Fillers Utrecht

08-09-2020

Ben je op zoek naar een behandeling met fillers in Utrecht? Lees ervaringen van alle filler klinieken en maak direct een afspraak.

Vergelijk fillerklinieken in Utrecht

Fillerbehandeling Rotterdam informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Hoelang effect?
Gemiddeld 9+ maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler behandeling Utrecht

Is het tijd voor een filler behandeling in Utrecht? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl! Hier vergelijk je eenvoudig de beste artsen en klinieken in Utrecht. In de omgeving van Utrecht zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Zo werkt het: voer je locatie in en vergelijk alle klinieken in de directe omgeving op ervaring, prijs en reviews. 

Fillers Utrecht

Fillers Utrecht informatie

In Utrecht en haar aangrenzende gemeenten zijn meer dan 100 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Er is dus veel keuze in cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. In Nederland vinden naar schatting meer dan 240.000 fillerbehandelingen plaats in 2023. In Utrecht kun je nagenoeg in iedere wijk wel terecht voor een injectables kliniek. Buiten Wittevrouwen en het Wilhelminapark zijn traditioneel goed voorzien van cosmetisch artsen. Maar ook de wijken Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Overvecht en de Binnenstad zijn voorzien van klinieken waar je terecht kunt voor Fillers in Utrecht.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Utrecht

Lipfillers zijn fillers specifiek ontwikkeld voor lippen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel mensen willen het volume van weleer terug. Andere mensen, vaak jong volwassen hebben volle lippen als schoonheidsideaal. Sommige merken fillers zijn specifiek voor lippen ontwikkeld. Lees hier alles over lipfillers in Utrecht.

Fillers Utrecht ervaringen

Ben je op zoek naar reviews over filler behandelingen in Utrecht? Het is raadzaam om ervaringen van andere consumenten te lezen. Voer je locatie in en lees de ervaringen van alle klinieken bij jou in de omgeving.

Fillers Utrecht

Injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Injectables klinieken in Utrecht zijn cosmetische klinieken waar cosmetisch artsen en huidtherapeuten schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In Utrecht maken studenten, zakenmensen, BN’ers, ambtenaren en MKB werknemers gebruik van injectables. Naar schatting worden in 2021 meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd. De cliënttevredenheid daarover is erg hoog over het algemeen.
Utrecht staat bekend om haar prachtige historische contouren, met de prachtige binnenstad, de Domtoren en de ‘Inktpot’, geven Utrechters kennelijk ook om uiterlijke verzorging. Er zijn tientallen injectables artsen en klinieken in Utrecht gevestigd, heb je ruim de keuze om de kliniek te kiezen die bij jou past.

Filler kliniek Utrecht

Met fillers kun je groeven en rimpels opvullen. Maar met fillers kunnen bijvoorbeeld ook de contour van je gezicht verbeteren. In Utrecht zijn de volgende hyaluronzuur behandelingen het populairst: traangoot fillers, lipfillers en hyaluronzuur behandelingen van de wallen en jukbeenderen. Fillers worden ook vaak toegepast als traangoot behandeling.

Fillers zijn eigenlijk ‘huid opvullers’. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Na een succesvolle behandeling is het effect 6 tot 18 maanden optimaal, afhankelijk van de ervaring van de arts, het merk hyaluronzuur filler en de behandellocatie.

Om die reden wordt aangeraden om voor een kliniek te kiezen waar ze een A-Merk hyaluronzuur filler gebruiken. De meeste klinieken in Utrecht gebruiken A-Merk hyaluronzuur zoals Stylage, Belotero, Restylane of Juvéderm. Met de behandellocatie bedoelen we de injectieplek. Lipfillers werken over het algemeen minder lang dan hyaluronzuur fillers bij de jukbeenderen. Dat komt doordat lippen sterk doorbloed zijn en veelvuldig bewegen. Daardoor verdwijnen de hyaluronzuur injecties daar vaak sneller dan elders.

Bekende filler klinieken in Utrecht zijn:
Dikrama Clinics
Maison du Belle
Doctors at Soap Utrecht
Jeannette Hessels kliniek
DermaClinic Utrecht

Fillers Utrecht

Filler kosten Utrecht

De kosten van fillers lopen in Utrecht erg uiteen. De gemiddelde prijs van 1 ML fillers is in Nederland € 395. Sommige klinieken bieden een filler aan vanaf € 250 per milliliter, bij een andere kliniek in Utrecht kost een filler minimaal € 450. Waar wordt die prijs door bepaald? Er zijn enkele A-merk fillers in Nederland. Die fillers worden wetenschappelijk onderzocht en hebben een hoog veiligheidsprofiel. Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk filler. Ook de ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de locatie van de kliniek bepalen mede de filler prijs in Utrecht.  Het is raadzaam om op zoek te gaan naar een cosmetisch arts KNMG. Deze artsen hebben aantoonbaar veel ervaring met injectables.

Een aanbieding op lipfillers in Utrecht is er bijna nooit bij gerenommeerde klinieken. Filler aanbiedngen zijn verboden door de beroepsvereniging.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Profhilo Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Lipfillers Utrecht
Injectables Utrecht

-----------------------

Hyaluronzuur fillers Utrecht afspraak maken

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist en Woerden in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of ingebracht met een niet gangbare injectietechniek zijn vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in de regio Utrecht. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables kliniek bij jou in de buurt!

FAQ about fillers Utrecht

Wat is een goede kliniek voor fillers in Utrecht?

Het is belangrijk om te kiezen voor een kliniek waar artsen werken met een adequate titel (zoals plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG) en de nodige ervaring. Daarnaast is het prettig om reviews te vergelijk van filler klinieken in Utrecht. 

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Kliniek
61B48DFE-7F02-4F25-8D72-54DBD3D4CC6D
Belotero logoprofhilo-logo

Derma Medical Clinics Utrecht

4.1
Moskeeplein 1, Utrecht (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 200
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
witte-druppel-in-groen
profhilo-logo

Dikrama Clinics

5
Zakkendragerssteeg 13, Utrecht (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Jocelyne Dikrama

Drs. Jocelyne Dikrama

Dikrama Clinics (1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijkenAfspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt