Botox Oudewater

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oudewater. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Oudewater

Boekingen binnen 15 km van Oudewater:

Aantal afspraken in Oudewater in de afgelopen periode
374
Gemiddelde prijs per zone Botox in Oudewater
€ 144,11
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oudewater
58
Bekijk klinieken in de buurt van Oudewater

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Oudewater

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Oudewater staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Oudewater

In een straal van 15 km rond Oudewater zijn 39 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Oudewater

Welke 5 klinieken in de omgeving van Oudewater zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Oudewater

Een behandeling met Botox in Oudewater is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Oudewater. Binnen 15 km rond Oudewater zijn 19klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Oudewater. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Oudewater?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Oudewater? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Oudewater

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Oudewater. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Oudewater

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Oudewater die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

  1. Blauwe plekjes na een prikje
  2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
  3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
  4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
  5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Oudewater

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Oudewater. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Oudewater. Bekijk ervaringen bij 58 esthetische praktijken in de buurt van Oudewater.

Vergelijk meningen:

Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen... Toon meer »
Ik ben al een tijd bij Maarten Façee Scheaffer onder behandeling en ben echt super tevreden. Het is een eerlijke, kundige en betrouwbare arts. Ik voel me volledig bij hem op mijn gemak en hij legt vooraf heel goed uit wat je kan verwachten. Het resultaat van de Botox is fantastisch, ik heb weer een glad voorhoofd!! Ik zou Maarten Façee Scheaffer aan iedereen willen aanbevelen! Toon minder »
9 maart 2020 19:07
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
Kelly van Luijk
YourFACE Clinics - Woerden
9 maart 2020 16:04
Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
24 december 2021 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Oudewater

Boek je injectables behandeling in Oudewater

Laurium Klinieken Linschoten
4.5
Laurium Klinieken Linschoten
Linschoten, Laan van Overvliet 7
5 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
6 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Dokter van Amsterdam
5
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
9 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Kliniek Groene Hart
5
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Oudewater

Wat zijn de kosten van Botox in Oudewater?

De prijs van een zone Botox in Oudewater is gemiddeld € 144,11. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Oudewater.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Oudewater?

In de omgeving van Oudewater zijn 19 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oudewater en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Oudewater op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Oudewater?

Kies de beste Botox arts in Oudewater op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oudewater te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.