Botox Wijk bij Duurstede

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Wijk bij Duurstede. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Wijk bij Duurstede in de afgelopen periode
68
Gemiddelde prijs per zone Botox in Wijk bij Duurstede
€ 134,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Wijk bij Duurstede
27
Boek een kliniek in Wijk bij Duurstede

De gemiddelde prijs in Wijk bij Duurstede voor een Botox behandeling per zone ligt 14% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Wijk bij Duurstede

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Wijk bij Duurstede

In de omgeving van Wijk bij Duurstede zijn 27 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Wijk bij Duurstede. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Wijk bij Duurstede wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Wijk bij Duurstede. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

De 3 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Wijk bij Duurstede

Bekijk de top-3 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Wijk bij Duurstede:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Wijk bij Duurstede berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Wijk bij Duurstede

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Wijk bij Duurstede die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Wijk bij Duurstede

Kliniek
Mondzorg Culemborg
profhilo-logo

Mondzorg Culemborg

4.7
De Raaf 13, Culemborg (8 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Eline Veen

Drs. Eline Veen

Mondzorg Culemborg (8 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Elusive Tiel

Elusive Tiel

Grote Ronduit 11, Tiel (11 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 129

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Wijk bij Duurstede

Wat kost een behandeling met Botox in Wijk bij Duurstede?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Wijk bij Duurstede € 134,25. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Wijk bij Duurstede?

In Wijk bij Duurstede zijn 27 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Wijk bij Duurstede op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Wijk bij Duurstede?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Wijk bij Duurstede vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Wijk bij Duurstede en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.