Botox Papendrecht

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Papendrecht. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Papendrecht

Boekingen binnen 15 km van Papendrecht:

Aantal afspraken in Papendrecht in de afgelopen periode
445
Gemiddelde prijs per zone Botox in Papendrecht
€ 140,01
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Papendrecht
74
Bekijk klinieken in de buurt van Papendrecht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Papendrecht

In een straal van 15 km rond Papendrecht zijn 46 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Papendrecht

Welke 5 klinieken in de omgeving van Papendrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Papendrecht

Een behandeling met Botox in Papendrecht is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Papendrecht. Binnen 15 km rond Papendrecht zijn 28klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Papendrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Papendrecht?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Papendrecht? Lees verder in onze kennisbank:

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Papendrecht

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Papendrecht. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Papendrecht

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Papendrecht die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Papendrecht

Kliniek
MH kliniek botox en fillers

MH Kliniek Papendrecht

4.3
Nanengat 8, Papendrecht (1 km)
Kliniek opgericht
2003
Prijs botox per zone
v.a. € 190
Prijs filler per ml
v.a. € 455
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
LOGO_Zwart-Zwart
profhilo-logo

Finezza Esthetiek | Papendrecht

Visschersbuurt 1, Papendrecht (1 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Inge Apon

Drs. Inge Apon

Finezza Esthetiek | Papendrecht (1 km) Finezza Esthetiek Delft (28 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Papendrecht

Wat zijn de kosten van Botox in Papendrecht?

De prijs van een zone Botox in Papendrecht is gemiddeld € 140,01. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Papendrecht.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Papendrecht?

In de omgeving van Papendrecht zijn 28 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Papendrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Papendrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Papendrecht?

Kies de beste Botox arts in Papendrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Papendrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.