Kalea zegel 2020 CMYK-01 (1)

Kalea Clinic Amsterdam

Wil jij iedere dag genieten van een stralende glow, een egale strakkere huid en een energieke blik'? Bij Kalea Clinic ben jij aan het juiste adres om jouw huidverouderingsproces maximaal te vertragen en jezelf een beetje terug te laten geven wat de tijd heeft weggenomen.

Bij Kalea Clinic kun je terecht voor huidverbeterende behandelingen zoals IPL behandelingen, energy-based behandelingen, peelings en facials. Voor injectable behandelingen kun je terecht bij onze hooggekwalificeerde cosmetisch artsen KNMG Drs. Annebeth Kroeskop en Drs. Daria Voropai.

Kalea Clinic is opgericht door cosmetisch artsen KNMG Drs. Annebeth Kroeskop en Drs. Daria Voropai. Beide dames hebben jarenlange (internationale) ervaring. Expertise staat bovenaan bij ons.

Kalea Clinic is een One Way Stop voor al jouw huidverbeterende behandelingen.

Onze geïntegreerde en persoonlijke aanpak zorgt voor prachtige resultaten. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk behandelplan inclusief begeleiding en tussentijdse evaluaties om de voortgang te bewaken.

Kalea Clinic Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Boutique kliniek voor huidverbetering & injectables

Reviews

4.4
7 reviews
Ik heb geen fijne ervaring gehad. We hadden afgesproken iets te doen, eenmaal daar ging dit niet door terwijl ik vanuit Nijmegen moest komen en die dag vrij moest nemen van mijn werk. Ik zou gecontacteerd worden mbt een vergoeding/oplossing, nooit meer iets gehoord. Een keer een berichtje gestuurd of ik iets te horen zou kunnen krijgen; werd genegeerd. Ik zo... Toon meer »
Ik heb geen fijne ervaring gehad. We hadden afgesproken iets te doen, eenmaal daar ging dit niet door terwijl ik vanuit Nijmegen moest komen en die dag vrij moest nemen van mijn werk. Ik zou gecontacteerd worden mbt een vergoeding/oplossing, nooit meer iets gehoord. Een keer een berichtje gestuurd of ik iets te horen zou kunnen krijgen; werd genegeerd. Ik zou het erg waarderen als Dr. Voropai dit alsnog netjes oplost. Toon minder »
Vanessa C.
20 april 2022 16:04
Vorige jaar geweest voor een behandeling, het was een bijzondere en vooral deskundige ervaring. Dr Kroeskop heeft mij goed begeleid en ook geholpen.
Frederick Man
14 maart 2022 10:10
Regelmatig bezoek ik Kalea Clinic (gelegen in het statige Amsterdam Oud-Zuid) voor mijn injectable behandelingen bij dr. Annebeth Kroeskop met haar bijzondere 'total face-benadering'. Door mijn diabetes heb ik onregelmatig spier- en vetweefsel in mijn gezicht verloren. Annebeth Kroeskop zorgde ervoor dat mijn hele gezicht weer in balans kwam met een op maat... Toon meer »
Regelmatig bezoek ik Kalea Clinic (gelegen in het statige Amsterdam Oud-Zuid) voor mijn injectable behandelingen bij dr. Annebeth Kroeskop met haar bijzondere 'total face-benadering'. Door mijn diabetes heb ik onregelmatig spier- en vetweefsel in mijn gezicht verloren. Annebeth Kroeskop zorgde ervoor dat mijn hele gezicht weer in balans kwam met een op maat gemaakte mix van botox en fillers. Overal werkt een klein beetje beter dan veel op één plek. Ze is een zeer bekwame professional met vele jaren ervaring van over de hele wereld. Ook heel belangrijk: ze is niet bang om 'nee' tegen je te zeggen als je wensen niet stroken met haar medische oordeel over je welzijn. Zeer betrouwbaar.

Ik zou ook de Vivace micro-needling behandeling aanraden. Een perfecte manier om de resultaten van de injectable behandelingen te verbeteren en op peil te houden.

Geloof me niet zomaar op mijn woord. Kijk naar mijn gezicht. Toon minder »
Enes Dedeic
11 maart 2022 16:04
Hii! Ik wilde nog even zeggen dat ik door Eline en eigenlijk iedereen, heel erg goed ontvangen ben! Iedereen stelde mij heel erg op mijn gemak en was super aardig! Ik vond het best spannend omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik lip fillers ging krijgen. Maar iedereen was zo aardig en het werd fantastisch uitgelegd. Dus mijn complimenten voor jullie! I... Toon meer »
Hii! Ik wilde nog even zeggen dat ik door Eline en eigenlijk iedereen, heel erg goed ontvangen ben! Iedereen stelde mij heel erg op mijn gemak en was super aardig! Ik vond het best spannend omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik lip fillers ging krijgen. Maar iedereen was zo aardig en het werd fantastisch uitgelegd. Dus mijn complimenten voor jullie! Ik wens jullie een hele fijne dag!💓 Toon minder »
Lotte van Oosten
11 maart 2022 15:03
Prachtige kliniek, op een mooie locatie. Zeer kundige en vriendelijke behandelaars. Ik ben heel tevreden en kom binnenkort graag weer terug.
Kelly Thehouseofkelly
8 maart 2022 11:11
Ik ben dol op die kliniek, Daria en haar meisjes zijn erg professioneel en kennen hun werk JetPeel was uitstekend, erg blij! Zal binnenkort weer komen
Tatiana Alekseeva
19 december 2021 20:08
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Prins Hendriklaan 28, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling