Botox Arnhem

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Arnhem. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Arnhem in de afgelopen periode
731
Gemiddelde prijs per zone Botox in Arnhem
€ 141,73
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Arnhem
96
Boek een kliniek in Arnhem

De gemiddelde prijs in Arnhem voor een Botox behandeling per zone ligt 10% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 157,03).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Arnhem

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Arnhem

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Arnhem worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
DermaClinic Arnhem
Dermaclinic botox

DermaClinic Arnhem

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2, Arnhem
4.1
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Kliniek
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Westervoort

Kerkstraat 1, Westervoort
5
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2008

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Arnhem

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Arnhem is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Arnhem

In de omgeving van Arnhem zijn 96 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Arnhem. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Arnhem wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Arnhem. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Arnhem

Cosmetische behandelingen zijn populair tegenwoordig. Jaarlijks worden er in Nederland ca. 600.000 behandelingen met botox, fillers of skinboosters uitgevoerd. Ook in Arnhem, Velp, Duiven, Westervoort, Zevenaar en Oosterbeek zijn cosmetische klinieken gevestigd. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten van een behandeling én hoe je een goede kliniek selecteert. Wil je alles weten over injectables behandelingen in Arnhem? Lees onderstaand artikel over Botox Arnhem!

Botox Arnhem

Wat is de prijs van een botox behandeling in Arnhem?

De gemiddelde prijs van een Botox behandeling in Arnhem is € 128,60. De prijs varieert bij de diverse klinieken echter tussen de € 90 en € 200. Het loont de moeite om de klinieken op prijs en kwaliteit te vergelijken.

Filler behandeling Arnhem

Filler behandelingen zijn anders dan Botox behandelingen. Bij Botox behandelingen worden rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels zoals voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden er effectief mee uitgeschakeld voor gemiddeld 12-16 weken. Met een filler behandeling kunnen rimpels worden opgevuld en kan de contour worden verbeterd. Bijvoorbeeld als de huid verslapt op de wangen, de kaaklijn of de jukbeenderen. In Arnhem kun je bij diverse ervaren cosmetisch artsen terecht voor fillers. Het is raadzaam om de kwaliteit van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief.

Botox kliniek Arnhem

De volgende gerenommeerde klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Arnhem:
DermaClinic Arnhem
Ivy Clinics Westervoort
Huidinstituut Stralend
City Clinics Arnhem
Madam Care Westervoort

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem ervaringen

Lees de reviews van consumenten bij Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie of een adres in en bekijk wat andere mensen vinden van de kliniek. Lees de reviews van injectables Arnhem en kies de kliniek die bij jou past. 

Injectables Arnhem

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met fillers en botox. Een cosmetische behandeling is in Arnhem wel voor handen. Er zijn meer dan 20 cosmetische klinieken of cosmetisch artsen praktijkhoudend binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem centrum. Hoe selecteer je een goede arts of kliniek? Op Injectablesbooking.nl kun je de artsen en klinieken vergelijken op het merk injectable, op de ervaring als cosmetisch arts en op de tarieven. Omdat de markt sterk groeit en erg in beweging is, loont het de moeite om dit ieder half jaar een keer te doen. De prijs van één zone botulinetoxine varieert in Arnhem en haar omgeving al tussen de € 80 en € 200, per behandeling!

Filler kliniek Arnhem

Fillers worden inmiddels meer dan 20 jaar gebruikt in Nederland. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Alle A-merk fillers worden na verloop van tijd opgelost door het lichaam, de meeste tussen de 6-18 maanden. Daardoor hebben fillers een hoog veiligheidsprofiel. Voor de complete lijst met A-merk fillers, klik hier.

In Arnhem kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hangende mondhoeken, neus behandeling, rokerslijntjes, wallen onder de ogen (ook wel donkere kringen genoemd), lipfillers en het opvullen van rimpels zijn de meest voorkomende filler behandelingen. Check hier de informatieve pagina lipfillers Arnhem. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Je bent dus niet als enige op zoek naar informatie!

Botox Arnhem

Fronsrimpel verwijderen Botox Arnhem

Met een botulinetoxinebehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De rimpelbehandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

Botox, fillers of Profhilo in Arnhem?

Huidveroudering is bij iedereen uniek. Vaak is het wel erfelijk bepaald en ga je steeds meer op je vader of moeder lijken (soms tegen wil en dank ?), maar uiteindelijk verouderd jouw huid ook op zijn eigen manier. Een goede cosmetisch arts ziet jouw gezicht als een schilderij. Hij/zij kijkt naar de huidige veroudering en verbeterpunten, maar ziet ook hoe je je huid preventief kan behandelen en weet hoe je huid de komende jaren gaat verouderen. En op dat plaatje wordt een behandelplan gemaakt. Een goede cosmetisch arts kijkt dus naar de quick wins, maar ook naar de toekomst. Kijkt naar rimpels, volumeverlies én naar de huidkwaliteit. Waar de één het meest geholpen is met botulinetoxine, zijn anderen dat juist met Profhilo of met fillers. Het is aan te raden om dit bespreekbaar te maken met jouw cosmetisch arts. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Arnhem

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Arnhem:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Arnhem berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Arnhem

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Arnhem die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Huidinstituut Stralend Botox
profhilo-logo

Huidinstituut Stralend Arnhem

5
Rijnkade 34A, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Huidinstituut Stralend Arnhem (<1 km) ABC Clinic Breda (89 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem

4.8
Jansbuitensingel 5, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Arnhem

Wat kost een behandeling met Botox in Arnhem?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Arnhem € 141,73. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Arnhem?

In Arnhem zijn 96 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Arnhem?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Arnhem vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Arnhem en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.