Fillers Utrecht

08-09-2020

In Utrecht en haar aangrenzende gemeenten zijn meer dan 20 locaties waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Er is dus veel keuze in cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. In Nederland vinden naar schatting meer dan 200.000 fillerbehandelingen plaats in 2020. In Utrecht kun je nagenoeg in iedere wijk wel terecht voor een injectables kliniek. Buiten Wittevrouwen en het Wilhelminapark zijn traditioneel goed voorzien van cosmetisch artsen. Maar ook de wijken Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Overvecht en de Binnenstad zijn voorzien van klinieken waar je terecht kunt voor Fillers in Utrecht.

Waar de stad Utrecht prachtige historische contouren heeft, met de prachtige binnenstad, de Domtoren en de ‘Inktpot’, geven Utrechters kennelijk ook om hun uiterlijk. Omdat er veel injectables artsen en klinieken in Utrecht zijn gevestigd, heb je ruim de keuze om de kliniek te kiezen die bij jou past.

Fillers Utrecht

Injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Injectables klinieken in Utrecht zijn cosmetische klinieken waar cosmetisch artsen en huidtherapeuten schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In Utrecht maken studenten, zakenmensen, BN’ers en MKB werknemers gebruik van injectables. Naar schatting worden in 2020 meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd. De cliënttevredenheid daarover is erg hoog over het algemeen.

Lipfillers Utrecht

Met fillers kun je groeven en rimpels opvullen. Maar met fillers kunnen bijvoorbeeld ook de contour van je gezicht verbeteren. In Utrecht zijn de volgende hyaluronzuur behandelingen het populairst: traangoot fillers, lipfillers en hyaluronzuur behandelingen van de wallen en jukbeenderen. Fillers zijn eigenlijk ‘huid opvullers’. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Na een succesvolle behandeling is het effect 6 tot 18 maanden optimaal, afhankelijk van de ervaring van de arts, het merk hyaluronzuur filler en de behandellocatie.

Om die reden wordt aangeraden om voor een kliniek te kiezen waar ze een A-Merk hyaluronzuur filler gebruiken. De meeste klinieken in Utrecht gebruiken A-Merk hyaluronzuur zoals Stylage, Belotero, Restylane of Juvéderm. Met de behandellocatie bedoelen we de injectieplek. Lipfillers werken over het algemeen minder lang dan hyaluronzuur fillers bij de jukbeenderen. Dat komt doordat lippen sterk doorbloed zijn en veelvuldig bewegen. Daardoor verdwijnen de hyaluronzuur injecties daar vaak sneller dan elders.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kosten Utrecht

De kosten van fillers zijn in Utrecht erg divers. Sommige klinieken bieden een filler aan vanaf € 250 per milliliter, bij een andere kliniek in Utrecht kost een filler minimaal € 450. Waar wordt die prijs door bepaald? Er zijn enkele A-merk fillers in Nederland. Die fillers worden wetenschappelijk onderzocht en hebben een hoog veiligheidsprofiel. Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk filler. Ook de ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de locatie van de kliniek bepalen mede de filler prijs in Utrecht. Een aanbieding op lipfillers in Utrecht is er bijna nooit bij gerenommeerde klinieken. Filler aanbiedngen zijn verboden door de beroepsvereniging. 

Fillers worden ook vaak toegepast als behandeling tegen wallen onder de ogen.

Hyaluronzuur fillers Utrecht afspraak maken

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist en Woerden in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of ingebracht met een niet gangbare injectietechniek zijn vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in de regio Utrecht. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables of filler behandeling Utrecht.

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Kliniek
Evita Beauty

Evita Beauty

Amsterdamsestraatweg 273, Utrecht
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
Onbekend
Prijs filler per ml
Onbekend
Prijs botox per zone
Onbekend
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Marlene Engelen

Drs. Marlene Engelen

Functie
Huisarts
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Niels van Heerbeek

Dr. Niels van Heerbeek

Functie
KNO-arts
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Dennis Bartels

Drs. Dennis Bartels

Functie
Arts
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
Onbekend
Profiel bekijken
Afspraak maken