Botox Westervoort

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Westervoort die Botox behandelingen aanbieden. Lees echte consumenten reviews en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Westervoort in de afgelopen periode
3.005
Laagste prijs per zone Botox in Westervoort
€ 89,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Westervoort
€ 136,06
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Westervoort
144
Vergelijk prijzen in de buurt van Westervoort

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Westervoort is gemiddeld € 136,06 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Westervoort

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aphrodite Clinic Nijmegen
Aphrodite Clinic Nijmegen
Nijmegen, Plein 1944
14 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
KNMG Artsen I 20k+ Behandelingen I Juvederm Expertise
Stylage
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Frankrijkstraat 143
12 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 2x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 28x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Awat Clinics Westervoort
Awat Clinics Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
3 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Duiven
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
3 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Medical Skin Clinic
Medical Skin Clinic
Arnhem, Abe Lenstrahof 21
4 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Sifa Clinic Arnhem
Sifa Clinic Arnhem
Arnhem, Waalstraat 22
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Westervoort

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Westervoort.

Bekijk reviews

Kom er al jaren en nog steeds heel erg tevreden voor mij niemand anders die aan mijn gezicht mag zitten ☺️ Kom voor zowel botox en fillers.
Sanseree Weijman
Awat Clinics Westervoort
5 april 2023 17:05
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn... Toon meer »
Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Na veel online zoeken toch maar eens botox geprobeerd. Ik krijg vooraf fijne uitleg vanaf Cosmetic Clinics en ook bij de afspraak zelf wordt nog even rustig besproken waar je naar op zoek bent. Ik had zelf meerdere zones bedacht, maar in overleg met arts juist 'rustig' begonnen met 1 zone (fijn! voelt toch beter dan dat ze je juist naar meer proberen te praten).

Na de eerste behandeling veranderde de migraine al behoorlijk. Van ongeveer 2 aanvallen per maand die 1 of 2 dagen aanhielden ging ik naar 1 aanval per maand van 4 uur (al waren die 4 uur wel heel erg heftig). Nu sinds de tweede behandeling nog geen aanval meer gehad. Wel 'de aanloop' ernaar toe, maar het zet tot dusver niet door. Hopelijk blijft dit! Toon minder »
1 augustus 2023 07:07
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik... Toon meer »
Bij cosmetic clinics heb ik een Botox behandeling gedaan voor mijn frons. Voor mij was dit de eerste keer en ik ben super tevreden. Ze hebben me alles goed uitgelegd. Ook kwamen ze bij intake tot conclusie dat ik het beter even op een later tijdstip moest laten uitvoeren omdat het nog niet geschikt was i.v.m. nog teveel zonlicht op mijn gezicht. Dit vond ik ook echt super dat dat duidelijk werd aangegeven ze kijken of je ook echt in aanmerking komt. Ook vertelde ze me dat de prikjes wel gevoelig kunnen zijn. Maar de kundigheid was echt uitstekend omdat ik het nauwelijks gevoeld heb.
Al met al, ik kom hier zeker terug!
Liefs Esther Toon minder »
26 juni 2023 11:11
Bekijk meer Botox ervaringen in Westervoort

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Westervoort?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Westervoort

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Westervoort. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 47 klinieken binnen 15 km van Westervoort. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 89,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 270,00
Fronsrimpels1 zone€ 89,00
Kraaienpootjes1 zone€ 89,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 89,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Voor en na Botox in Westervoort

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Westervoort.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Westervoort

In de omgeving van Westervoort werken 97 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Westervoort

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Westervoort is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Westervoort

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Westervoort worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Westervoort zijn 47 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Westervoort

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Westervoort zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Westervoort

In Westervoort is de laagste prijs voor één zone Botox: € 89,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Westervoort kost gemiddeld € 136,06.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Westervoort. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Westervoort.

Botox deals in Westervoort

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Westervoort is momenteel € 89,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Westervoort te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Uitgelichte botox klinieken in Westervoort

De volgende klinieken in de buurt van Westervoort worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
Awat Clinics Westervoort - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Awat Clinics Westervoort
Wordt nu
bekeken
Awat Clinics Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Onlangs 31x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
The Body Clinic Duiven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Duiven
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 6x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Velthuis kliniek Velp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Velp
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 9x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Westervoort

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Westervoort. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Westervoort waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Westervoort Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Westervoort, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Westervoort

Wat kost een behandeling met Botox in Westervoort?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Westervoort?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?