Botox Varsseveld

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Varsseveld. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Varsseveld:

Aantal afspraken in Varsseveld in de afgelopen periode
109
Gemiddelde prijs per zone Botox in Varsseveld
€ 151,80
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Varsseveld
16
Vind een kliniek in de buurt van Varsseveld

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Varsseveld is gemiddeld € 151,80 per zone. Dit is 8%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 139,97) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Varsseveld

In Varsseveldkun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile

Bekijk alle cosmetische klinieken in Varsseveld

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Varsseveld

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Varsseveld worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
ME Clinics by dr Marc Doetinchem
dr marc harderwijk

ME Clinics by dr Marc Doetinchem

IJsselkade 9A, Doetinchem
5
Kliniek opgericht
2016

Wil jij er ook frisser uitzien?

Botox specialist Varsseveld

In de omgeving van Varsseveld werken 9 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Varsseveld

Bij de volgende 2 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Varsseveld is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken in Varsseveld

In de omgeving van Varsseveld zijn 16 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Varsseveld is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Varsseveld zijn 7klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Varsseveld. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Varsseveld wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Varsseveld. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Varsseveld

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Varsseveld zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Vergelijk 3 cosmetische klinieken in de buurt van Varsseveld

Bekijk 3 injectables klinieken in de omgeving van Varsseveld. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Varsseveld waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Varsseveld Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Varsseveld, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Varsseveld

Kliniek
Edward Berends botox
Belotero logoprofhilo-logo

Be You skincare - Perfect Look

4.7
Nieuwmarkt 59a, Lichtenvoorde (9 km)
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 325

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Be You skincare - Perfect Look (9 km) Huidkliniek Annemiek - Perfect Look (53 km) Cyelle Wezep- Perfect Look (66 km) Faith Skin & Beauty Clinic - Perfect Look (98 km)
+ 8 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 290
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
10

Arioque Esthétique

4.9
Swammerdamlaan 15, Doetinchem (10 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Varsseveld

Wat kost een behandeling met Botox in Varsseveld?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Varsseveld € 151,80. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Varsseveld?

Binnen 15 kilometer van Varsseveld zijn 7 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Varsseveld op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Varsseveld?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Varsseveld vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Varsseveld en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.