Botox Delft

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Delft. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Delft in de afgelopen periode
933
Gemiddelde prijs per zone Botox in Delft
€ 154,35
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Delft
195
Boek een kliniek in Delft

De gemiddelde prijs in Delft voor een Botox behandeling per zone ligt 1% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Delft

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Delft

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Delft worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
IET Den Haag
Sebastiaan Kranenburg botox

IET Den Haag

Bezuidenhoutseweg 161, Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2020

Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.

Kliniek
Kliniek Dokter Robert
Schermafbeelding 2022-02-08 om 17.19.58

Kliniek Dokter Robert

Haringvliet 92A, Rotterdam
4.5
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2018

Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!

Kliniek
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6

Huid & Laser kliniek Delft

Estland , Delft
4.6
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2017

Voor ons team sta jij altijd centraal

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Delft

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Delft is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Delft

In de omgeving van Delft zijn 195 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Delft. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Delft wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Delft. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Delft

Botox behandeling Delft

Een Botox behandeling is hot in de omgeving van Delft. Delft hoort bij de steden in Nederland waar de meeste botulinetoxine behandelingen plaatsvinden. In een straal van 10 km rond Delft zijn meer dan 300 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables behandelingen. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure/Dysport, Alluzience en Bocouture. Jaarlijks worden er naar schatting meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen in Nederland uitgevoerd.

Botox Delft

Botox kliniek Delft

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Injectables behandelingen zijn meestal cosmetisch, maar soms ook medisch van aard. Zo werkt een botulinetoxine behandeling ook bijvoorbeeld tegen migraine, overmatig zweten en tanden knarsen. Maar een botulinetoxine behandeling is ook waardevol voor een ontspannen voorhoofd. Wanneer je je fronsrimpels of je voorhoofdsrimpels voortdurend activeert, dan geeft dat een erg onrustig gevoel. Ook fillers kunnen een functioneel doel hebben. Zo kunnen lippen symmetrisch gemaakt worden met fillers, kunnen wallen onder de ogen opgevuld worden en kunnen littekens of ingevallen wangen opgevuld worden. 

Maar het merendeel van de injectables behandelingen hebben natuurlijk een cosmetische doelstelling. Ondertussen is een injectables behandeling in Nederland zeer normaal. Per jaar worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. 

Botox Delft

Botulinetoxine wordt al sinds de jaren '80 gebruikt in de medische wereld. Destijds werd botulinetoxine met name toegepast tegen spasmes en scheelzien. Tegenwoordig is de cosmetische toepassing veruit het populairst. Een rimpelbehandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox prijzen Delft

De prijzen voor een cosmetische behandeling in Delft liggen vrij ver uit elkaar. Vergelijk alle tarieven op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Delft

Fillers hebben andere kenmerken dan Botox. Fillers zijn ‘vullers’. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. Door middel van een behandeling met fillers kunnen rimpels worden opgevuld, donkere kringen onder ogen worden opgevuld, of de contour worden verbeterd. Denk hierbij aan lippen opvullen, jeugdige jukbeenderen en een strakke kaaklijn. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts voor een filler behandeling. Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Delft op Injectablesbooking.nl.

Botox Delft

Botox ervaringen Delft

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Delft die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Delft

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Delft:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Delft berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Delft

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Delft die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Delft

Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Delft

Achterom 125, Delft (<1 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Richmond Skin Clinic Delft
profhilo-logo

Richmond Skin Clinic Delft

5
Oude Kerkstraat 5, Delft (<1 km)
Kliniek opgericht
2008
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 375

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Delft

Wat kost een behandeling met Botox in Delft?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Delft € 154,35. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Delft?

In Delft zijn 195 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Delft op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Delft?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Delft vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Delft en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.