Botox Uitgeest

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Uitgeest. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Uitgeest.

Aantal afspraken in Uitgeest in de afgelopen periode
1.792
Laagste prijs per zone Botox in Uitgeest
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Uitgeest
€ 136,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Uitgeest
72
Vergelijk prijzen in de buurt van Uitgeest

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Uitgeest is gemiddeld € 136,06 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Uitgeest

SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Drs. Cathelijne de Lint
Drs. Cathelijne de Lint
Heiloo, Kerkelaan 8
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Ciao Bella Skin Clinic
Ciao Bella Skin Clinic
Heiloo, Kerkelaan 8
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Body Unlimited Zaandam
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
11 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Glam Injectables
Glam Injectables
Alkmaar, Vondelstraat 47
11 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 220,00
Profiel bekijken
Sobeauty Alkmaar
Sobeauty Alkmaar
Alkmaar, Louise de Colignystraat 20b
11 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 175,00
Profiel bekijken
The A clinic
The A clinic
Egmond aan den Hoef, Lamoraalweg 55A
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Uitgeest

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Uitgeest.

Bekijk reviews

Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van... Toon meer »
Ik ben nagenoeg van mijn hoofdpijn af doordat Saskia botox in mijn frons tussen mijn wenkbrauwen heeft gedaan. Ik had gewild dat ik dit jaren eerder had geweten dan had ik het jaren eerder gedaan. Wat ben ik blij met het effect! En net zo belangrijk: Saskia is een heel kundige en ontzettend aardige vrouw. Haar praktijk is prachtig. Als je veel last hebt van hoofdpijn zou ik je zeker aanraden om met Saskia een afspraak te maken! Toon minder »
Christel Rijkhoff
SKINiQ
30 augustus 2021 07:07
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer... Toon meer »
Ik ben naar Saskia gegaan omdat ik ontzettende last heb van migraine en spanningshoofdpijn. Zij heeft bij mij botox in de frons en in het voorhoofd gespoten. Ik kan nu minder fronzen en bijna niet meer mijn wenkbrauwen omhoog doen. Dit deed ik ongemerkt heel vaak waardoor ik veel hoofdpijn had. Sinds ik bij Saskia ben geweest heb ik helemaal geen last meer van hoofdpijn. Ik durf het bijna niet te geloven want ik liep er al zolang mee. Of mijn migraine aanvallen wegblijven durf ik nog niet te zeggen omdat ik ze nog niet gehad heb. Dat is wel al een goed teken. Saskia heeft heel wijs niet mijn hele voorhoofd gelijk lamgelegd maar gedeeltelijk zodat mijn brein kan wennen aan het niet fronzen. Het is de perfecte behandeling geweest. Saskia, Bedankt! Toon minder »
Esther Zentveld
SKINiQ
4 september 2020 18:06
Een Botox behandeling gehad en het resultaat is top en langdurig.
Ronald Beentjes
SKINiQ
23 augustus 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Uitgeest

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Uitgeest?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Uitgeest

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Uitgeest. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 30 klinieken binnen 15 km van Uitgeest. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 200,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Voor en na Botox in Uitgeest

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Uitgeest.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Uitgeest

In de omgeving van Uitgeest werken 42 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Uitgeest

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Uitgeest is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Uitgeest

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Uitgeest worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Uitgeest zijn 30 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Uitgeest

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Uitgeest zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Uitgeest

In Uitgeest kost één zone Botox ongeveer  € 136,06. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Uitgeest. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Uitgeest.

Botox aanbiedingen in Uitgeest

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging verboden is om kortingen te bieden op botulinetoxine, zijn er toch veel klinieken die botox aanbiedingen hebben. Het is belangrijk dat mensen niet worden gedwongen om overhaaste beslissingen te nemen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), met een goede reputatie en een Cosmetisch Arts KNMG. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Uitgeest te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Uitgeest hier.

Uitgelichte botox klinieken in Uitgeest

De volgende klinieken in de buurt van Uitgeest worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Waterland kliniek Alkmaar
logo-waterland-kliniek-zwart-wit-logo
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Alkmaar
Alkmaar, Bergerweg 62
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Bekijk agenda
Onlangs 43x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Uitgeest

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Uitgeest. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Uitgeest waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Uitgeest Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Uitgeest, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Uitgeest

Wat kost een behandeling met Botox in Uitgeest?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Uitgeest € 136,06. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Uitgeest?

Binnen 15 kilometer van Uitgeest zijn 30 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Uitgeest op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox