Logovierkant400x400

Next Cosmetic Clinics

Bij Next Cosmetic Clinics staan we garant voor de beste esthetische behandelingen. Met ervaren, gediplomeerde artsen, een persoonlijke, luxe aanpak en met zorgvuldig geselecteerde innovaties in esthetische behandelingen. Zo kunnen we steeds betere behandelingen aanbieden waarbij het resultaat en een aangename ervaring van onze cliënten voorop staan.

Bij Next Cosmetic Clinics nemen we de tijd voor je, nemen we je wensen serieus, en hechten we zeer grote waarde aan kwaliteit! Onze artsen werken met high-tech apparatuur. Zo garanderen we de beste esthetische behandelingen voor gezicht, huid en lichaam. Zoals met de AccuVein® en de Vectra® H2. Innovatie waardoor elke behandeling een aangename ervaring wordt voor elke cliënt.
Maak nu een vrijblijven en kosteloos consult afspraak!

Next Cosmetic Clinics uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

"A luxury approach of esthetical treatments'

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 80 per zone
Botox (1 zone)
V.a. € 100 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 195 per behandeling
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 80 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 100 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Contouring body
CoolSculpting (prijs per 1 applicator plaatsing)
V.a. € 200 per behandeling
EmSculpt (prijs per 4 behandelingen)
V.a. € 1.200 per kuur
EmSculpt (prijs per 6 behandelingen)
V.a. € 1.400 per kuur
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 275 per ml
Juvéderm
V.a. € 300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 395 per 1,5 ml
Stylage
V.a. € 275 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
Infusen
Hydratatie
V.a. € 195 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.250 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 225 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 250 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 700 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
12000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Chemische peeling, Chirurgie, Body contouring
Kliniek opgericht
2022
Adres
Goudsesingel 227, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jorien van de Pas
Drs. Jorien van de Pas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Nelly Kazemian
Drs. Nelly Kazemian
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Next Cosmetic Clinics Reviews

