Botox Zevenaar

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Zevenaar. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Zevenaar.

Aantal afspraken in Zevenaar in de afgelopen periode
2.111
Laagste prijs per zone Botox in Zevenaar
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zevenaar
€ 132,72
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zevenaar
99
Vergelijk prijzen in de buurt van Zevenaar

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zevenaar is gemiddeld € 132,72 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Zevenaar

Huidkliniek COSMED
Huidkliniek COSMED
Zevenaar, Kerkstraat 46
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Duiven
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
5 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Awat Clinics Westervoort
Awat Clinics Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
8 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Ivy clinics Westervoort
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
8 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Stylage
Onlangs 29x geboekt
Forever and Young Clinics Millingen
Forever and Young Clinics Millingen
Millingen aan de Rijn, Nonnenkamp 18
8 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)
Bekijk agenda
 
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Perfect Skin & Beauty - Cosmetic Clinics
Huissen, Vierakkerstraat 40
9 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Clinic63 Velp
Clinic63 Velp
Velp, Hoofdstraat 22
10 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Velp
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
10 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt

Botox reviews Zevenaar

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Zevenaar.

Bekijk reviews

Alleen maar goede ervaringen met deze clinic en met dokter Hugo Ammerlaan. Kom hier voor Botox en heel soms fillers. Hugo is zorgvuldig, geeft eerlijk advies en laat ook weten als het niet verstandig is om iets te doen en waarom dit is. Aantal weken geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Hugo Ammerlaan met een erg mooi eind resultaat. Ook de... Toon meer »
Alleen maar goede ervaringen met deze clinic en met dokter Hugo Ammerlaan. Kom hier voor Botox en heel soms fillers. Hugo is zorgvuldig, geeft eerlijk advies en laat ook weten als het niet verstandig is om iets te doen en waarom dit is.
Aantal weken geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Hugo Ammerlaan met een erg mooi eind resultaat. Ook de ingreep zelf heel goed verlopen. Achteraf gezien, waar heb ik me druk over gemaakt. Totaal niet nodig. Bij het herstel is het belangrijk om je aan de adviezen te houden, maar dat is aan jezelf. Toon minder »
13 maart 2024 09:09
Erg tevreden over de botox behandeling.
Linda en Andres nemen de tijd om naar je te luisteren en geven goed advies.
29 maart 2022 08:08
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ong... Toon meer »
Ik heb altijd erg veel last van hoofdpijn en ben via een vriendin bij forever and young clinics terecht gekomen. Linda en Andreas nemen echt de tijd voor je en luisteren na jou klachten om vervolgens een goeie oplossing te vinden. Bij mij is dat een beetje botox in mijn voorhoofd dit geeft bijna direct verlichting van de hoofdpijn, en blijft ook nog eens ongeveer 3 maanden weg. Dus niet alleen voor cosmetische dingen kun je daar terecht maar ook voor dit soort dingen. Ik ben heel blij met deze oplossing😊 Toon minder »
30 augustus 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Zevenaar

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zevenaar? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Zevenaar

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Zevenaar. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 29 klinieken binnen 15 km van Zevenaar. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 270,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Zevenaar kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Zevenaar.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Zevenaar

In de omgeving van Zevenaar werken 70 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zevenaar

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Zevenaar is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Zevenaar

In de omgeving van Zevenaar zijn 99 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zevenaar is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zevenaar zijn 29klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zevenaar

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Zevenaar zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Zevenaar v.a € 90,00

In Zevenaar kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 132,72. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 90,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Zevenaar

De laagste prijs per zone Botox in Zevenaar is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Zevenaar te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Zevenaar.

Professionele cosmetische klinieken in Zevenaar

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zevenaar worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
The Body Clinic Duiven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Duiven
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Duiven
Duiven, Ploenstraat 30
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 6x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
ME Clinics Doetinchem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
ME Clinics Doetinchem
Wordt nu
bekeken
ME Clinics Doetinchem
Doetinchem, IJsselkade 9A
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Wil jij er ook frisser uitzien?
Bekijk agenda
Onlangs 12x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Velthuis kliniek Velp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Velp
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 9x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zevenaar

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zevenaar. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Zevenaar waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Zevenaar Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Zevenaar, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Zevenaar

Wat kost een behandeling met Botox in Zevenaar?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zevenaar?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?