Botox Eerbeek

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Eerbeek. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Eerbeek (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Eerbeek in de afgelopen periode
142
Gemiddelde prijs per zone Botox in Eerbeek
€ 137,42
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eerbeek
32
Vind een kliniek in de buurt van Eerbeek

De gemiddelde prijs in de omgeving van Eerbeek voor een Botox behandeling is € 137,42 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Kraaienpootjes verwijderen in Eerbeek

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Eerbeeklaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Eerbeek

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Eerbeek

In de buurt van Eerbeek zijn 19 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Eerbeek

Bij welke 2 cosmetische klinieken in de buurt van Eerbeek is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Eerbeek

In de omgeving van Eerbeek zijn 32 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Eerbeek is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Eerbeek zijn 13klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Eerbeek. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Eerbeek wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Eerbeek. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Eerbeek

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Eerbeek zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 7 cosmetische klinieken in de buurt van Eerbeek

Bekijk 7 injectables klinieken in de omgeving van Eerbeek. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Eerbeek goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Eerbeek

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Eerbeek. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 32 praktijken in de omgeving van Eerbeek.

Lees ervaringen:

Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 14:02
Ik kom al een tijdje bij City Clinics voor botox behandeling. Elk bezoek is netjes en warm onthaal, ze helpen goed en ben van mijn migraine af en booskijkertjes een dik tevreden klant
Natas N Jochems
City Clinics Apeldoorn
22 juni 2022 07:07
Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
22 juni 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Eerbeek

Boek je injectables behandeling in Eerbeek

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
2.6
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Klijnveldermankliniek
5
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Schmidt Clinics
3
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Beauty Centrum Apeldoorn
4.6
Beauty Centrum Apeldoorn
Apeldoorn, Arnhemseweg 137
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Eerbeek

Wat kost een behandeling met Botox in Eerbeek?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Eerbeek € 137,42. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Eerbeek?

Binnen 15 kilometer van Eerbeek zijn 13 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Eerbeek op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Eerbeek?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Eerbeek vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Eerbeek en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!