Botox Huizen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een goede kliniek voor een botox behandeling? Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Huizen. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Huizen in de afgelopen periode
1.785
Gemiddelde prijs per zone Botox in Huizen
€ 142,95
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Huizen
132
Vergelijk prijzen in de buurt van Huizen

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Huizen is gemiddeld € 142,95 per zone. Dit is 1%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,44) Botox prijs.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Huizen

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Uitgelichte botox klinieken in Huizen

De volgende klinieken in de buurt van Huizen worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Dokter André Beautyworld
Dokterandre-logo
Wordt nu
bekeken
4.6
Dokter André Beautyworld
Almere-Stad, Veluwezoom 5
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Ik behandel zoals ikzelf behandel wil worden en Less is More
Bekijk agenda
Onlangs 17x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Botox specialist Huizen

In de omgeving van Huizen werken 81 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Huizen

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Huizen is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Huizen

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Huizen worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Huizen zijn 51 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Huizen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Huizen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Huizen

In Huizen kost één zone Botox ongeveer  € 142,95. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Huizen. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Huizen.

Botox aanbiedingen in Huizen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Huizen te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Huizen hier.

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Huizen?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Huizen

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Huizen. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Huizen waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Huizen Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Huizen, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Voor en na Botox in Huizen

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Huizen.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amstelveen
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox reviews Huizen

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Huizen.

Bekijk reviews

Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw! Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!! Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepe... Toon meer »
Na diverse operaties ivm Bells Parese vroeg ik mij af of Botox en/of fillers nog iets van toevoeging zou kunnen zijn. En dat kan het!! Wauw!
Zeer subtiel, meedenkend en begripvol gaat Chantalle van Kliniek De Medici te werk. Met hele kleine stapjes zijn we tot een resultaat gekomen. Ik ben super blij!!
Bij Kliniek De Medici voel je je comfortabel, begrepen en welkom. Dank je wel Chantalle! Toon minder »
Sandra Smit
Kliniek De Medici
19 mei 2023 12:12
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit z... Toon meer »
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit zie. Daarbij is de rust van het niet constant een aangespannen voorhoofd hebben een weldaad voor me. Ik ben fan! Toon minder »
Gabriela Jenejova
Patrice Visser Kliniek
24 oktober 2018 11:11
De botox en injectables zijn perfect behandeld en het resultaat is heel mooi geworden. Heel professioneel en ben zeer tevreden.
Clasien Visser
Patrice Visser Kliniek
10 februari 2019 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Huizen

Boek je injectables behandeling in Huizen

IET 't Gooi
IET 't Gooi
Huizen, Lindenlaan 42
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Kliniek De Medici
5
Kliniek De Medici
Blaricum, Matthijssenhoutweg 45A
3 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Franziska Lichtenegger Blaricum
Franziska Lichtenegger Blaricum
Blaricum, Binnendelta 2T
3 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
 
Patrice Visser Kliniek
5
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
4 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Huizen

Wat kost een behandeling met Botox in Huizen?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Huizen € 142,95. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Huizen?

Binnen 15 kilometer van Huizen zijn 51 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Huizen op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox