingen. Check hier de informatieve pagina lipfillers Arnhem. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Je bent dus niet als enige op zoek naar informatie!

botox kliniek-arnhem

Fronsrimpel verwijderen Botox Arnhem

Met een botulinetoxinebehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De rimpelbehandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

Botox, fillers of Profhilo in Arnhem?

Huidveroudering is bij iedereen uniek. Vaak is het wel erfelijk bepaald en ga je steeds meer op je vader of moeder lijken (soms tegen wil en dank ?), maar uiteindelijk verouderd jouw huid ook op zijn eigen manier. Een goede cosmetisch arts ziet jouw gezicht als een schilderij. Hij/zij kijkt naar de huidige veroudering en verbeterpunten, maar ziet ook hoe je je huid preventief kan behandelen en weet hoe je huid de komende jaren gaat verouderen. En op dat plaatje wordt een behandelplan gemaakt. Een goede cosmetisch arts kijkt dus naar de quick wins, maar ook naar de toekomst. Kijkt naar rimpels, volumeverlies én naar de huidkwaliteit. Waar de één het meest geholpen is met botulinetoxine, zijn anderen dat juist met Profhilo of met fillers. Het is aan te raden om dit bespreekbaar te maken met jouw cosmetisch arts. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Arnhem

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Arnhem. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Arnhem

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Arnhem die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Arnhem

Wat zijn de kosten van Botox in Arnhem?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Arnhem?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?