Botox Ter Aar

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Ter Aar. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Ter Aar.

Aantal afspraken in Ter Aar in de afgelopen periode
1.029
Laagste prijs per zone Botox in Ter Aar
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Ter Aar
€ 132,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ter Aar
57
Vergelijk prijzen in de buurt van Ter Aar

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Ter Aar is gemiddeld € 132,81 per zone. Dit is 7% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,82) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Ter Aar

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 35x geboekt
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Kliniek Alphen
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
7 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn, Dotterbloem 7
7 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Salon Vie
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profiel bekijken
Kazem Aesthetica
Kazem Aesthetica
Schiphol-Rijk, Boeingavenue 203
13 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Elite Clinics
Elite Clinics
Nieuw-Vennep, Kopsstraat 1
13 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Botox reviews Ter Aar

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Ter Aar.

Bekijk reviews

Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik v... Toon meer »
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik vond het tijd om er iets aan te doen. Ik ben nogal voorzichtig qua ingrepen want ik hoor ook wel eens vervelende verhalen om me heen én zie soms mensen lopen die naar mijn smaak nét even te veel of te zichtbaar iets hebben laten doen.
Mijn eerste bezoek aan Dr Brandt was toen hij nog een andere kliniek in Aalsmeer had. Daar 3 keer geweest en zeer tevreden met het resultaat van Botox voor mijn frons. Ik ben laatst voor de eerste keer in zijn nieuwe kliniek geweest. Super mooi, netjes, schoon, centraal gelegen/goed bereikbaar (ook goede parkeergelegenheid). Ik ben weer als vanouds geholpen door Dr. Brandt en kom zeker weer terug. Toon minder »
Simone Meijer
30 januari 2022 19:07
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog. Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na e... Toon meer »
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog.

Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na een geruststellend en gratis consult was de keuze voor de eerste botoxbehandeling zò gemaakt.

Dokter Brandt nam uitgebreid de tijd en voorzag mij van de juiste informatie, ook ná de
behandeling. Het resultaat was binnen de kortste keren verbluffend. Mijn huid was mooi egaal en van een rimpel was bijna geen sprake meer.

Ondertussen heeft mijn eerste behandeling 3 maanden geleden plaatsgevonden en ben ik vandaag voor mijn tweede botoxbehandeling langs geweest. Ik ben nogmaals uiterst tevreden over het gehele proces en kan de kliniek van Dokter Brandt absoluut aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Gayle van Rhijn
15 april 2022 21:09
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen a... Toon meer »
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen aanbevolen in mijn kennissenkring. Toon minder »
Anne Leen
15 september 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Ter Aar

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Ter Aar?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Ter Aar

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Ter Aar. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 22 klinieken binnen 15 km van Ter Aar. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 70,00
Baby Botox0,5 zone€ 70,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Ter Aar

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Ter Aar.

Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Marebrug Cosmetische Kliniek (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter (na)
Kraaienpootjes voor en na foto's van Mijn Botoxdokter

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Ter Aar

In de omgeving van Ter Aar werken 35 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Ter Aar

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Ter Aar is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Ter Aar

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Ter Aar worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Ter Aar zijn 22 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Ter Aar

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Ter Aar zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Ter Aar

In Ter Aar is de laagste prijs voor één zone Botox: € 99,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Ter Aar kost gemiddeld € 132,81.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Ter Aar. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Ter Aar.

Botox deals in Ter Aar

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Ter Aar is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Ter Aar te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Uitgelichte botox klinieken in Ter Aar

De volgende klinieken in de buurt van Ter Aar worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Onlangs 35x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Ter Aar

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Ter Aar. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Ter Aar waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Ter Aar Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Ter Aar, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Ter Aar

Wat kost een behandeling met Botox in Ter Aar?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Ter Aar is op dit moment € 99,00.De gemiddelde prijs in Ter Aar is momenteel € 132,81. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Ter Aar?

Binnen 15 kilometer van Ter Aar zijn 22 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Ter Aar op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox