Fillers Utrecht

08-09-2020

Ben je op zoek naar Botox of fillers Utrecht? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Utrecht met elkaar te vergelijken.

In Utrecht en haar aangrenzende gemeenten zijn meer dan 20 locaties waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Er is dus veel keuze in cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. In Nederland vinden naar schatting meer dan 200.000 fillerbehandelingen plaats in 2021. In Utrecht kun je nagenoeg in iedere wijk wel terecht voor een injectables kliniek. Buiten Wittevrouwen en het Wilhelminapark zijn traditioneel goed voorzien van cosmetisch artsen. Maar ook de wijken Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Overvecht en de Binnenstad zijn voorzien van klinieken waar je terecht kunt voor Fillers in Utrecht.

Fillers Utrecht

Injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Injectables klinieken in Utrecht zijn cosmetische klinieken waar cosmetisch artsen en huidtherapeuten schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In Utrecht maken studenten, zakenmensen, BN’ers, ambtenaren en MKB werknemers gebruik van injectables. Naar schatting worden in 2021 meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd. De cliënttevredenheid daarover is erg hoog over het algemeen.
Utrecht staat bekend om haar prachtige historische contouren, met de prachtige binnenstad, de Domtoren en de ‘Inktpot’, geven Utrechters kennelijk ook om uiterlijke verzorging. Er zijn tientallen injectables artsen en klinieken in Utrecht gevestigd, heb je ruim de keuze om de kliniek te kiezen die bij jou past.

Lipfillers Utrecht

Met fillers kun je groeven en rimpels opvullen. Maar met fillers kunnen bijvoorbeeld ook de contour van je gezicht verbeteren. In Utrecht zijn de volgende hyaluronzuur behandelingen het populairst: traangoot fillers, lipfillers en hyaluronzuur behandelingen van de wallen en jukbeenderen. Fillers worden ook vaak toegepast als behandeling tegen wallen onder de ogen. Fillers zijn eigenlijk ‘huid opvullers’. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Na een succesvolle behandeling is het effect 6 tot 18 maanden optimaal, afhankelijk van de ervaring van de arts, het merk hyaluronzuur filler en de behandellocatie.

Om die reden wordt aangeraden om voor een kliniek te kiezen waar ze een A-Merk hyaluronzuur filler gebruiken. De meeste klinieken in Utrecht gebruiken A-Merk hyaluronzuur zoals Stylage, Belotero, Restylane of Juvéderm. Met de behandellocatie bedoelen we de injectieplek. Lipfillers werken over het algemeen minder lang dan hyaluronzuur fillers bij de jukbeenderen. Dat komt doordat lippen sterk doorbloed zijn en veelvuldig bewegen. Daardoor verdwijnen de hyaluronzuur injecties daar vaak sneller dan elders.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kosten Utrecht

De kosten van fillers zijn in Utrecht erg divers. Sommige klinieken bieden een filler aan vanaf € 250 per milliliter, bij een andere kliniek in Utrecht kost een filler minimaal € 450. Waar wordt die prijs door bepaald? Er zijn enkele A-merk fillers in Nederland. Die fillers worden wetenschappelijk onderzocht en hebben een hoog veiligheidsprofiel. Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk filler. Ook de ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de locatie van de kliniek bepalen mede de filler prijs in Utrecht.  Het is raadzaam om op zoek te gaan naar een cosmetisch arts KNMG. Deze artsen hebben aantoonbaar veel ervaring met injectables.

Een aanbieding op lipfillers in Utrecht is er bijna nooit bij gerenommeerde klinieken. Filler aanbiedngen zijn verboden door de beroepsvereniging.

Hyaluronzuur fillers Utrecht afspraak maken

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist en Woerden in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of ingebracht met een niet gangbare injectietechniek zijn vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in de regio Utrecht. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables kliniek bij jou in de buurt!

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Arts
Gulsima Omar

Drs. Gulsima Omar

Derma Medical Clinics Utrecht Derma Medical Clinics Deventer Derma Medical Clinics Leeuwarden
Functie
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
61B48DFE-7F02-4F25-8D72-54DBD3D4CC6D

Derma Medical Clinics Utrecht

Derma Medical Clinics Utrecht
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Evita Beauty

Evita Beauty

Evita Beauty
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
Arts
Nagita Grover-Khatri

Drs. Nagita Grover-Khatri

Dikrama Clinics Bey Clinics Utrecht Bey Clinics Hilversum Bey Clinics Den Haag
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
4 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken