Botox Dinxperlo

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Dinxperlo. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Dinxperlo in de afgelopen periode
12
Gemiddelde prijs per zone Botox in Dinxperlo
Onbekend
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dinxperlo
4
Boek een kliniek in Dinxperlo

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Dinxperlo

In de omgeving van Dinxperlo zijn 4 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Dinxperlo. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Dinxperlo wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Dinxperlo. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Boek je injectables behandeling in Dinxperlo

Kliniek
Be You skincare - Perfect Look

Be You skincare - Perfect Look

4.7
Nieuwmarkt 59a, Lichtenvoorde (15 km)
Kliniek opgericht
2009

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Be You skincare - Perfect Look (15 km) Huidkliniek Annemiek - Perfect Look (61 km) Cyelle Wezep- Perfect Look (75 km) CitySpa Amersfoort (82 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
10

Arioque Esthétique

4.9
Swammerdamlaan 15, Doetinchem (17 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Dinxperlo

Wat kost een behandeling met Botox in Dinxperlo?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Dinxperlo onbekend. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Dinxperlo?

In Dinxperlo zijn 4 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Dinxperlo op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Dinxperlo?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Dinxperlo vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Dinxperlo en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.