4.9
57 reviews
Ik heb een consult en botox behandeling bij Jorien van de pas gehad. Ze legte alles heel goed uit en nam de tijd. Alles goed verlopen en ben er heel blij mee. 3 weken later op nacontrole geweest en wat botox bijgesloten. Ik had ook vragen over fillers. Aan de hand van de foto's die er van me gemaakt waren, vertelde ze in welke gebieden de fillers het beste g... Toon meer »
Ik heb een consult en botox behandeling bij Jorien van de pas gehad. Ze legte alles heel goed uit en nam de tijd. Alles goed verlopen en ben er heel blij mee. 3 weken later op nacontrole geweest en wat botox bijgesloten. Ik had ook vragen over fillers. Aan de hand van de foto's die er van me gemaakt waren, vertelde ze in welke gebieden de fillers het beste geplaatst kunnen worden. Het is een fijne, schone en gezellige kliniek waar je een kopje koffie krijgt en er tijdschriften liggen en informatie over fillers en botox. De mensen achter de balie zijn ook erg aardig. Ik kom hier zeker terug. Ze hebben ook vaak fijne deals. Toon minder »
Elvira Landeweer
13 februari 2023 15:03
Vrijblijvend consult. Artsen super deskundig, geduldig geven hele goede duidelijke toelichting. Alles is mogelijk. Klantenservice geweldig! En er wordt heel goed naar je geluisterd zonder dwingen of pushen. Zou het iedereen aanraden.
Dewi Boeters
6 februari 2023 12:12
Ik heb vier dagen geleden mijn kraaienpootjes met Botox laten behandelen, daarbij kreeg ik een wenkbrauw lift kado. Mijn angst om er onnatuurlijk uit te gaan zien, is helemaal ongegrond gebleken. Ik zie er uitgerust uit, de huid rond mijn ogen is nu al strakker . Ik ben echt supertevreden en ga zeker hier terug. De ontvangst en de artsen zijn erg professione... Toon meer »
Ik heb vier dagen geleden mijn kraaienpootjes met Botox laten behandelen, daarbij kreeg ik een wenkbrauw lift kado. Mijn angst om er onnatuurlijk uit te gaan zien, is helemaal ongegrond gebleken. Ik zie er uitgerust uit, de huid rond mijn ogen is nu al strakker . Ik ben echt supertevreden en ga zeker hier terug. De ontvangst en de artsen zijn erg professioneel en nemen ruimschoots de tijd om je goed te informeren. Een aanrader!! Kiki Toon minder »
juliana juju
17 januari 2023 13:01
Ik vond de informatie die ik kreeg heel transparant en eerlijk. Er werd geen behandeling opgedrongen. Dat gaf mij het volste vertrouwen. Ik was hier ook voor de eerste keer. Ik kom zeker terug als ik nog een behandeling wil.
Margie van Dongen
22 december 2022 16:04
Ontzettend tevreden met de service die jullie aanbieden. Met veel geduld werd ik supergoed geholpen door Nelly, en kreeg eerlijke en realistische adviezen mee! Hier wordt echt geluisterd naar je en meegedacht met je wensen, heel fijn. Meerdere klinieken geprobeerd, dit was de eerste keer dat ik het zó prettig ervaren heb.
Ghadir Dietvorst
10 december 2022 12:12
Prachtige kliniek..Lieve behandelaars! Alles word goed en duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!!
Nora A
17 november 2022 18:06
Heel blij met deze kliniek, iedereen is super vriendelijk. Kaakfiller bij N. Kazemian gedaan, echt een aanrader, zij is heel kundig, neemt alle tijd voor je en legt tijdens de behandeling stap voor stap uit wat ze gaat doen. Ik kom zeker terug.
Diana
8 november 2022 15:03
Hele mooie en nette kliniek. Leuke sfeer en leuk personeel! Zeker een aanrader. Ben erg goed geholpen en tevreden met het resultaat. Tot volgende x
Angela Mast
11 oktober 2022 13:01
Fijne Kliniek! Erg vriendelijk personeel, luisteren goed naar wat je precieze wens is en geven goed en eerlijk advies. Ik ben super tevreden met het resultaat. Het natuurlijke resultaat wat ik graag wilde heb ik zeker gekregen. Zeker een aanrader! :)
Yfke van Tillo
15 september 2022 09:09
Ik voel mezelf veel zelf verzekerder , het is een dag en een nacht verschil.
Lief en vakkundig personeel, hele schone en nette kliniek! .
Mijn volgende behandeling word zeker weer hier

Groetjes jenny
John C
4 september 2022 13:01
Super fijn en erg vriendelijk ontvangen, gesprek met de arts was erg comfortabel. Dit was mijn allereerste filler behandeling en absoluut meer dan 5 sterren waard!
Tara van Meel
11 augustus 2022 13:01
Vandaag bij next cosmetic clinics geweest. Jorien vd Pas was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor een vrijblijvend consult. Aansluitend was er ruimte voor een behandeling.
Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Een natuurlijke look, precies zoals ik had gehoopt! Een professioneel team, waarbij service op nummer 1 staat!
Leonie
26 juli 2022 20:08
Helemaal blij met deze kliniek! Ik heb mijn lippen op laten vullen bij dr van de pas, die heel zorgvuldig te werk ging en iedereen heeft me super fijn geholpen! Ik laat al 8 jaar m’n lippen doen op verschillende locaties maar hier is het het mooist geworden.
Shirley Cramer
30 juni 2022 13:01
Afspraak voor botox want ik zweet veel in de zomer
Nu 2 weken later kan ik het al Merken. Ik zweet nauwelijks nu.
Service was uitstekend, behandelaar was lief en geduldig
Ik kreeg goed uitleg en antwoorden op al mijn vragen.
Akoele Anani
23 juni 2022 12:12
Heel kundig en vriendelijk team, zowel bij Next Cosmetic Clinics als bij Next Fatfreeze Clinics. Je voelt je op je gemak en de behandelingen hebben het gewenste resultaat. Er volgen zeker meer behandelingen!
jasna erbas
26 mei 2022 14:02
Schrijf een review