Fillers Den Haag

01-05-2022

Ben je op zoek naar een behandeling met fillers in Den Haag? Lees reviews van alle fillerklinieken en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk filler klinieken in Den Haag

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Hoelang effect
Gemiddeld 9+ maanden

Fillers Den Haag

Den Haag is met recht de Hofstad te noemen. Cosmetische behandelingen met fillers zijn erg populair in Den Haag. Op deze website kun je alle fillerklinieken in Den Haag met elkaar vergelijken.

Met fillers kunnen rimpels, oneffenheden en asymmetrie worden opgevuld door artsen. Ook kan de gezichtscontour worden verfraaid. Denk bijvoorbeeld aan lipfillers, fillers voor een strakke kaaklijn en fillers bij de jukbeenderen. In Den Haag heb je veel mogelijkheden om een goede cosmetisch arts te bezoeken. Zoek je een fillerbehandeling in Den Haag? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl

Den Haag en haar omliggende gemeentes Rijswijk, Voorburg en Wassenaar hebben bijna de hoogste injectables kliniek dichtheid van Nederland. Meer dan 30 klinieken zijn in deze omgeving gevestigd.

Fillers Den Haag

Filler Den Haag

In Den Haag zijn meer dan 30 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Een fillerbehandeling is een cosmetische behandeling met een tijdelijk effect. Gemiddeld is een filler 6-12 maanden effectief. Bekende fillermerken in zijn Belotero, Juvéderm en Restylane. Populaire filler behandelingen in Den Haag: Lippen opvullen
Rimpels verwijderen
Neus fillers
bilvergroting met fillers

Vergelijk de reviews van alle filler klinieken Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers prijs Den Haag

Een lip filler behandeling kost gemiddeld € 350 in Den Haag. Niet iedere kliniek is gespecialiseerd in lip fillers. Bekijk waar iedere kliniek in is gespecialiseerd. Vergelijk lip filler prijzen en reviews in Den Haag.

Filler kliniek Den Haag

Bij een fillerkliniek in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. Er zijn in Den Haag meer dan 30 klinieken, het loont de moeite om alle klinieken met elkaar te vergelijken. Je kunt de filler klinieken in Den Haag vergelijken op reviews, behandelingen en tarieven. Wat is voor jou de beste filler kliniek in Den Haag? Bekende Haagse klinieken zijn: 

Skin+Surgery Den Haag

Van Lennep Kliniek Den Haag
Liquid Beauty Den Haag
Maikel Scheer Kliniek
Gaaf Injectables Den Haag

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Fillers Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Een traangoot filler wordt toegepast bij mensen die door donkere kringen of wallen onder de ogen er vermoeid uitzien. De huid van de onderoogleden is dan vaak erg dun. Met een dunne hyaluronzuur filler is de vermoeide blik verleden tijd. Niet iedere kliniek in Den Haag voert traangoot behandelingen uit. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken.

Injectables Den Haag

In Den Haag zijn filler klinieken gevestigd in chique wijken als Benoordenhout, Vogelwijk, Wassenaar en Van Stolkpark/Scheveningse bosjes. Maar ook in de wijken Binckhorst, Schilderswijk, Wateringse Veld en Duindorp zijn injectables klinieken te vinden.

Injectables is een verzamelnaam voor Botox (botulinetoxine) en fillers. Met botulinetoxine voorkom je fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen of de contour van bijvoorbeeld de lippen of traangoten verbeteren. Een traangoot behandeling heeft vaak als doel om wallen onder de ogen (een vermoeide blik) te behandelen.
In Den Haag zijn verschillende gerenommeerde klinieken gevestigd. Hofkliniek in Voorburg is een stabiele en toonaangevende kliniek. Ook onder andere Gaaf Injectables en Skin+Surgery Den Haag zijn betrouwbare klinieken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Fillers Den Haag

Welke fillers in Den Haag?

In Nederland toegestane fillers zijn altijd biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze volledige oplossen in het lichaam. Op deze website vind je een overzicht met de beste filler merken. Fillers zijn vaak op basis van het ingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur is ook een stof die in het menselijk lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal, afhankelijk van jouw indicatie en de gekozen variant hyaluronzuur filler.

Fillers kunnen ook op basis van een gel met calcium microsferen (Radiesse en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra) zijn. Deze fillers hebben een andere levensduur en veiligheidsprofiel dan hyaluronzuur en zijn alleen geschikt voor specifieke indicaties. Meer over Radiesse, Ellansé en Sculptra lees je hier.

Hyaluronzuur fillers Den Haag

Hyaluronzuur fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt in de esthetische geneeskunde. Tegenwoordig is het zeldzaam als BN’ers, politici of zakenmensen géén fillers hebben gebruikt. In Nederland worden in 2020 naar schatting meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. In Den Haag zijn onder andere lipfillers en traangoot fillers erg populair. Lipfillers zijn speciale fillers gemaakt voor de lippen. Vaak zit er lidocaïne in de hyaluronzuur fillers. Dit wordt toegevoegd om de lippen lokaal te verdoven tijdens de behandeling. In Den Haag zijn ook traangoot behandelingen zeer in trek. De huid onder de ogen wordt als eerste dunner. Daardoor kunnen kleine rimpels of donkere kringen ontstaan. Met traangoot fillers kan dit gecorrigeerd worden. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers kosten Den Haag

Fillers prijzen verschillen enorm. De diverse klinieken hebben allemaal een andere prijsstrategie. De prijs wordt mede bepaald door het merk filler. Zie hier een overzicht van alle A-merk fillers in Nederland. De fillers kosten in Den Haag worden ook bepaald door de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts  en de locatie van de kliniek. Een milliliter hyaluronzuur varieert tussen de € 250 en € 550. Filler korting en lipfiller aanbiedingen zijn zeldzaam, omdat dit wordt verboden door de beroepsvereniging van cosmetisch artsen. Het loont dus de moeite om regelmatig de filler prijzen in Den Haag te vergelijken op Injectablesbooking.nl

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag
Injectables Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Botox behandeling Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Op zoek naar een fillerbehandeling in Den Haag?

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Den Haag!

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km) Cosmetique Totale Emmen (192 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
VANLENNEP-original jpg
Belotero logoprofhilo-logo

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

4.3
Frederikstraat 70, Den Haag (<1 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
750
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt