Botox Arnhem

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Arnhem. Lees informatie en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Arnhem in de afgelopen periode
1.591
Gemiddelde prijs per zone Botox in Arnhem
€ 136,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Arnhem
116
Vergelijk klinieken in de buurt van Arnhem

De gemiddelde prijs in de omgeving van Arnhem voor een Botox behandeling is € 136,86 per zone. Dit is 3% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 141,44).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Arnhem

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Arnhem

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Arnhem worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
ivy-clinics
Wordt nu
bekeken
4.9
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Bekijk agenda
Onlangs 41x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Arnhem

In een straal van 15 km rond Arnhem zijn 77 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Arnhem

Welke 5 klinieken in de omgeving van Arnhem zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Arnhem

Een behandeling met Botox in Arnhem is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Arnhem. Binnen 15 km rond Arnhem zijn 39klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Arnhem, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Arnhem.

Populaire botox behandelingen in Arnhem

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Arnhem zijn:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lippen
 5. Kaakspier
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Nefertitilift
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Arnhem

In Arnhem kost een zone Botox gemiddeld  € 136,86. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Arnhem

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Arnhem te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Arnhem.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Arnhem? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Arnhem

Cosmetische behandelingen zijn populair tegenwoordig. Jaarlijks worden er in Nederland ca. 600.000 behandelingen met botox, fillers of skinboosters uitgevoerd. Ook in Arnhem, Velp, Duiven, Westervoort, Zevenaar en Oosterbeek zijn cosmetische klinieken gevestigd. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten van een behandeling én hoe je een goede kliniek selecteert. Wil je alles weten over injectables behandelingen in Arnhem? Lees onderstaand artikel over Botox Arnhem!

botox-arnhem

Wat is de prijs van een botox behandeling in Arnhem?

De gemiddelde prijs van een Botox behandeling in Arnhem is ca. € 136. De prijs varieert bij de diverse klinieken echter tussen de € 90 en € 200. Het loont de moeite om de klinieken op prijs en kwaliteit te vergelijken. Vergelijk de tarieven per kliniek door op bovenstaan knop te drukken.

Botox prijzen in Arnhem  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 136
 2 zones€ 240
 3 zones€ 341
Fronsrimpels € 136
Kraaienpootjes € 136
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 136
Wenkbrauwlift € 86
Baby Botox0,5 zone€ 86
Botox zweetoksels € 410

Filler behandeling Arnhem

Filler behandelingen zijn anders dan Botox behandelingen. Bij Botox behandelingen worden rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels zoals voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden er effectief mee uitgeschakeld voor gemiddeld 12-16 weken. Met een filler behandeling kunnen rimpels worden opgevuld en kan de contour worden verbeterd. Bijvoorbeeld als de huid verslapt op de wangen, de kaaklijn of de jukbeenderen. In Arnhem kun je bij diverse ervaren cosmetisch artsen terecht voor fillers. Het is raadzaam om de kwaliteit van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief.

Botox kliniek Arnhem

De volgende gerenommeerde klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Arnhem:
DermaClinic Arnhem
Ivy Clinics Westervoort
Huidinstituut Stralend
City Clinics Arnhem
Madam Care Westervoort

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem ervaringen

Lees de reviews van consumenten bij Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie of een adres in en bekijk wat andere mensen vinden van de kliniek. Lees de reviews van injectables Arnhem en kies de kliniek die bij jou past. 

Injectables Arnhem

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met fillers en botox. Een cosmetische behandeling is in Arnhem wel voor handen. Er zijn meer dan 20 cosmetische klinieken of cosmetisch artsen praktijkhoudend binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem centrum. Hoe selecteer je een goede arts of kliniek? Op Injectablesbooking.nl kun je de artsen en klinieken vergelijken op het merk injectable, op de ervaring als cosmetisch arts en op de tarieven. Omdat de markt sterk groeit en erg in beweging is, loont het de moeite om dit ieder half jaar een keer te doen. De prijs van één zone botulinetoxine varieert in Arnhem en haar omgeving al tussen de € 80 en € 200, per behandeling!

Filler kliniek Arnhem

Fillers worden inmiddels meer dan 20 jaar gebruikt in Nederland. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Alle A-merk fillers worden na verloop van tijd opgelost door het lichaam, de meeste tussen de 6-18 maanden. Daardoor hebben fillers een hoog veiligheidsprofiel. Voor de complete lijst met A-merk fillers, klik hier.

In Arnhem kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hangende mondhoeken, neus behandeling, rokerslijntjes, wallen onder de ogen (ook wel donkere kringen genoemd), lipfillers en het opvullen van rimpels zijn de meest voorkomende filler behandelingen. Check hier de informatieve pagina lipfillers Arnhem. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Je bent dus niet als enige op zoek naar informatie!

botox kliniek-arnhem

Fronsrimpel verwijderen Botox Arnhem

Met een botulinetoxinebehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De rimpelbehandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

Botox, fillers of Profhilo in Arnhem?

Huidveroudering is bij iedereen uniek. Vaak is het wel erfelijk bepaald en ga je steeds meer op je vader of moeder lijken (soms tegen wil en dank ?), maar uiteindelijk verouderd jouw huid ook op zijn eigen manier. Een goede cosmetisch arts ziet jouw gezicht als een schilderij. Hij/zij kijkt naar de huidige veroudering en verbeterpunten, maar ziet ook hoe je je huid preventief kan behandelen en weet hoe je huid de komende jaren gaat verouderen. En op dat plaatje wordt een behandelplan gemaakt. Een goede cosmetisch arts kijkt dus naar de quick wins, maar ook naar de toekomst. Kijkt naar rimpels, volumeverlies én naar de huidkwaliteit. Waar de één het meest geholpen is met botulinetoxine, zijn anderen dat juist met Profhilo of met fillers. Het is aan te raden om dit bespreekbaar te maken met jouw cosmetisch arts. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Arnhem

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Arnhem. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Arnhem

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Arnhem die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox voor en na Arnhem

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Arnhem.

Botox reviews Arnhem

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Arnhem. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 116 praktijken in de omgeving van Arnhem.

Lees ervaringen:

13 oktober daar geweest voor Russian lips en Botox. Ge-wel-dig! Zo goed geholpen en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Dr. Kim luistert heel goed naar je wensen, is heel professioneel en is heel lief. Ik raad deze kliniek zeker aan! De prijzen zijn ook goed!
29 oktober 2021 10:10
Ik heb een botox behandeling laten doen bij dokter Botorabi voor mijn frons en voorhoofd. Ze neemt rustig de tijd om door te nemen wat nodig is en hoe de behandeling zijn werk zal doen en adviseert erg goed. Ook voor vragen na de behandeling is de kliniek goed en snel bereikbaar. Ik kom hoer zeker vaker!
Peter Miedema
BM Clinics Arnhem
31 maart 2022 15:03
Ik heb een botox behandeling laten doen bij dokter Botorabi voor mijn frons en voorhoofd. Ze neemt rustig de tijd om door te nemen wat nodig is en hoe de behandeling zijn werk zal doen en adviseert erg goed. Ook voor vragen na de behandeling is de kliniek goed en snel bereikbaar. Ik kom hoer zeker vaker!
P Van Keimpema
BM Clinics Arnhem
31 maart 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Arnhem

Boek je injectables behandeling in

Huidinstituut Stralend Arnhem
5
Huidinstituut Stralend Arnhem
Arnhem, Rijnkade 34A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Clinic for Beauty
4.8
Clinic for Beauty
Arnhem, Jansbuitensingel 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 109,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
Faceland Arnhem
4.8
Faceland Arnhem
Arnhem, Zijpendaalseweg 2
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 29x geboekt
Wordt nu
bekeken
BM Clinics Arnhem
5
BM Clinics Arnhem
Arnhem, Pels Rijckenstraat 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 219,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt

Veelgestelde vragen in Arnhem

Wat zijn de kosten van Botox in Arnhem?

De prijs van een zone Botox in Arnhem is gemiddeld € 136,86. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Arnhem.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Arnhem?

In de omgeving van Arnhem zijn 39 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Arnhem en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.

Wat zijn de nadelen van Botox?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties